hrkljush boys_2 Posted January 12 Posted January 12 Upisa se i mali Stojković, solidni nastupi klinca na ovim pripremama.
kralj Posted January 12 Posted January 12 Jedina nevolja je što nije levonog. Brat Azarov igra svaku drugu u Ukrajni. Ja bih gledao da vratimo i njega i Mijata, da završe započeto.
harper lee Posted January 14 Posted January 14 On 12. 1. 2025. at 15:48, hrkljush boys_2 said: kako je loš Kanga danas to je neopisivo. Sreća Sale za 1-1. Kanga je neopisivo los od pocetka sezone, vreme mu je za penziju. Od tri musketara koji cede veteranske godine i zicaju nove ugovore (Katai, Rodic, Kanga) jedino Katai jos nesto moze da uradi i to iskljucivo pred golom gde pakuje kao na malom fudbalu jer tehnika koju on ima ne zavisi od toga koliko je mator, u polju su sva trojica liability i zaista nema vise nikakve potrebe da zauzimaju mesto mladjim i spremnijim igracima. Mislim da i u klubu to znaju i da se bar Kangi i Rodicu sprema oprostaj od fudbala i zlatna plaketa za doprinos klubu, Katai ce verovatno moci da gura jos jednu sezonu. Nacuo sam da postoji ideja da Kanga ostane u klubu pri strucnom stabu nakon zavrsetka ove sezone. Ne znam sta bi on radio u klubu, mozda da bude veza sa nekim novim Afrikancima koji dolaze iz zemalja sa francuskog govornog podrucja. No, to su bivsi igraci, mnogo vise zabrinjavaju igre i ponasanje nekih mladjih igraca koji vec imaju neki staz u prvom timu. Sljivic i Lekovic od kojih se dosta ocekivalo su jako losi, sebicni i nedisciplinovani na terenu, ne bi me zacudilo da obojica budu spakovani s masnicom na prvu ozbiljniju ponudu. Mimovic je bio apsolutno ocajan na ovim pripremama kad god je dobio priliku da igra, ne znam da li je jednu dobru odluku doneo za sve vreme priprema. Lekovic i Mimovic su dva igraca od kojih se ocekuje da budu standardni u zadnjoj liniji na prolece ako prodaju Djigu, sto je veoma izvesno, a nicim ne pokazuju da zasluzuju da budu starteri. Probali smo svasta u odbrani na ovim pripremama, ukljucujuci i ova dva nova klinca na bekovima, rezultat je da smo primili pet golova protiv tri ekipe od kojih su dve maltene amaterske. 4 1
harper lee Posted January 14 Posted January 14 49 minutes ago, Milosh76 said: Velkom bek, @harper lee Vratio se da vidim gde su oni forumski strucnjaci koji su me ubedjivali da je Duarte Ronaldo licno za Ndiajea i pitali koliki procenat od ugovora Ndiajea imam da ga branim na forumu od cestitih znalaca koji su mudro procenili da lik ima dve leve noge i da nema pojma s fudbalom. Mozda se neko od njih zajebe pa prizna ono sto je ocigledno, da je ispao glup i da bi trebalo da batali komentarisanje fudbala.
Milosh76 Posted January 14 Posted January 14 Gutesa je ocigledno mentalno vrlo jak i nije podlegao pritisku Lige Sampiona i dosta dobro branio. Cenim da je Glazer preskup za drugog golmana i da ce ili preuzeti mesto startera ili ce ga prodati. Najgore bi bilo da prodaju Gutesu Mene vise brine kako ce "raskid" sa Gaspromom da se odrazi na sponzorstvo, jer mi Terzic ne deluje sposobno da nadje tako izdasnog generalnog sponzora (za nase uslove).
sigurnost Posted January 14 Posted January 14 15 minutes ago, Milosh76 said: Gutesa je ocigledno mentalno vrlo jak i nije podlegao pritisku Lige Sampiona i dosta dobro branio. Cenim da je Glazer preskup za drugog golmana i da ce ili preuzeti mesto startera ili ce ga prodati. Najgore bi bilo da prodaju Gutesu Mene vise brine kako ce "raskid" sa Gaspromom da se odrazi na sponzorstvo, jer mi Terzic ne deluje sposobno da nadje tako izdasnog generalnog sponzora (za nase uslove). Koja je to sposobnost potrebna u Srbiji za dovođenje izdašnog sponzora sem veza u vrhu vlasti?
harper lee Posted January 14 Posted January 14 14 minutes ago, Milosh76 said: Gutesa je ocigledno mentalno vrlo jak i nije podlegao pritisku Lige Sampiona i dosta dobro branio. Cenim da je Glazer preskup za drugog golmana i da ce ili preuzeti mesto startera ili ce ga prodati. Najgore bi bilo da prodaju Gutesu Mene vise brine kako ce "raskid" sa Gaspromom da se odrazi na sponzorstvo, jer mi Terzic ne deluje sposobno da nadje tako izdasnog generalnog sponzora (za nase uslove). Gutesa je solidan golman i nista vise od toga, bice dobro ako zabode neku drugu spansku ligu. Smesno je i pomisliti da ce njemu Glazer biti drugi golman, koliko u klubu imaju poverenja u Gutesu dovoljno govori to sto im je jedan od glavnih ciljeva ovih priprema da sto je pre moguce osposobe Glazera i vrate ga u takmicarsku formu. Njih dvojica uopste nisu ista klasa, Glazer je vrhunski golman. Uostalom, to je i pokazao kod nas. 1 1
Milosh76 Posted January 14 Posted January 14 1 hour ago, sigurnost said: Koja je to sposobnost potrebna u Srbiji za dovođenje izdašnog sponzora sem veza u vrhu vlasti? Vidis da je nesposoban da dovede bilo kog sponzora koji nema neke veze sa drzavom. O tome pricam. Banalno, Yetell umesto MTS, makar takva kozmeticka promena. Tih milion evra je smesan sponzorski ugovor i za jednu i za drugu kompaniju. 1 hour ago, harper lee said: Gutesa je solidan golman i nista vise od toga, bice dobro ako zabode neku drugu spansku ligu. Smesno je i pomisliti da ce njemu Glazer biti drugi golman, koliko u klubu imaju poverenja u Gutesu dovoljno govori to sto im je jedan od glavnih ciljeva ovih priprema da sto je pre moguce osposobe Glazera i vrate ga u takmicarsku formu. Njih dvojica uopste nisu ista klasa, Glazer je vrhunski golman. Uostalom, to je i pokazao kod nas. Glazer je svakako dosta bolji golman, ali svakako neko kome smo usputna stanica. Gutesa ima potencijal da bude dosta bolji od "spanske druge lige".
harper lee Posted January 14 Posted January 14 3 minutes ago, Milosh76 said: Glazer je svakako dosta bolji golman, ali svakako neko kome smo usputna stanica. Gutesa ima potencijal da bude dosta bolji od "spanske druge lige". Voleo bih da ima ali se bojim da nema. Odlican je u postavljanju, refleks mu je prosecan, istrcavanja uzasna, igra nogom nesto manje uzasna od istrcavanja. Neke od ovih stvari ce ispraviti s iskustvom ali ne vidim da ima visok plafon. Naravno da bismo svi bili srecni da je Gutesa duplo bolji od Glazera jer je domaci golman ali ne vredi se zavaravati i padati na narucene tekstove po srpskim novinama u kojima je Kanga jos uvek sef Zvezdine igre, Katai igrac svake utakmice na kojoj se pojavi, svaki talenat Mesi, Rodic nikad nije pogresio nego je ili uvek dobio pogresan pas, ili neko drugi nije pokrio, ili ga saigrac nije najbolje razumeo ili sve to zajedno. Uostalom, pitaj Gutesu sta misli o tome da li je bolji on ili Glazer pa ces da vidis sta ce da ti kaze. Vise od njega nauci na treninzima nego od trenera golmana. 1
Jesper23 Posted January 15 Posted January 15 Ode Leković u Moncu, pozajmica sa opcijom otkupa. Ako na to dodamo odlaske Drkušića i Degeneka (sigurno odlaze) postalvja se pitanje ko nama ostaje u srcu odbrane, samo Spajić? Čak i da Veljkovića dovedu opet nam nedostaje još jedna opcija uz malog Milosavljevića kao bekap, kako Spaja igra mislim da će nam trebati dva startera ako ode Điga. Mislim da je sledeća stanica za nas zadržavanje igrača kao Điga što je duže moguće, razmatrao bi samo ponude od 15+ miliona
Heyter Posted January 15 Posted January 15 (edited) Monca će ga otkupiti ako odigra 8x45min ?! A šta ako odigra 7x45 ?? Danas (15h) najozbiljnija od neozbiljnih provera, sa Levskim.. Edited January 15 by Heyter
Milosh76 Posted January 15 Posted January 15 (edited) Svako je sećanje na tankim nogama ako nije negde zapisano. Sead Sušić nekadašnji fudbaler Crvene zvezde iz više razloga zaslužuje da se o njemu napiše priča. Igrao je u atomskoj navali koja je po mnogima jedna od najboljih u istoriji kluba sa Marakane: Petrović, Filipović, Savić, Sušić, Džajić. https://sportklub.n1info.rs/skener/sead-susic-veciti-derbi-crvena-zvezda-partizan-karijera-safet-susic/ Edited January 15 by Milosh76 2
Nikola77 Posted January 15 Posted January 15 51 minutes ago, Jesper23 said: razmatrao bi samo ponude od 15+ miliona 2
Recommended Posts