Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, kralj said:

Top je bio Silas u drugom.

jeste, ali je imao i par pokusaja za koje nisam znao da li su centarsutevi ili udarci na gol. takodje, cini se da nema dobar dribling, pa cesto ne probije u situaciji jedan na jedan nego se okrece u nazad i vraca loptu. bio je odlican protiv svaba, ali mislim da ima par falinki da bi bio super zver

Posted

To je bio Djiga, a ne Silas

Posted

meni se cini da sam video silasa dva puta. imao je i jedan odlican centarsut, ali ga serif nije ispratio

Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

jeste, ali je imao i par pokusaja za koje nisam znao da li su centarsutevi ili udarci na gol. takodje, cini se da nema dobar dribling, pa cesto ne probije u situaciji jedan na jedan nego se okrece u nazad i vraca loptu. bio je odlican protiv svaba, ali mislim da ima par falinki da bi bio super zver

Naravno, generalno je tehnički to relativno skromno, zato i nervira kad uzme da izigrava one kerefeke iz prvog poluvremena. 

Nemoguće je da danas Zvezda ima igrače koji su na višem nivou. Neminovno je da svi imaju vidljive nedostatke. Njihova leva strana (Theo i Leao) vredi kao 3 tima Zvezde. Možda i 4. To što ovde pojedinci to nisu u stanju da ukalkulišu kada prave konstrukciju očekivanja, samo je njihov problem.

• +1 3
Posted

ovaj nedić je u predinfarktnom stanju večeras, nabraja veliu petorku sudija srbomrzaca :D

- jedino nije komentarisao situaciju pre slučajnog gola radonjića, ako je bio faul kod gola milana onda je morao biti poništen i njegov gol...

• Haha 1
  • Tužno 2
Posted
24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Miloje poliva po uefi...

Bolje bi bilo da malo odaspe i za sebe. Oprošten penal, u najmanju ruku sporan 2. gol oduzmeš, dodaš opet na istom, Dobra partija Guteše i to je ono što treba da raduje. Šteta za propušten remi..

Posted

Meni je Timi bio naš najbolji igrač dok ga Miloje nije prebacio na beka. On i Krunić su držali sredinu.

• +1 3
Posted

Šta ima da odaspe na sebe penal koji nije bio i koji su mogli da navuku? Sve i da je bio, kako on može da bude odgovoran za zakesneli start na igraču koji gura for prema aut liniji.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Miloje da smanji i kuknjavu i vucicevstinu.  Kockao se, isao na pobedu a ne na jedan bod.  Ja bih igrao vise ziheraski i Mimovica zamenio ne Kangom nego Drkusicem da osiguram da nam ne uvele gol.  Drkusic je jak u skoku, visok i snazan.  Ne bi ga lako izgurali i iscimali u duelima.  Kanga je trebalo da iskontrolise sredinu, ono sto je Elsnik do izlaska Mimovica radio.  Nije upalilo.  Ne zameram Miloju, ali vrabac u ruci je po meni ovde bila bolja kalkulacija.

Posted
48 minutes ago, Dimitrije said:

Imali smo utakmicu u rukama kada je Ivaic promasio kolosalnu sansu za 2-1.  Sto bi Sigurnost rekao, 'ubi nas Miloje sa Mirkom, je-bo-te.'

Malko me to utrcavanje Ivanica u prazno podseti na Dejin sprint te divne prolecne veceri u Minhenu.
Mislim, ni blizu po mnogo cinioca, ni po ishodu, al moglo je biti :)

• +1 1
Posted
11 minutes ago, kralj said:

Šta ima da odaspe na sebe penal koji nije bio i koji su mogli da navuku? Sve i da je bio, kako on može da bude odgovoran za zakesneli start na igraču koji gura for prema aut liniji.

Ne dobacuješ ni ti, ali ne zamjeram ti ja, nije do tebe.

• +1 1
Posted

Kako je 16. godisnji Kamarda otresao Duartea u skoku kod precke prije drugog gola Milana... :rolleyes:

Posted
1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Ne dobacuješ ni ti, ali ne zamjeram ti ja, nije do tebe.

Čuvaj se, legendo.

Posted (edited)
28 minutes ago, gone fishing said:

ovaj nedić je u predinfarktnom stanju večeras, nabraja veliu petorku sudija srbomrzaca :D

- jedino nije komentarisao situaciju pre slučajnog gola radonjića, ako je bio faul kod gola milana onda je morao biti poništen i njegov gol...

isto sam mislio ali druga kamera je dobro pokazala - od faula ni traga, nema kontakta

pogledaj malo bolje snimak, ta druga kamera je prikazana u replayu

miloje ozbiljno zabagovao na kraju, možda i zato što je išao na pobedu i nije čuvao bod

ove izjave na kraju su sramne, sve i da je sve tačno to se ne radi, pogotovo kad dovedeš ekipu da fudbalom bude nivo EL što nije bila na početku

to je mogao sve lepo terza da završi sa čefurinom i to se tako i radi

ovako ćemo igrati bez trenera na klupi 2 najvažnije utakmice sezone

ukratko, seljačina

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted
14 minutes ago, MeanM@ said:

Malko me to utrcavanje Ivanica u prazno podseti na Dejin sprint te divne prolecne veceri u Minhenu.
Mislim, ni blizu po mnogo cinioca, ni po ishodu, al moglo je biti :)

Po meni je taj Mirkov promasaj bio kljucni momenat utakmice.  To je bila nasa treca dobra sansa na utakmici (posle precke i gola).  Da smo poveli 2-1, mogli smo u niski blok i da ih odatle ubijamo iz kontri preko Silasa i Radonjica (kao Stutgart).  Kada je Mirko fulao tu sansu, ja bih, da sam na Milojevom mestu, poceo da razmisljam kako da osiguram bod.  Jer, kao sto rekoh, tesko smo pravili sanse na utakmici da bih ocekivao da ce Mirko ili neko drugi ponovo da ima takav zicer do kraja utakmice.