elementary Posted January 21 Posted January 21 (edited) Biće jedan jak produžetak .Bas šteta ,mogli smo da im zveknemo bar još 2 gola . one primljene golove ne bih komentarisao . Edited January 21 by elementary
tsva Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Điga čovek tim. Sam igra 2
ubibobi Posted January 21 Posted January 21 8 minutes ago, MiddleClass said: Gazimo ih. Pojma nemaju Brži ste, jači ste, bolji ste! 2
elementary Posted January 21 Posted January 21 Mnogo prekida i seckanja igre a taman smo ih napeli opasno .
MeanM@ Posted January 21 Posted January 21 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Nesvrstani brat Gamal Abdel Naser Djiga da ostane još dvije sezone ladno bi ga mogli promovirati u 6. Zvezdinu zvezdu. Jebeni car., sve radi brani asistira, zabija... Kakve zvezde, prodace ga apoliticni dok si reko 16 miliona 1
elementary Posted January 21 Posted January 21 (edited) De bre 5 minuta samo Od kakve ekipe smo izgubili . Ova sezona u Lš i primljeni golovi su sramota .Kakva 3 gola primiti od ovih ,ništa specijalno nisu pokazali . Edited January 21 by elementary 2
Dankan Ajdaho Posted January 21 Posted January 21 (edited) Karma je kurva. Jedna velika kurčina za tvorzinja. Edited January 21 by Dankan Ajdaho 3 1
harper lee Posted January 21 Posted January 21 Svasta sam u fudbalu video ali da se branis zonom kod prekida protiv De Jonga kojeg je Barselona kupila samo zbog prekida spada u anale gluposti. Steta za partije karijere Ndiajea i Mimovica a Spajic moze da se tera u tri picke materine. Terzic ako proda Djigu treba srusiti stadion. Dobio je onaj crveni kurac koji je stavio na WhatsApp, dosta mu je. 1
Hele Posted January 22 Posted January 22 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Karma je kurva. Jedna velika kurčina za tvorzinja. Nije to taj Terzic 🤣 Ja sve razmisljam, jel i ovaj postao doktor jebo te 🤣
Recommended Posts