Milosh76 Posted Saturday at 17:14 Posted Saturday at 17:14 Kompletan tim odgledao je u bioskopskoj sali hotela u Turskoj utakmicu Crvena zvezda – PSV iz 2004. godine. 2
Heyter Posted Saturday at 17:26 Posted Saturday at 17:26 (edited) Kao da je neki student FDU režirao klip.. Mislim da je ta tekma moj poslednji SEVER, omatorilo se pa prešlo na istok, da sunčam staračke kosti.. Edited Saturday at 17:28 by Heyter
Ratamahatta Posted Monday at 15:28 Posted Monday at 15:28 https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/boaci-stigao-u-dobojsku-slogu/502605?fbclid=IwY2xjawH7SrFleHRuA2FlbQIxMQABHfihCG-ZDkN7Iq9bVm1fqAjWy8O-_7t-ZQYoqwOkFgaXoG2ngYj367q-Vw_aem_64Jn1_VncXgtuJCuZeFwtQ 1
harper lee Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Nadam se da ce nas PSV danas odvaliti od zivota a samozaljubljeni pokusaj mafijasa sa dna kace koji je okupirao klub neka nabije sebi crveni srednji prst u svoje kukavno mafijasko dupe. 4 1 1 2
dragance Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 3 minutes ago, harper lee said: Nadam se da ce nas PSV danas odvaliti od zivota a samozaljubljeni pokusaj mafijasa sa dna kace koji je okupirao klub neka nabije sebi crveni srednji prst u svoje kukavno mafijasko dupe. Nije taj Terzić. Edit: a vidi, jeste! Govno jedno neotesano. Treba i njega jahati. Edited 23 hours ago by dragance
kralj Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, harper lee said: Nadam se da ce nas PSV danas odvaliti od zivota a samozaljubljeni pokusaj mafijasa sa dna kace koji je okupirao klub neka nabije sebi crveni srednji prst u svoje kukavno mafijasko dupe. Bilo je trenutaka kada čovek pomisli da nikad nećeš napisati ovako nešto. Gledaće se fuca, ako ga Šerif stavi, otiće i ruka u pesnaju, kao Dr. Strejndžlavu u Zig hajl, ali ako priroda uredi kako treba, uvoštiće nas kao zečeve.
Popular Post harper lee Posted 22 hours ago Popular Post Posted 22 hours ago 8 minutes ago, kralj said: Bilo je trenutaka kada čovek pomisli da nikad nećeš napisati ovako nešto. Gledaće se fuca, ako ga Šerif stavi, otiće i ruka u pesnaju, kao Dr. Strejndžlavu u Zig hajl, ali ako priroda uredi kako treba, uvoštiće nas kao zečeve. Inace se ne lozim na te grobarske wannabe politikantske gluposti o tome ko je za vlast a ko za opoziciju ali ovo govno od Terzica treba ulupati kao jaja za slag jer je od Zvezde napravio svoje privatno vlasnistvo i javno blamira i zloupotrebljava klub da bi to vlasnistvo zadrzao. Kad-tad mu treba jebati mater za ovaj performans sa srednjim prstom a s njim i ovim majmunima sa severne tribine. 12
pbg12345 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 9 minutes ago, kralj said: Bilo je trenutaka kada čovek pomisli da nikad nećeš napisati ovako nešto. Gledaće se fuca, ako ga Šerif stavi, otiće i ruka u pesnaju, kao Dr. Strejndžlavu u Zig hajl, ali ako priroda uredi kako treba, uvoštiće nas kao zečeve. problemcic je samo sto kad drugi ljudi to pisu u najboljem slucaju budu optuzeni da su grobari i "lazni moralisti", pa redom serija najgorih uvreda slicnih onima koje upucuju sns govnari kad ih bilo ko priupita za njihova nedela i nije zvezda okupirana, okupirana je srbija/srpsko drustvo sa ovom vlascu, sa vucicem na celu i drustvom u stanju u kom jeste, ovakva uprava i sve sto proizilazi iz toga u vezi fk crvena zvezda je jedino moguce odavno je jasno da vucic fk crvenu zvezdu i oba bliznaca u kosarci koristi u stilu onog davno opisanog kao "hleba i igara" da stvari budu gore "ponos izraela srbije" akumulira ogromnu kriminalnu aktivnost, od uprave i kriminalno-menadzerskih igara do "vojske na severu" i njihove vrhovne komande koja je sa narkotika presla i na nivo gradjevinske mafije usko povezane sa drzavnim vrhom valjda je dosao trenutak da i nazagrizeniji i najsporiji, ali dobronamerni, odbace svako klubavstvo i stvari nazovu pravim imenom u tom kontekstu, tesko je ostvarivo, ali bi predivno bilo videti da veceras vecina stadiona glasno iskaze podrsku studentima, prosveti, advokatima, odnosno svima koji su u prvim redovima ove borbe, a sa druge strane da vucicu poruci da je njegovo proslo kao bumerang bi vucica pogodila crvena zvezda u LS ako tako bude, verujem da ce svakom biti puno srce kad se psv isprati sa 5 komada u mrezi 2
MeanM@ Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dabogda nas odvalili. Antologijski. Za almanahe. Za reset svih ideja klubastva u ovom trenutku. Da popizdi svaki posteni zaljubljenik sa istoka/zapada kome je trenutno vazan jbni nastup fkcz u ls. 1
Dimitrije Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Ja, posle doceka Nove godine na Studentskom trgu, dok protestanti dostojanstveno cute a u pozdaini Haris Dzinovic arlauce (na plejbeku doduse), da podrzim klub cije rukovodstvo trijumfalno likuje povodom pokazivanja srednjeg prsta svima onima koji protestvuju, uklucujuci tu i mene i meni drage ljude - NE PADA MI NA PAMET!!!! Nemojte da gledate danas Zvezdu, niti da je podrzavate. Nije zasluzila jer niko iz tog osramocenog kluba, ako vec nije podrzao proteste, nije se bar ogradio od Terzicevog prostackog gesta. 5 1
harper lee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 minutes ago, Dimitrije said: Ja, posle doceka Nove godine na Studentskom trgu, dok protestanti dostojanstveno cute a u pozdaini Haris Dzinovic arlauce (na plejbeku doduse), da podrzim klub cije rukovodstvo trijumfalno likuje povodom pokazivanja srednjeg prsta svima onima koji protestvuju, uklucujuci tu i mene i meni drage ljude - NE PADA MI NA PAMET!!!! Nemojte da gledate danas Zvezdu, niti da je podrzavate. Nije zasluzila jer niko iz tog osramocenog kluba, ako vec nije podrzao proteste, nije se bar ogradio od Terzicevog prostackog gesta. Sta znam, neki iz rukovodstva su danas kao roditelji isterivali prosvetnu inspekciju iz Desete tako da nije sve bas tako kako mislite. Na zalost, mafijasko govance govori u ime kluba tako da nikakvo ogradjivanje ne bi pomoglo.
Nikodije Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago On 18.1.2025. at 18:14, Milosh76 said: Kompletan tim odgledao je u bioskopskoj sali hotela u Turskoj utakmicu Crvena zvezda – PSV iz 2004. godine. ovaj psv je u tom trenutku bio najjaci tim evrope
harper lee Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 10 minutes ago, Nikodije said: ovaj psv je u tom trenutku bio najjaci tim evrope Zar nisu oni te godine dosli do finala ili tako nekako?
Recommended Posts