June 10, 2024Jun 10 Kažu da dovodimo Ebenezera Anana iz Pazara za 550 soma. Čini mi se da ga je neko ovde hvalio nakon utakmice sa nama. On je levi bek.
June 10, 2024Jun 10 45 minutes ago, fandorin said: Kažu da dovodimo Ebenezera Anana iz Pazara za 550 soma. Čini mi se da ga je neko ovde hvalio nakon utakmice sa nama. On je levi bek. U to ime: https://youtu.be/7b2T8K2D-ps?si=zATbR7ZdIhQ2xrt5
June 10, 2024Jun 10 ceo dan se smišljam da okačim taj klip sve neverujući da se lik stvarno zove ibenezer mislio sam da je neka ekseraška zajebancija mr.c-ja
June 10, 2024Jun 10 Author 1 hour ago, fandorin said: Kažu da dovodimo Ebenezera Anana iz Pazara za 550 soma. Čini mi se da ga je neko ovde hvalio nakon utakmice sa nama. On je levi bek. Mozda se posao sa Korjancem izjalovio. Nesto suskslo i u vezi Ristica, ali on nece nazad u Srbiju. Sada ovaj iz Pazara. Ispasce na kraju Rodic kao prva opcija.
June 11, 2024Jun 11 Koreanac je desni bek, a Ebenezer je lijevi bek i igrač je Bolonje. Bolonja ima dobar skauting, odličan posao rade, vjerujem da je školovan igrač, fizičke predispozicije ima, a debitovao je i za reprezentaciju.
June 13, 2024Jun 13 On 9. 6. 2024. at 21:33, Sokrat said: Jel bek levi ili desni? Hoću reći, da li stiže rezerva Rodiću ili Mićku? Nema tu prave zamene. Kafu i Roberto Karlos su u penziji
June 13, 2024Jun 13 Author On 11. 6. 2024. at 8:31, Jesper23 said: Koreanac je desni bek, a Ebenezer je lijevi bek i igrač je Bolonje. Bolonja ima dobar skauting, odličan posao rade, vjerujem da je školovan igrač, fizičke predispozicije ima, a debitovao je i za reprezentaciju. Koliko razumem, Korejanac igra i levog i desnog beka. Kao nekada Jusufi, desnog u Partizanu a levog u reprezentaciji. Ne znas gde je bio bolji.
June 17, 2024Jun 17 Nista... Tesko moze da dodje ako ne posaljemo ponudu. A Terzuc se odlucio za Djigu-Kanavara i Stoju-Barezija... Videcemo kako ce to funkcionisati.
June 18, 2024Jun 18 On 11. 6. 2024. at 0:12, fandorin said: Kažu da dovodimo Ebenezera Anana iz Pazara za 550 soma. Čini mi se da ga je neko ovde hvalio nakon utakmice sa nama. On je levi bek.
June 18, 2024Jun 18 Negde sam pročitao da mu je istekao ugovor sa Bolonjom, pa valjda dolazi kao slobodan igrač?
June 21, 2024Jun 21 Potpisao i moćni Puma Rodrigez, on baš deluje kao nacrtani promašaj po snimcima i statistici, ali ajd' videćemo... Mi smo već imali nekog Panamca koji se nije proslavio koliko se sećam ?