Dimitrije Posted yesterday at 09:17 Author Posted yesterday at 09:17 Dusan Maravic je jedan od retkih profesionalnih fudbalera koji je zavrsio ozbiljan fakultet - Ekonomski. U njegovoj generaciji bilo je jos nekoliko njih: Mirko Stojanovic, Zvezdin golman iz prve polovine 1960-ih je diplomirani pravnik kao i Velibor Vasovic iz Partizana. Inace Maravic je rodjen u Francuskoj, negde blizu Liona ili Dizona. 1
Heyter Posted yesterday at 11:53 Posted yesterday at 11:53 Dušan Maravić je bio veeeliki gospodin, lepo ga je bilo i čuti i videti! Danas u 15h igramo sMurom, prenos na Zvezda TV i na našem You Tubetu..
dragance Posted yesterday at 12:04 Posted yesterday at 12:04 2 hours ago, Dimitrije said: negde blizu Liona ili Dizona. Blizu (relativno) Liona. Rodjen je nedaleko gde sam ja živeo nekoliko godina, uz Rhonu - blizu Ženeve.
kralj Posted yesterday at 14:19 Posted yesterday at 14:19 Čemu Kanga, Roda i Katai, zaboga. Pogledaću malo, zanima me Stojković.
Heyter Posted yesterday at 14:22 Posted yesterday at 14:22 (edited) Elegancija Magika za 1:0.. Kiks Lekovića 1:1.. Edited yesterday at 14:24 by Heyter
hrkljush boys_2 Posted yesterday at 14:26 Posted yesterday at 14:26 Pretrča ovaj iz Mure Lekovića kao i da ga nema.
Heyter Posted yesterday at 14:34 Posted yesterday at 14:34 A i Spajića pretrčavaju k'o od šale, 1:2.. 1
hrkljush boys_2 Posted yesterday at 14:37 Posted yesterday at 14:37 (edited) Na Spajića smo navikli, već ne zna čovjek šta da napiše za kljuse od 31 godinu, a svaka utakmica po 1 kiks. Težak zajeb bi bio ne dovesti neku adekvatnu zamjenu ako prodaju brata Nasera. Na ono malo što sam gledao, meni i klinac Milosavljević djeluje prilično sporo. Edited yesterday at 14:38 by hrkljush boys_2 1
hrkljush boys_2 Posted yesterday at 14:46 Posted yesterday at 14:46 Leković 2x spašava u poslednji čas. Loše izdanje u pp.
hrkljush boys_2 Posted yesterday at 15:09 Posted yesterday at 15:09 Ilić se nadavao golova ove sezone kao nikad. Čestitke.
hrkljush boys_2 Posted yesterday at 15:25 Posted yesterday at 15:25 Đigu za kapitena, kakva prodaja, kakvo šta... 1
dragance Posted yesterday at 15:25 Posted yesterday at 15:25 Ovo je prva postava u 2. Poluvremenu. Djiga i Drkušić. Super gol Djige. Ne sme se on prodavati! 1
Recommended Posts