dragance Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 10 minutes ago, Nikodije said: ovaj psv je u tom trenutku bio najjaci tim evrope I odrali nas u revanšu.
Hroničar Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Na žalost, od nekada slavnog fudbalskog kluba, najtrofejnijeg na ovim prostorima, ostalo je samo ime. Generacije i generacije fudbalera i rukovodioca su ovaj klub uzdizali do najvećih visina, da bi došla jedna individua i bukvalno pljunula na celu istoriju Crvene Zvezde. Došlo je dotle da bukvalno nemam nikakav osećaj dok gledam na tv-u fudbalski klub (već treća godina kako ne idem na stadion, niti ću, dok je ova ekipa na čelu kluba), jer mi je dotični toliko ogadio, da mi je ravna linija...Primili gol ili dali, pobedili ili izgubili, totalno mi je svejedno. 1
Nikodije Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, harper lee said: Zar nisu oni te godine dosli do finala ili tako nekako? do polufinala i tu su ispali od milana iako su bili bolji. strasan tim, vodio ih hidink. po meni, ta pobeda protiv njih je u rangu pobede protiv liverpula, mozda i veca.
dragance Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Neće njegovo trajati večno, a sa ovim govnarskim potezom je osigurao da ide u tri pičke materine i da se krije kao pacov kada Hulja padne. 1
Dimitrije Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 16 minutes ago, harper lee said: Sta znam, neki iz rukovodstva su danas kao roditelji isterivali prosvetnu inspekciju iz Desete tako da nije sve bas tako kako mislite. Na zalost, mafijasko govance govori u ime kluba tako da nikakvo ogradjivanje ne bi pomoglo. Nije danas vreme da se bude i vidra i ovca. Najbolji deo Sbije danas protestvuje i prihvata rizik da zbog toga snosi ozbiljne posledice. Ne moze se i Terzicu pod skute i isterivati prosvetna inspekcija. Vreme je da se jasno opredeli. Svi oni koji laviraju izmedju zla i dobra to rade iz kukavicluka i u sustini su na strani zla. 3
harper lee Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Nikodije said: do polufinala i tu su ispali od milana iako su bili bolji. strasan tim, vodio ih hidink. po meni, ta pobeda protiv njih je u rangu pobede protiv liverpula, mozda i veca. Ne bas, protiv Liverpula se nije igrao revans vec za bodove. Ovde su kad je djavo odneo salu metnuli i drugi a onda su nas u revansu petardom oducili od fudbala, bili su jedva nekoliko minuta u opasnosti da iskomplikuju prolaz.
Ros Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, harper lee said: Inace se ne lozim na te grobarske wannabe politikantske gluposti o tome ko je za vlast a ko za opoziciju ali ovo govno od Terzica treba ulupati kao jaja za slag jer je od Zvezde napravio svoje privatno vlasnistvo i javno blamira i zloupotrebljava klub da bi to vlasnistvo zadrzao. Kad-tad mu treba jebati mater za ovaj performans sa srednjim prstom a s njim i ovim majmunima sa severne tribine. sta je bilo? izgleda sam nesto propustio
Dimitrije Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 5 minutes ago, Hroničar said: Na žalost, od nekada slavnog fudbalskog kluba, najtrofejnijeg na ovim prostorima, ostalo je samo ime. Generacije i generacije fudbalera i rukovodioca su ovaj klub uzdizali do najvećih visina, da bi došla jedna individua i bukvalno pljunula na celu istoriju Crvene Zvezde. Došlo je dotle da bukvalno nemam nikakav osećaj dok gledam na tv-u fudbalski klub (već treća godina kako ne idem na stadion, niti ću, dok je ova ekipa na čelu kluba), jer mi je dotični toliko ogadio, da mi je ravna linija...Primili gol ili dali, pobedili ili izgubili, totalno mi je svejedno. Ma mogui oni i dalje da budu slavan klub, da osvajaju trofeje, itd. Ali dogod se ponasaju kao sto im se ponasa prvi covek, dotle predstavljaju problem koji mora da se ukloni da bi Srbija mogla da prodise.
harper lee Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Dimitrije said: Nije danas vreme da se bude i vidra i ovca. Najbolji deo Sbije danas protestvuje i prihvata rizik da zbog toga snosi ozbiljne posledice. Ne moze se i Terzicu pod skute i isterivati prosvetna inspekcija. Vreme je da se jasno opredeli. Svi oni koji laviraju izmedju zla i dobra to rade iz kukavicluka i u sustini su na strani zla. Profo, poenta je da mnogi u klubu jesu opredeljeni ali niti imaju pristup medijima (ako ne racunamo drustvene mreze), niti sve i da imaju njihovo misljenje nikog ne zanima. Iskusan ste vi covek, nisu vam potrebna ispaljivanja revolucionarnih fraza koje ne znace nista. Svaki od zaposlenih u klubu koji je danas izasao da zastiti decu i nastavnike za mene ima hiljadu puta vecu vrednost od od "revolucionara" koji tandrcu po tastaturi da im prodje vreme. Usput, protestuje, ne protestvuje.
harper lee Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 4 minutes ago, Ros said: sta je bilo? izgleda sam nesto propustio Terzic stavio Vucevicevu sliku na neki svoj nalog. Ovu sliku Vucevica pocrvenelog od ljutnje koju naprdnjaci od sinoc lepe svuda po Srbiji.
Dimitrije Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago https://www.danas.rs/wp-content/uploads/2024/12/0101foto-FoNet-Zoran-Mrdja-e1734021192932-1000x560.jpg I ovo navija za Zvezdu.
Dimitrije Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago 3 minutes ago, harper lee said: Profo, poenta je da mnogi u klubu jesu opredeljeni ali niti imaju pristup medijima (ako ne racunamo drustvene mreze), niti sve i da imaju njihovo misljenje nikog ne zanima. Iskusan ste vi covek, nisu vam potrebna ispaljivanja revolucionarnih fraza koje ne znace nista. Svaki od zaposlenih u klubu koji je danas izasao da zastiti decu i nastavnike za mene ima hiljadu puta vecu vrednost od od "revolucionara" koji tandrcu po tastaturi da im prodje vreme. Usput, protestuje, ne protestvuje. Blagodarim za drugi pasus. 1
Dimitrije Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago (edited) Mislim da kada bi neko iz klupske vrhuske (Mrkela, Marin, Milojevic,....) na isti nacin na koji je Terzic objavio srednji prst napisao da se ogradjuje od tog gesta, da bi to imalo odjeka mozda i vise nego Terziceva objava. Sto se tice ostatka prvog pasusa, ic se ne slazemo. Vremena su takva da su emocije znacajne isto koliko i iskustvo. Edited 19 hours ago by Dimitrije 1
dragance Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Mrkela da se ogradi? Ne verujem ni Miloju. Marin samo možda. 1
James Marshall Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Neko u klubu da se ogradi od Terzinih činjenja? Što kažu ne bi morao ni po rješenje ujutro da dolazi, taj klub je jedna od najmafijaškijih struktura u našoj državi, sinovi glavnog bosa u klubu otvaraju ljudima lobanje nekažnjeno dok voze ferarije i nose značke BIA. 1
Recommended Posts