Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Miloje podize treci srpski ustanak u Milanu

• +1 1
Posted

Imali smo utakmicu u rukama kada je Ivaic promasio kolosalnu sansu za 2-1.  Sto bi Sigurnost rekao, 'ubi nas Miloje sa Mirkom, je-bo-te.'

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Ivanicu fali svezine i ritma. Presporo je reagovao i izgubio prednost. Bio je dugo povredjen

• +1 2
Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Imali smo utakmicu u rukama kada je Ivaic promasio kolosalnu sansu za 2-1.  Sto bi Sigurnost rekao, 'ubi nas Miloje sa Mirkom, je-bo-te.'

Ušao si u neko teranje inata.

A i sam si svega svestan.

• +1 1
Posted

ja sam video da je djiga vucen za dres, a posle je spajic odgurnut sa dve ruke. ocigledno nedovoljno za faul. sa druge strane bio sam siguran da ce svirati penal za talijane posle vara, na usporenom snimku se lepo videlo da je elsnik zakacio musu a loptu dodirnuo nije

• +1 2
Posted

Kaže Nedić, ne navijam ja za zvezdu, nisam ni srbin :D

Posted

Miloje poliva po uefi...

• +1 1
Posted

evo ga :lol:

je li ovaj gospodin uvek ovako uzbudjen? 

Posted
1 minute ago, roux senyurt said:

ja sam video da je djiga vucen za dres, a posle je spajic odgurnut sa dve ruke. ocigledno nedovoljno za faul. sa druge strane bio sam siguran da ce svirati penal za talijane posle vara, na usporenom snimku se lepo videlo da je elsnik zakacio musu a loptu dodirnuo nije

Oprostio nam penal, a njima onda poklonio drugi gol. 

Posted

Ovo na Đigi je 1/1 faul. Uživanje je bilo gledati ovo.

Maksa, Điga i Šerif neće još dugo kod nas.

• +1 2
Posted

Steta sto ne uzesmo bar bod.  Imali bismo dvostruko zadovoljstvo.  Em smo gledali kako Oskar bezi kroz spalir policajaca dok mu studenti zvizde, em da Zvezda najzad ne izgubi u LS na gostujucem terenu.

Posted

da radonjic ima elsnikovu profesionalnu glavu kakav bi to igrac bio. ali i ovako nam je dobar za po dvadesetak minuta i poneku majstoriju. silas bi isto bio zver, ali mislim da nema dribling, a i neke odluke mu nisu bas najbolje. meni je mnogo drazi bio bukari

Posted
2 minutes ago, roux senyurt said:

da radonjic ima elsnikovu profesionalnu glavu kakav bi to igrac bio. ali i ovako nam je dobar za po dvadesetak minuta i poneku majstoriju. silas bi isto bio zver, ali mislim da nema dribling, a i neke odluke mu nisu bas najbolje. meni je mnogo drazi bio bukari

Bukari je kuburio sa realizacijom.  inace izmedju njega i Silasa, biram njega.

• +1 1
Posted
17 minutes ago, ubibobi said:

Kaže Nedić, ne navijam ja za zvezdu, nisam ni srbin :D

Ne kaze da nije Srbin nego da nije pristrasan zato sto jeste Srbin.  Doslovce: "nije ni što sam Srbin..."