Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Kompletan tim odgledao je u bioskopskoj sali hotela u Turskoj utakmicu Crvena zvezda – PSV iz 2004. godine.

• +1 2
Posted (edited)

Kao da je neki student FDU režirao klip..   :thumbup:

Mislim da je ta tekma moj poslednji SEVER, omatorilo se pa prešlo na istok, da sunčam staračke kosti..  :s_d:

Edited by Heyter
Posted

Nadam se da ce nas PSV danas odvaliti od zivota a samozaljubljeni pokusaj mafijasa sa dna kace koji je okupirao klub neka nabije sebi crveni srednji prst u svoje kukavno mafijasko dupe.

• +1 4
  • Wub 1
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted (edited)
3 minutes ago, harper lee said:

Nadam se da ce nas PSV danas odvaliti od zivota a samozaljubljeni pokusaj mafijasa sa dna kace koji je okupirao klub neka nabije sebi crveni srednji prst u svoje kukavno mafijasko dupe.

Nije taj Terzić. 

Edit: a vidi, jeste! Govno jedno neotesano. Treba i njega jahati.

Edited by dragance
Posted
2 minutes ago, harper lee said:

Bilo je trenutaka kada čovek pomisli da nikad nećeš napisati ovako nešto. Gledaće se fuca, ako ga Šerif stavi, otiće i ruka u pesnaju, kao Dr. Strejndžlavu u Zig hajl, ali ako priroda uredi kako treba, uvoštiće nas kao zečeve.

Posted
9 minutes ago, kralj said:

Bilo je trenutaka kada čovek pomisli da nikad nećeš napisati ovako nešto. Gledaće se fuca, ako ga Šerif stavi, otiće i ruka u pesnaju, kao Dr. Strejndžlavu u Zig hajl, ali ako priroda uredi kako treba, uvoštiće nas kao zečeve.

problemcic je samo sto kad drugi ljudi to pisu u najboljem slucaju budu optuzeni da su grobari i "lazni moralisti", pa redom serija najgorih uvreda slicnih onima koje upucuju sns govnari kad ih bilo ko priupita za njihova nedela

i nije zvezda okupirana, okupirana je srbija/srpsko drustvo

sa ovom vlascu, sa vucicem na celu i drustvom u stanju u kom jeste, ovakva uprava i sve sto proizilazi iz toga u vezi fk crvena zvezda je jedino moguce

odavno je jasno da vucic fk crvenu zvezdu i oba bliznaca u kosarci koristi u stilu onog davno opisanog kao "hleba i igara"

da stvari budu gore "ponos izraela srbije" akumulira ogromnu kriminalnu aktivnost, od uprave i kriminalno-menadzerskih igara do "vojske na severu" i njihove vrhovne komande koja je sa narkotika presla i na nivo gradjevinske mafije usko povezane sa drzavnim vrhom

valjda je dosao trenutak da i nazagrizeniji i najsporiji, ali dobronamerni, odbace svako klubavstvo i stvari nazovu pravim imenom

u tom kontekstu, tesko je ostvarivo, ali bi predivno bilo videti da veceras vecina stadiona glasno iskaze podrsku studentima, prosveti, advokatima, odnosno svima koji su u prvim redovima ove borbe, a sa druge strane da vucicu poruci da  je njegovo proslo

kao bumerang bi vucica pogodila crvena zvezda u LS

ako tako bude, verujem da ce svakom biti puno srce kad se psv isprati sa 5 komada u mrezi

• +1 2
Posted

Dabogda nas odvalili.

Antologijski. Za almanahe.
Za reset svih ideja klubastva u ovom trenutku. Da popizdi svaki posteni zaljubljenik sa istoka/zapada kome je trenutno vazan jbni nastup fkcz u ls.

• +1 1
Posted

Ja, posle doceka Nove godine na Studentskom trgu, dok protestanti dostojanstveno cute a u pozdaini Haris Dzinovic arlauce (na plejbeku doduse), da podrzim klub cije rukovodstvo trijumfalno likuje povodom pokazivanja srednjeg prsta svima onima koji protestvuju, uklucujuci tu i mene i meni drage ljude - NE PADA MI NA PAMET!!!!  Nemojte da gledate danas Zvezdu, niti da je podrzavate.  Nije zasluzila jer niko iz tog osramocenog kluba, ako vec nije podrzao proteste, nije se bar ogradio od Terzicevog prostackog gesta.

• +1 5
  • Wub 1
Posted
7 minutes ago, Dimitrije said:

Ja, posle doceka Nove godine na Studentskom trgu, dok protestanti dostojanstveno cute a u pozdaini Haris Dzinovic arlauce (na plejbeku doduse), da podrzim klub cije rukovodstvo trijumfalno likuje povodom pokazivanja srednjeg prsta svima onima koji protestvuju, uklucujuci tu i mene i meni drage ljude - NE PADA MI NA PAMET!!!!  Nemojte da gledate danas Zvezdu, niti da je podrzavate.  Nije zasluzila jer niko iz tog osramocenog kluba, ako vec nije podrzao proteste, nije se bar ogradio od Terzicevog prostackog gesta.

Sta znam, neki iz rukovodstva su danas kao roditelji isterivali prosvetnu inspekciju iz Desete tako da nije sve bas tako kako mislite. Na zalost, mafijasko govance govori u ime kluba tako da nikakvo ogradjivanje ne bi pomoglo.

Posted
On 18.1.2025. at 18:14, Milosh76 said:

Kompletan tim odgledao je u bioskopskoj sali hotela u Turskoj utakmicu Crvena zvezda – PSV iz 2004. godine.

ovaj psv je u tom trenutku bio najjaci tim evrope

Posted
10 minutes ago, Nikodije said:

ovaj psv je u tom trenutku bio najjaci tim evrope

Zar nisu oni te godine dosli do finala ili tako nekako?