Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Hele said:

Nije to taj Terzic 🤣 Ja sve razmisljam, jel i ovaj postao doktor jebo te 🤣

taj je inicijator. inace gradonacelnik kraljeva.

zvekan terzic je to podelio na svom nalogu. valjda instagram

• +1 1
Posted

...u osuđujućem smislu :fantom:

Posted
12 hours ago, harper lee said:

Svasta sam u fudbalu video ali da se branis zonom kod prekida protiv De Jonga kojeg je Barselona kupila samo zbog prekida spada u anale gluposti. Steta za partije karijere Ndiajea i Mimovica a Spajic moze da se tera u tri picke materine.

Terzic ako proda Djigu treba srusiti stadion. Dobio je onaj crveni kurac koji je stavio na WhatsApp, dosta mu je.

Dobrodošao u klub, najveća rupa u istoriji. Tutorić je za njega Vidić, lično.

Imamo 2 mjeseca da spremimo 1 (slovima: jednu) utakmicuu i izađemo sa ovakvom odbranom prekida, pa bravo genijalci. Ljudi imaju jednog igrača preko 185 i taj nam uvali dva komada, nadrealno.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Za Terzu će biti dosta jedna tajm šering porodična ćelija u Zabeli. Do tad bi trebalo svu energiju navijanja da usmerimo na njegovo proterivanje iz kluba.

• +1 4
Posted
5 minutes ago, kralj said:

Za Terzu će biti dosta jedna tajm šering porodična ćelija u Zabeli. Do tad bi trebalo svu energiju navijanja da usmerimo na njegovo proterivanje iz kluba.

Neće biti dovoljno. Treba veća promena na nivou države i da se odradi sablja i razmontira ceo aparat falangi na svim stadionima prvo. Ko god da dodje na njegovo mesto, a da ima dobre namere, se neće dobro provesti bez toga. Još uvek se sećam Dan Tane i šta su mu radili - a to je ništa naspram šta može da se desi. Bilo je slično i kod komšija.

• +1 3
Posted

Pa ne mora da bude dovoljno, ali ostaje satisfakcija u navijanju za okupirani klub, stavljen u prvi red SNS ergele kriminalnih organizacija, ako se sa tribina jasno čuje otpor prema okupatorima.

Ako u klubu imamo nedićevštinu, daj bar na tribinama neku partizanštinu. Delije tu ne računam, oni su arhineprijatelji.

Uostalom, ne bih stavio ruku u vatru da je Terzić nedodirljiv. Evo smenjuju se SNS direktori po školama, naravno drugi je ovo padež, ali daj da probamo.

• +1 1
Posted

Nedaje nas podjebava 

Kaže ide u Real Madrid 

Posted

Jao, jao, kako ce ovo da odjekne.:laugh:

Image

• +1 3
  • Wub 2
  • Haha 3
Posted

U sredu YB, a sledeceg vikenda krece SLS

Nedelja 2. februar

16.00: TSC – Crvena zvezda

Posted

Ha, ha, ha,.... Da nisam ziveo i pratio fudbal u to vreme pa bih jos poverovao.  Kakva crna festa.  Utakmice sa Hajdukom u Splitu su bile korida, vredjanje i pljuvanje.  Oni se ni u Beogradu nisu ustrucavali da na Marakani vicu: "Majku van srbijansku!", a kako li je tek bilo na starom placu.  Pa nije Rajko Mitic prekinuo utakmicu u Splitu i izveo tim zbog feste.  Mi smo punili gace kada smo odlazili u Split i bili redovna musterija Hajduku da nas deru.  Sa Partizanom je bilo malo drugacije.  Partizani su umeli da ih odvale u sred Splita i da im ne daju na sebe.  A da su Partizanovci bili manje "gospodski" od nas je bulaznjenje.  Bili smo slicni.  Igraci su nam se u to vreme druzili.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

koliko nas zabole kurac za ovo bulažnjenje iz splita.

Posted (edited)

.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

Priča se da Šerif odlazi, samo je pitanje da li u Šempionšip ili u Francusku. Navodno ponuda 7-8 miliona, mislim da slijedi kupovina Cvetkovića od Čuke. Imamo Bruna na toj poziciji, a malog Zvezdan cijeni i mislim da ćemo dati 5 miliona za njega.