Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Gh2Q5FnWsAAFPQb?format=png&name=240x240

• Replies 6.8k
  • Views 349.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

5 hours ago, Hele said:

Nije to taj Terzic 🤣 Ja sve razmisljam, jel i ovaj postao doktor jebo te 🤣

taj je inicijator. inace gradonacelnik kraljeva.

zvekan terzic je to podelio na svom nalogu. valjda instagram

...u osuđujućem smislu :fantom:

12 hours ago, harper lee said:

Svasta sam u fudbalu video ali da se branis zonom kod prekida protiv De Jonga kojeg je Barselona kupila samo zbog prekida spada u anale gluposti. Steta za partije karijere Ndiajea i Mimovica a Spajic moze da se tera u tri picke materine.

Terzic ako proda Djigu treba srusiti stadion. Dobio je onaj crveni kurac koji je stavio na WhatsApp, dosta mu je.

Dobrodošao u klub, najveća rupa u istoriji. Tutorić je za njega Vidić, lično.

Imamo 2 mjeseca da spremimo 1 (slovima: jednu) utakmicuu i izađemo sa ovakvom odbranom prekida, pa bravo genijalci. Ljudi imaju jednog igrača preko 185 i taj nam uvali dva komada, nadrealno.

Za Terzu će biti dosta jedna tajm šering porodična ćelija u Zabeli. Do tad bi trebalo svu energiju navijanja da usmerimo na njegovo proterivanje iz kluba.

5 minutes ago, kralj said:

Za Terzu će biti dosta jedna tajm šering porodična ćelija u Zabeli. Do tad bi trebalo svu energiju navijanja da usmerimo na njegovo proterivanje iz kluba.

Neće biti dovoljno. Treba veća promena na nivou države i da se odradi sablja i razmontira ceo aparat falangi na svim stadionima prvo. Ko god da dodje na njegovo mesto, a da ima dobre namere, se neće dobro provesti bez toga. Još uvek se sećam Dan Tane i šta su mu radili - a to je ništa naspram šta može da se desi. Bilo je slično i kod komšija.

Pa ne mora da bude dovoljno, ali ostaje satisfakcija u navijanju za okupirani klub, stavljen u prvi red SNS ergele kriminalnih organizacija, ako se sa tribina jasno čuje otpor prema okupatorima.

Ako u klubu imamo nedićevštinu, daj bar na tribinama neku partizanštinu. Delije tu ne računam, oni su arhineprijatelji.

Uostalom, ne bih stavio ruku u vatru da je Terzić nedodirljiv. Evo smenjuju se SNS direktori po školama, naravno drugi je ovo padež, ali daj da probamo.

Nedaje nas podjebava 

Kaže ide u Real Madrid 

Jao, jao, kako ce ovo da odjekne.:laugh:

Image

U sredu YB, a sledeceg vikenda krece SLS

Nedelja 2. februar

16.00: TSC – Crvena zvezda

• Author

Ha, ha, ha,.... Da nisam ziveo i pratio fudbal u to vreme pa bih jos poverovao.  Kakva crna festa.  Utakmice sa Hajdukom u Splitu su bile korida, vredjanje i pljuvanje.  Oni se ni u Beogradu nisu ustrucavali da na Marakani vicu: "Majku van srbijansku!", a kako li je tek bilo na starom placu.  Pa nije Rajko Mitic prekinuo utakmicu u Splitu i izveo tim zbog feste.  Mi smo punili gace kada smo odlazili u Split i bili redovna musterija Hajduku da nas deru.  Sa Partizanom je bilo malo drugacije.  Partizani su umeli da ih odvale u sred Splita i da im ne daju na sebe.  A da su Partizanovci bili manje "gospodski" od nas je bulaznjenje.  Bili smo slicni.  Igraci su nam se u to vreme druzili.

koliko nas zabole kurac za ovo bulažnjenje iz splita.

.

Edited by Dankan Ajdaho

Priča se da Šerif odlazi, samo je pitanje da li u Šempionšip ili u Francusku. Navodno ponuda 7-8 miliona, mislim da slijedi kupovina Cvetkovića od Čuke. Imamo Bruna na toj poziciji, a malog Zvezdan cijeni i mislim da ćemo dati 5 miliona za njega.