Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Al je pobeleo čoek...

Posted
1 hour ago, Jesper23 said:

Ode Leković u Moncu, pozajmica sa opcijom otkupa. Ako na to dodamo odlaske Drkušića i Degeneka (sigurno odlaze) postalvja se pitanje ko nama ostaje u srcu odbrane, samo Spajić? Čak i da Veljkovića dovedu opet nam nedostaje još jedna opcija uz malog Milosavljevića kao bekap, kako Spaja igra mislim da će nam trebati dva startera ako ode Điga. Mislim da je sledeća stanica za nas zadržavanje igrača kao Điga što je duže moguće, razmatrao bi samo ponude od 15+ miliona

Lekovicu se ne igra u Zvezdi, da se on pitao ne bi se vracao ni iz Spanije, bilo je samo pitanje hoce li biti ikakvih ponuda za njega ili nece. Na poziciji "talentovanog stopera" Milosavljevic nije nimalo losije resenje od Lekovica, necemo tu nista izgubiti. Plan je da Veljkovic dodje na leto umesto Spajica, odlazak Djige podrazumeva dovodjenje nekog potpuno novog stopera iz "Marinove sveske", prelazni rok za nas prakticno jos uvek nije ni poceo.

Djiga nece nigde dok ne prodju utakmice Lige Sampiona ali njegova prodaja ce nas bas uvesti u problem. Decko je ubedljivo najbolji defanzivac Zvezde a ubodi kakav je bilo njegovo dovodjenje se nama ne desavaju toliko cesto. Cak i da mu dovedu zamenu sada u januaru moracemo da gledamo u pasulj hoce li ta zamena do leta pokazati da je dovoljno dobra da bude prvi stoper i komandant odbrane. Meni je jos uvek bizarno kako smo pogodili s Djigom, on je sasvim sigurno Marinova najbolja kupovina.

• +1 2
Posted

Drkusic ce imati vremena na proljece, ali vjerovatno ga ne zele uigravati jer im je preskup da ga kupe. Trebace nam 3 nova stopera najkasnije na ljeto od toga dvije azdaje

Posted
56 minutes ago, Heyter said:

Monca će ga otkupiti ako odigra 8x45min ?!

A šta ako odigra 7x45 ?? 

Danas (15h) najozbiljnija od neozbiljnih provera, sa Levskim..

Nebitno je, Lekovic je pod ugovorom sa nama a ako se bude pokazao u Monci kupice ga i da ne provede sekund na terenu. Ta klauzula je stavljena vise za slucaj da ga ne otkupe a da decko ne provede citavo prolece sedeci na klupi. Mi smo navikli da klub prodaje igrace cim moze da bi opstao pa jos uvek panicimo da nam prodaje ne propadnu, realnost je da u sustini nama od ovakvih prodaja skoro nista ne zavisi. Zajebali smo se s njim, ovih 2.5 miliona za njega smo vec dobijali od Viljareala ali je otkup bio dogovoren na 4 miliona pa nismo pristali.

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

Drkusic ce imati vremena na proljece, ali vjerovatno ga ne zele uigravati jer im je preskup da ga kupe. Trebace nam 3 nova stopera najkasnije na ljeto od toga dvije azdaje

Nije ih ubedio da vredi toliki novac, tim pre sto ima "Nedovic karakter". To jest, malo je hipohondar. Mislio sam posle EP na kojem je Vanja odigrao maestralno da smo s njim i Djigom uboli dzek-pot ali objektivno govoreci nista on vise od Spajica nije pokazao. Da jeste igrao bi redovno.

• +1 2
Posted
1 hour ago, harper lee said:

Lekovicu se ne igra u Zvezdi, da se on pitao ne bi se vracao ni iz Spanije, bilo je samo pitanje hoce li biti ikakvih ponuda za njega ili nece. Na poziciji "talentovanog stopera" Milosavljevic nije nimalo losije resenje od Lekovica, necemo tu nista izgubiti. Plan je da Veljkovic dodje na leto umesto Spajica, odlazak Djige podrazumeva dovodjenje nekog potpuno novog stopera iz "Marinove sveske", prelazni rok za nas prakticno jos uvek nije ni poceo.

Djiga nece nigde dok ne prodju utakmice Lige Sampiona ali njegova prodaja ce nas bas uvesti u problem. Decko je ubedljivo najbolji defanzivac Zvezde a ubodi kakav je bilo njegovo dovodjenje se nama ne desavaju toliko cesto. Cak i da mu dovedu zamenu sada u januaru moracemo da gledamo u pasulj hoce li ta zamena do leta pokazati da je dovoljno dobra da bude prvi stoper i komandant odbrane. Meni je jos uvek bizarno kako smo pogodili s Djigom, on je sasvim sigurno Marinova najbolja kupovina.

Ako Veljković dolazi umjesto Spajića, a za Đigu spremamo zamjenu ostajemo opet sa tri štopera - Veljković, Zamjena za Đigu i Milosavljević. Ne znam zašo toliko djelujemo ad hoc, mogli smo i sad pokušati pronaći dobrog parnjaka koji bi igrao uz Đigu, ne mora Spajić igrati bar svaku, pa da sebi damo barem 6 mjeseci prostora.

Inače kad smo kod Mairnovih uboda vlaja spomenuti Late Lata koji ode u MLS za 20+ meleona, siguran sam da bi sa njim bilo skroz druga priča i sa Baharom, ali šta da se radi.

Posted

Lijepa realizacija Silasa, baš majstor, za 1-0.

Posted

U prenosu kao da su stavili mikrofon Miojeviću na jaknu... "Ti skačeš, Điga ide nazad! Jebem mu, da mu sve jebem! Brate, da te učim brate, imaš 50 godina..." (Spajiću) :D

1:0 Silas

• Haha 5
Posted

Krunić c'šut i Ndiaye lagano glavom za 2-0. Da vidimo još jednom i Anana umjesto strvine.

Posted

Silas vjerovatno i najbolji danas. Sa druge strane, Maksimović mi iz utakmice u utakmicu djeluje  sve neprimjetnije kako vrijeme odmiče.

Posted

Kontra Glazer - Silas - Ndiaje pre penala, da je Ndiaje dao gol umesto sto je dozvolio golmanu da ga rusi jer je opet dao predug for u poslednjem kontaktu bila bi savrsen primer kontrolisane tranzicije. 80 metara u doslovno pet dodira od kojih je prvi izbacaj Glazera rukom a peti for Ndiajea u pokusaju da zaobidje golmana.

• +1 1
Posted

Poslednja "provera" u Antaliji sRomantikom..

IMG-31575a2b5f9634032b67f62e745800e5-V.thumb.jpg.8b4ef4641b1e90de51023a8a6564cad9.jpg

• +1 1
Posted

20.min 3:0 Jovanović, Dalsio, Milson..

Mislim da je prvi gol postignut iz ofsajda, u svakom slučaju lepa zavrŝnica mlađanog Jovanovića.

• +1 1
Posted (edited)

Kraj 3:3 (3:1)!  :rolleyes:

Drkušić nas spasio poraza pred kraj utakmice (igralo se 2x30min) intervencijom sa gol linije.

Sutra povratak, PSV @utorak..

Edited by Heyter
Posted

Pomalo trapavo primljeni golovi danas, 1. nakon što je zakačila Drkušića i onda se lagano odskakutala sa dvadesetak metara u gol, 2. i .3 poslije kornera gdje su loše postavljali rezervisti, tj. klinci. Jovanović dosta dobar u pp, nije ni Drkušić bio loš, Milson opet majstorski gol.