Lo Zingaro Posted December 12 Posted December 12 3 minutes ago, ubibobi said: Što znači da je zvezda i matematički ispala, valjda je to bilo jasno nakon ovog poraza Matematicki jos nije ali treba previse stvari da se poklopi.
ubibobi Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, Lo Zingaro said: Matematicki jos nije ali treba previse stvari da se poklopi. Pa evo gledam sad, poslednja 3 tima imaju po 8 bodova i odmah ispod još dva sa po 7 bodova a igraju još i međusobne mečeve. Posle ide još nekoliko timova bolje plasiranih od zvezde, mrzi me sad da računam ali bilo kakvo poklapanje bi bilo u rangu naučne fantazije 1
Lo Zingaro Posted December 12 Posted December 12 5 minutes ago, ubibobi said: Pa evo gledam sad, poslednja 3 tima imaju po 8 bodova i odmah ispod još dva sa po 7 bodova a igraju još i međusobne mečeve. Posle ide još nekoliko timova bolje plasiranih od zvezde, mrzi me sad da računam ali bilo kakvo poklapanje bi bilo u rangu naučne fantazije Sinoc je bod bio zlata vredan. 1
MiddleClass Posted December 12 Posted December 12 2 hours ago, Lo Zingaro said: 9 bodova nece biti dovoljno. 2% sanse imamo prema kompjuteru
Dankan Ajdaho Posted December 12 Posted December 12 Domagoj car! https://www.index.hr/sport/clanak/hrvatski-komentator-je-hit-u-srbiji-ah-ah-ah-priznaju-ovdje-gol-za-milan/2623717.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
ubibobi Posted December 12 Posted December 12 (edited) 1 hour ago, MiddleClass said: 2% sanse imamo prema kompjuteru Samo da pobedite PSV Edited December 12 by ubibobi
MiddleClass Posted December 12 Posted December 12 11 minutes ago, ubibobi said: Samo da pobedite PSV Mnogo teze je da Slovan dobije Stutgarta
ubibobi Posted December 12 Posted December 12 A tek da PSG ne uzme 2 boda protiv Štutgarta i raspalog sitija 1
dragance Posted December 12 Posted December 12 16 hours ago, Eleniko said: ovako ćemo igrati bez trenera na klupi 2 najvažnije utakmice sezone Pa nije da nešto gubimo zbog toga. Osim ako Vujadin uskoči na njegovo mesto - mada je on tu da nosi čunjeve. 1 1
Dimitrije Posted December 12 Author Posted December 12 Neka mi pobedimo dve naredne utakmice i bice dosta. Ako budemo imali i srece preko toga, to je samo bonus. 5
sigurnost Posted December 12 Posted December 12 1 minute ago, Dimitrije said: Neka mi pobedimo dve naredne utakmice i bice dosta. Ako budemo imali i srece preko toga, to je samo bonus. Bio bih zadovoljan da ostanemo neporaženi u te dve utakmice. 3
roux senyurt Posted December 12 Posted December 12 ja sam vec poprilicno zadovoljan sa ovim sto smo odigrali do sada (mislim na prvu i poslednje dve utakmice koje smo igrali u manje vise punom sastavu). nije bilo to lose, a ako dobro odigramo protiv na papiru malo laksih rivala, odlicno. svaki osvojeni bod je bonus i to je to za ovu evropsku sezonu 2
red star forever Posted December 12 Posted December 12 Neka odigramo i naredne dvije dobro sa ponekim bodom i ja prezadovoljan. Ovaj sistem je dobar, mnogo sam srećan da vidim da naši talenti imaju priliku da odigraju u sezoni bar 7-8 jakih mečeva protiv ozbiljnih ekipa. Neprocjenjivo iskustvo za njih.
Eleniko Posted December 12 Posted December 12 kakav je sistem, jer prolazimo u neku od varijanti LE na proleće ili čabar duboki
Milosh76 Posted December 12 Posted December 12 Nema prelaska... Ako ne budemo u 24 zavrsena LS sezona. 1
Recommended Posts