Segundo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2,3 dana vec razmisljam koliko je sve ovo otislo na neku drugu stranu, da cak ni ekipa koja ovde i kad nema o cemu da se prica i pise, nadje povoda. 2,3 dana pred "utakmicu sezone", ne postoji 1 promil neke euforije, nekog treperenja, iscekivanja. A izlecu na svim platformama reklame da se kupi karta i dodje na utakmicu. Kuku, ako je to potrebno da se radi, da ljudi nemaju u sebi osecaj da treba da se ode na tekmu koja moze da nas odrzi u igri do poslednjeg kola. Ali zato izlece tekst da je ovo Silasu utakmica da se pokaze jel vredan rizika i para za otkup. Danas, na dan utakmice objavljuju da su prodali Mimovica, da ide Dalsio. Pa cak i onda kada se raspadala generacija '84. sacekao se zavrsetak utakmice i ispadanje iz Evrope da objave ko ce gde od sutra igrati. Juce ova spodoba prica u jutarnjem o milionima, potrebama za novi stadion, dok sam ja na celu tra la la. Onog momenta kada ispadnemo iz LŠ, na utakmice domaceg prvenstva ce im dolaziti 2k ljudi, od toga 1k ovih debila i 1k ljudi koji stvarno vole i vode decu i prolece je, lepo vreme. Umesto da uzivamo u najskupljoj ekipi, u konkurentnosti na nekom vise nivou, u nasim decacima koji ce mozda sutra postati top igraci, sve uspeju da useru, jebala ih partija sve skupa. @pbg12345 Da ne citiram ceo post, ne zanosi se da ce se cuti neki glas protiv, rizicno je. Svojim ocima sam gledao kako pakuju dedu koji prodaje suncokret, a da nije njihov. Zajebano je sve to mnogo. Nocas su vijali po Bg-u (verovatno neke Holandjane), letelo na sve strane, a panduri lagano u rikverc, da se ne mesaju slucajno. 4
Eleniko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Žao mi ja ali večeras po prvi put od kad sam rođen navijam za protivnika. Dosta je bilo. Srećno PSV! 1
Heyter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago AE sutra da drkamo Tvorzu & sons, a večeras da SEXamo philipovce.. 4
Heyter Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Kad se oslobodimo nelečenog, onda će da čistimo i ta govna.. 1
Dimitrije Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Dok studenti, prosvetari, advokati, poljoprivrednici protestuju, navijaci Zvezde koji su na toj strani, mogli bi da simbolicno protestuju danas, pre pocetka utakmice. Svi koji imaju clanske karte, godisnje karte, karte za utakmicu ili tako nesto sto ih indetifikuje kao clanove prijatelje kluba i navijace, dodjite na stadion, bacite svoje karte i na levo krug, nazad kuci. Mala zrtva u odnosu na one koji su vec nedeljama u blokadi i dobro upozorenje klubu da je na putu da izgubi deo svojih pristalica. 1 1 1
Eleniko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago na stranu sve ostalo i terzićev krvavi kurac, po ovom vremenu ne bi napunila ni barsa
kralj Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Meni nudili karte na sve strane. Popodne sam mislio da možda odem sa nekim transparentom, ali nisam stigao da se org. Kapiram da će pretres biti kao 90-ih. 1
harper lee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovo navijanje za protivnika zbog Terzica je toliko detinjasto da nemam reci. Naravno da cu veceras da navijam za Zvezdu, kao sto sam navijao dok je u KK sedeo Covic kojeg ne podnosim deset puta vise nego Terzica, kao sto sam navijao kad je u klubu bio Vesic kojeg ne podnosim dvadeset puta vise nego Terzica, da i ne idem dalje u proslost i pominjem razne Miskovice, Bugarcice i slicne tipove. Ovi igraci dole se bave fudbalom, vecina su stranci, ko zeli da mu klub bude moralna vertikala i politicka sila najbolje je da uopste ne gleda utakmicu, a mozda jos bolje bi bilo da nadje neki drugi klub za koji ce da navija jer ovaj od osnivanja nije bio i jos dugo vremena nece biti nikakva moralna vertikala i reper za bilo sta. Naravno da isto vazi i za ove folirante s druge strane Topciderskog brda, da ne bude neke nepotrebne zabune. Jednostavno je, ko ne moze da odvoji teren od kluba ne treba da gleda i komentarise utakmice, samo se bezveze nervira i muci. Zvezda ni u vreme kad smo mi poceli da navijamo za nju nije bila van drzavne sape, samo su nekad drzavu vodili normalniji ljudi od ovog olosa pa se cini da se u klubu nesto promenilo. Nije. Promenila se drzava i promenilo se drustvo, klub je kao i sve drugo ogledalo te promene i nista vise od toga. 3 1
Eleniko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago koliko tebe zabole kurac za to šta se dešava u srbiji, epski
harper lee Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago I kad smo vec kod utakmice, ne svidja mi se sto Radonjic startuje. Bolje je da Milson pocinje a da Radonjic udje na nesto umornijeg protivnika kako bi lakse iskoristio brzinu. No, posto je dilema ionako bila Radonjic ili Maksimovic mozda je i bolje ovako.
MiddleClass Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bolje Maksa, a Rodonja da udje u drugo. Neka Milsona za prijateljske i JSL livade
Recommended Posts