Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ne da Serfif. Penal ko vrata

Posted

Djiga, gol na oprostaju od svetog dresa

Posted

Kada smo poveli, Cukaricki je morao da igra otvorenije sto nam je omogucilo da ubedljivo pobedimo.  Bekovi su nam danas prilicno podbacili, Rodic kod prvog gola, Mimovic kod drugog je bio zrtva par dobrih driblinga da se zaletao u prazno.  Doduse trcao je unazad sto mu je otezavalo situaciju, ali poceo je da lici na Kostu Nedeljkovica u Vili.  Ispade Elsnik najpouzdaniji bek.  Em zapusio rupu koju je otvorio Rodic, em asistirao kod prvog izjednacujuceg gola.

Posted

Ukratko predominantna sezona u domacoj ligi i nesto bolja u Evropi nego prosle godine.  Novu sezonu otpocinjemo evropskim utakmicama.

• +1 1
Posted

Beskrajno mi je drago.

0-02-05-b152cff3a5c6a1dcca67bc3291251bb0882894752c6e412f333742892c6b71de_94fb7c4cf1ac0807.jpg

• +1 1
Posted

Sumnjam da bi bilo vise ljudi i da nije bilo protesta na Slaviji.  Zvezda vise ne moze da pristojno popuni stadion, a jos manje da ga napuni.  Ove sezone samo je Barseloni uspelo da napuni tribine.  Sve ostalo, sto se tice posete, je bilo ispod proseka.  Izgleda da ljude sve manje zanima fudbal, ukljucujuci tu i Zvezdu, uprkos tome sto je fudbal koji je jesenas igrala Zvezda bio dosta dobar.

Posted (edited)

Neće ljudi da gledaju Vučićevu igračku i besmisleno prvenstvo i da slušaju lažno kukanje i guslanje o Kosovu, natalitetu, gej paradama, da im lekcije iz istorije drže narkodileri koji su postali poznati biznismeni i da misle da li će neko da preskače ogradu da im razbije glavu ako se omakne neki zvižduk. 

Edited by James Marshall
  • +1 4
Posted

Mi cemo sledecu bitnu utakmicu ukoliko se ne desi cudo, imati u julu/avgustu (osim eto, finala kupa). Poseta ce se srozati na prosecne 3 hiljade.

Posted
26 minutes ago, James Marshall said:

Neće ljudi da gledaju Vučićevu igračku i besmisleno prvenstvo i da slušaju lažno kukanje i guslanje o Kosovu, natalitetu, gej paradama, da im lekcije iz istorije drže narkodileri koji su postali poznati biznismeni i da misle da li će neko da preskače ogradu da im razbije glavu ako se omakne neki zvižduk. 

!!!

Posted

Ja bas imam suprotno misljenje.  Osim u par utakmica ( Vfb, Bode .. ) igrali smo los fudbal, dosadno spor , bezidejan , sa pregrst pogrenih dodavanja,  cestih preskakanja igre.

Milojevic je standardno lutao sa starting 11,pojedince zaboravio potom vracao u 11...

Sreca , ili nesreca, zavisi od tačke gledista, sto nam je konkurencija u Ligi svakom godinom sve bednija,  nedostojna nekog ozbiljnijeg takmicenja.

Naravno da ima I pozitvnih stvari, da ne bude da samo stalno mracim I kritikujem :D

Posted

...ali njih je bolje ne pominjati....

Posted

Vučić vi pušači kurca sami na severu ❤️❤️❤️

Gfaz9cJXEAA1-ZA.jpeg

Posted
2 hours ago, James Marshall said:

Slazem se ja, ali tako je u celoj drzavi a ne samo na stadionu.  Na stadionu je to izrazenije jer je broj navijaca koji promovise te vrednosti znacajno veci od onog koji se tome protivi.  Ja o ovima drugima pisem, jer je njih sve manje.  Na kosarku, s druge strane, dolazi znatno vise ljudi iako je atmosfera slicna kao na fudbalu.  Problem je odsustvo zainteresovanosti za fudbal.  Nije prazno samo u domacim utakmicama vec i u evropskim (s izuzetkom Barselone).