Ratamahatta Posted December 12 Posted December 12 Quote Vladan Milojević je najavio da će u Milanu nastupiti hrabro. I zaista, pojaviti se usred svetske prestonice mode ovako obučen, sa stajlingom prodavca polovnog pasata b5 na auto-pijaci Bubanj potok, retko je viđena hrabrost 2 1
Eleniko Posted December 12 Posted December 12 e ti moj, kad bi video te hrabriše sa interneta kako se oblače i taj skrnavi miloje bukvalno modna ikona stila ispadne zbog njih a ne zbog sebe 1 1
Eleniko Posted December 12 Posted December 12 pa tebra kod miloja je stvarno najmanji problem kako se oblači sve ostalo a ako dođemo do toga onda ouuukej. 2
MiddleClass Posted December 12 Posted December 12 Opa, Miloje bunkeras se proziva da je igrao previse napadacki. Samo na ppp 1
Milosh76 Posted December 12 Posted December 12 Ivanic je otisao previse desno, jer ga je bek tamo "gurao", ne bi mogao ni Mesi da postigne gol u toj situaciji iskosa. Drugo, trener Milana nije budala, znao je da je Silas najveca opasnost, zato su ga lepo i zatvorili, imao je mozda jedan dobar trk u celoj utakmici. 1
sigurnost Posted December 12 Posted December 12 8 hours ago, gone fishing said: ovaj nedić je u predinfarktnom stanju večeras, nabraja veliu petorku sudija srbomrzaca - jedino nije komentarisao situaciju pre slučajnog gola radonjića, ako je bio faul kod gola milana onda je morao biti poništen i njegov gol... "Slučajni gol Radonjića". Poznaješ fudbal kao da navijaš za partizan. 2 1
beeva Posted December 12 Posted December 12 Faul nije bio, onaj Milanov na poziciji crnca se sapleo i cak mlatnuo Radonju pri saplitanju. Radonja kao zuba r9. 3
gone fishing Posted December 12 Posted December 12 33 minutes ago, sigurnost said: "Slučajni gol Radonjića". Poznaješ fudbal kao da navijaš za partizan. možda nisam dobro video, tek delovalo mi je da je lopta okrznula nogu igrača milana, što bi joj promenilo pravac tek toliko da bude nedostižna za jednog od top 5 golmana sveta, što reče u extazi komentator rts-a 2
Lo Zingaro Posted December 12 Posted December 12 7 hours ago, Eleniko said: e ti moj, kad bi video te hrabriše sa interneta kako se oblače i taj skrnavi miloje bukvalno modna ikona stila ispadne zbog njih a ne zbog sebe Meni krvare oci kad mu vidim one "kamenovane" tole. 1
Ratamahatta Posted December 12 Posted December 12 (edited) Radonja je zatego ko Adriano Edited December 12 by Ratamahatta 2
assignment Posted December 12 Posted December 12 Posle Stutgarta sam ocekivao dobru predstavu i nisam razocaran. Protiv Milana u gostima 2:1 je dobar rezultat, naravno da je steta jer smo zasluzili makar bod, pogotovo jer smo ga primili u 87 minutu. I posto uvek pokusavam da budem fer, da pohvalim Miloja, zaista nisam ocekivao da moze da dotera tim do ovakve igre... Kako stoje sanse sa 9 boda za nastavak (jer kako sada igramo, pobede protiv PSV-a kuci i Mladi Momci u gostima nisu nedostizne)?
Milosh76 Posted December 12 Posted December 12 Ako budu igraci razmisljali da li je 9 bodova dosta, nece nista uraditi. Sledeca utakmica je tek 21. januara, u ko zna kakvoj cemo formi biti tada.
ubibobi Posted December 12 Posted December 12 2 minutes ago, Lo Zingaro said: 9 bodova nece biti dovoljno. Što znači da je zvezda i matematički ispala, valjda je to bilo jasno nakon ovog poraza
Recommended Posts