January 8Jan 8 Author Dusan Maravic je jedan od retkih profesionalnih fudbalera koji je zavrsio ozbiljan fakultet - Ekonomski. U njegovoj generaciji bilo je jos nekoliko njih: Mirko Stojanovic, Zvezdin golman iz prve polovine 1960-ih je diplomirani pravnik kao i Velibor Vasovic iz Partizana. Inace Maravic je rodjen u Francuskoj, negde blizu Liona ili Dizona.
January 8Jan 8 Dušan Maravić je bio veeeliki gospodin, lepo ga je bilo i čuti i videti! Danas u 15h igramo sMurom, prenos na Zvezda TV i na našem You Tubetu..
January 8Jan 8 2 hours ago, Dimitrije said: negde blizu Liona ili Dizona. Blizu (relativno) Liona. Rodjen je nedaleko gde sam ja živeo nekoliko godina, uz Rhonu - blizu Ženeve.
January 8Jan 8 Na Spajića smo navikli, već ne zna čovjek šta da napiše za kljuse od 31 godinu, a svaka utakmica po 1 kiks. Težak zajeb bi bio ne dovesti neku adekvatnu zamjenu ako prodaju brata Nasera. Na ono malo što sam gledao, meni i klinac Milosavljević djeluje prilično sporo. Edited January 8Jan 8 by hrkljush boys_2
January 8Jan 8 Ovo je prva postava u 2. Poluvremenu. Djiga i Drkušić. Super gol Djige. Ne sme se on prodavati!