MeanM@ Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Beskrajno mi je drago. Praznik za oci. A ovo jos sa sve radnim kolektivom i djecom koju su primorali da dodju. U sezoni kad igras CL i imas nikad jaci/skuplji tim. A koliko videh na snimku i pravoverni se osuli, nemre se ni sektor posten popuniti uz silne pozive na proslavu. Mobilizacija propo nacisto 2 2
Popular Post Hele Posted December 22, 2024 Popular Post Posted December 22, 2024 Degeneralstab tvrdi da je ih je bilo vise od ocekivanog🤣 Желео бих овим путем да се захвалим свима онима који су ових дана учествовали на било који начин у спровођењу хајке на нас! Да вас није било ја ове људе које сам данас видео на северу заједно, вероватно не би никада ни видео. Не сећам се неке домаће утакмице а да сам видео овакве људе на њој у исто време да су сви ту! Препознали су људи шта треба да бране, можда један од бољих момената на нашем стадиону када се окренеш око себе а знаш све од 16 до 60! А при томе те има мало више него што су разни очекивали! Свака част свима који су били данас, овако се брани трибина која има своје дубље значење у овом друштву које би неко тек тако да руши! Да је среће да нас стално овако нападају, напуниће нам трибину до почетка другог дела сезоне! У овим околностима, под овим нељудским подметачинама и хистеријом одлична бројка и издање Делија данас! 10
James Marshall Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Nemoj da prepune, trebaće im veći stadion, moraće Vučko da im napravi, jbt i oni sebe ubjeđuju delulu metodama, još samo da počnu i kao gazda im da dijele sendviče ili pare 1
Mil@n Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 5 hours ago, Dankan Ajdaho said: Beskrajno mi je drago. Kamo sreće da svi bojkotuju i da na stadionu nema NIKOGA. Ili barem van severa jer će tu plaćenika uvek da bude. Govna. 1 1
Dimitrije Posted December 23, 2024 Author Posted December 23, 2024 Onog dana kada se razvlasti Vucicev rezim, sa njime ce da ode i Zvezdan Terzic (ili u bajbok ili ce da zbrise u CG). Zvezda ce brzo da se vrati na stanje u pred-Terzicevoj eri. Moram da priznam da ce mi (ako dozivim) biti zao sto vise nikada necu gledati Zvezdu kao kaznenu ekspediciju u domacem fudbalu i kao tim koji tu i tamo moze da mlatne neki jak evropski klub ili da gledam evropsko prolece na nasem stadionu, makar samo jedno kolo. Ali da Terzic i ona dvojca njegovih klipana, Kostadin i Niksa, zasluzuju hapsanu, to ne sporim. I posle pada najvecih zlotvora, ljudima ostane neke uspomene koje su obelezile to zlo vreme i koje zele da sacuvaju. U vreme nemacke okupacije Beograda, napravljen je kruzni tok na trgu Slavija i ispod njega veliki kolektor podzemnih voda koji je postao cvoriste beogradske kanalizacije. Roze zgrada na pocetku Kralja Milana, odmah do Miticeve rupe, podigli su Nemci za stanove svojih oficira u okupiranom Beogradu. I konacno, stari lucni most, koji je sluzio za transport nemacke vojske i za transport Jevreja, Roma a kasnije i Srba u konc-logor na Starom sajmistu, i preko koga su se kretale dusegupke u kojima su guseni beogradski Jevreji i sahranjivani bez obelezja negde na gradskoj periferiji. Danas su najveci anti-fasisti u Srbiji spremni da poginu da sacuvaju taj most od Vucicevih nezasitih ala. Videcete da ce se mnogi Zvezdasi koji danas ne podnose Terzica, secati Zvezde iz njegovih dana sa sentimentom. 5
kralj Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Eventualno Ultracop zvezdaši. Gledam Zvezdu iz navike, zaigram se pa navijam, ali taj kkub je toliko dugo bio generator zla da ni pod razno ne bih poverovao u metod rehabilitacije. Nek vrate NK Jugoslaviju snaći ćemo se za koga da navijamo. 1 1
Dimitrije Posted December 23, 2024 Author Posted December 23, 2024 35 minutes ago, kralj said: Eventualno Ultracop zvezdaši. Gledam Zvezdu iz navike, zaigram se pa navijam, ali taj kkub je toliko dugo bio generator zla da ni pod razno ne bih poverovao u metod rehabilitacije. Nek vrate NK Jugoslaviju snaći ćemo se za koga da navijamo. ... i ime stadiona Avala? Uzgred, bila je SK Jugoslavija, ne NK. Kada su promenili ime od SK Velika Srbija u SK Jugoslavija, postali su dvorski klub. Za BSK se govorilo da su jerezovski. Tih pripadnistava se danas niko ne seca i sa nostalgijom se prizeljkuje povratak starog imena. 1 1
Hele Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 4 hours ago, Dimitrije said: Onog dana kada se razvlasti Vucicev rezim, sa njime ce da ode i Zvezdan Terzic (ili u bajbok ili ce da zbrise u CG). Zvezda ce brzo da se vrati na stanje u pred-Terzicevoj eri. Moram da priznam da ce mi (ako dozivim) biti zao sto vise nikada necu gledati Zvezdu kao kaznenu ekspediciju u domacem fudbalu i kao tim koji tu i tamo moze da mlatne neki jak evropski klub ili da gledam evropsko prolece na nasem stadionu, makar samo jedno kolo. Ali da Terzic i ona dvojca njegovih klipana, Kostadin i Niksa, zasluzuju hapsanu, to ne sporim. I posle pada najvecih zlotvora, ljudima ostane neke uspomene koje su obelezile to zlo vreme i koje zele da sacuvaju. U vreme nemacke okupacije Beograda, napravljen je kruzni tok na trgu Slavija i ispod njega veliki kolektor podzemnih voda koji je postao cvoriste beogradske kanalizacije. Roze zgrada na pocetku Kralja Milana, odmah do Miticeve rupe, podigli su Nemci za stanove svojih oficira u okupiranom Beogradu. I konacno, stari lucni most, koji je sluzio za transport nemacke vojske i za transport Jevreja, Roma a kasnije i Srba u konc-logor na Starom sajmistu, i preko koga su se kretale dusegupke u kojima su guseni beogradski Jevreji i sahranjivani bez obelezja negde na gradskoj periferiji. Danas su najveci anti-fasisti u Srbiji spremni da poginu da sacuvaju taj most od Vucicevih nezasitih ala. Videcete da ce se mnogi Zvezdasi koji danas ne podnose Terzica, secati Zvezde iz njegovih dana sa sentimentom. Ne. 1
Hele Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Inace, Zvezda ima sav potencijal i lako se organizuje da bude jaci i ozbiljniji tim nego danas. 3
Ratamahatta Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Nismo se poistovecivali ni s onim sto kazu da se krije na Kipru pa se svi ponose s 29.5.91. i 8.12.91. i niko nije odbio da prihvati da smo bili prvaci Evrope i mlecnog puta i svi se rado secaju 2
kralj Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Zašto bismo se ponosili Barijem? Ponos treba da bude izraz koji se bazira na vlastitom dostignucu. Ja se rado sećam i kad sam furao sa geografije mesec dana. Vrlo važno. Zvezda treba da postoji taman koliko primenjivanje zakona nalaže - cca 15 minuta. Ali bez brige, neće se desiti. 1
Dimitrije Posted December 25, 2024 Author Posted December 25, 2024 On 23. 12. 2024. at 4:38, kralj said: Zašto bismo se ponosili Barijem? Ponos treba da bude izraz koji se bazira na vlastitom dostignucu. Ja se rado sećam i kad sam furao sa geografije mesec dana. Vrlo važno. Zvezda treba da postoji taman koliko primenjivanje zakona nalaže - cca 15 minuta. Ali bez brige, neće se desiti. Ovo mi je zanimljivo, posebno jer sam ja voleo geografiju. Osnovna ili srednja skola? Sta se desilo posle tih mesec dana furanja i kod kuce, i u skoli?
Jesper23 Posted December 26, 2024 Posted December 26, 2024 On 22. 12. 2024. at 23:05, James Marshall said: Nemoj da prepune, trebaće im veći stadion, moraće Vučko da im napravi, jbt i oni sebe ubjeđuju delulu metodama, još samo da počnu i kao gazda im da dijele sendviče ili pare Sami će oni to da naprave svojim vrednim neimarskim ručicama. Ciglu po ciglu zidam ja...
Jesper23 Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 Čaršija priča da smo završili Cvetkovića, biće to rekordan transfer za domaće uslove, ja vjerujem 4-5 miliona eura. Ne znam šta da kažem, mislim da ne vrijedi te pare.
Recommended Posts