elementary Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Biće jedan jak produžetak .Bas šteta ,mogli smo da im zveknemo bar još 2 gola . one primljene golove ne bih komentarisao . Edited 11 hours ago by elementary
tsva Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Điga čovek tim. Sam igra 2
ubibobi Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 8 minutes ago, MiddleClass said: Gazimo ih. Pojma nemaju Brži ste, jači ste, bolji ste! 2
elementary Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mnogo prekida i seckanja igre a taman smo ih napeli opasno .
MeanM@ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Nesvrstani brat Gamal Abdel Naser Djiga da ostane još dvije sezone ladno bi ga mogli promovirati u 6. Zvezdinu zvezdu. Jebeni car., sve radi brani asistira, zabija... Kakve zvezde, prodace ga apoliticni dok si reko 16 miliona 1
elementary Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) De bre 5 minuta samo Od kakve ekipe smo izgubili . Ova sezona u Lš i primljeni golovi su sramota .Kakva 3 gola primiti od ovih ,ništa specijalno nisu pokazali . Edited 10 hours ago by elementary 2
kralj Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Krivokapić em što ne zna fudbala, em je slep kod očiju.
Dankan Ajdaho Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Karma je kurva. Jedna velika kurčina za tvorzinja. Edited 10 hours ago by Dankan Ajdaho 3 1
harper lee Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Svasta sam u fudbalu video ali da se branis zonom kod prekida protiv De Jonga kojeg je Barselona kupila samo zbog prekida spada u anale gluposti. Steta za partije karijere Ndiajea i Mimovica a Spajic moze da se tera u tri picke materine. Terzic ako proda Djigu treba srusiti stadion. Dobio je onaj crveni kurac koji je stavio na WhatsApp, dosta mu je. 1
Hele Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Karma je kurva. Jedna velika kurčina za tvorzinja. Nije to taj Terzic 🤣 Ja sve razmisljam, jel i ovaj postao doktor jebo te 🤣
Recommended Posts