December 11, 2024Dec 11 Author 2 minutes ago, sigurnost said: Ubi nas Miloje sa Kangom. Prestsnite da trazite krivce!
December 11, 2024Dec 11 Author Just now, sigurnost said: Kako nas je ubio Milojević sa Kangom. Je-bo-te!!! A pre Kange, cime nas je ubijao?
December 11, 2024Dec 11 2 minutes ago, Dimitrije said: Prestsnite da trazite krivce! Tražimo rešenje. To sigurno nije samoubistvo.
December 11, 2024Dec 11 Just now, Dimitrije said: A pre Kange, cime nas je ubijao? Nemoj Dimitrije, molim te. Ima da se raspišu sa nadahnućem kakvim je Šopen svirao Polonezu.
December 11, 2024Dec 11 Just now, kralj said: Greota, dobri smo bili. Usran, potok, kita Al dobri, zaista. Kompetitivni sa najboljima. Za ove pare toliko. S druge strane, Milanisti srecni, peva San Siro ko da su izvukli bulju
December 11, 2024Dec 11 3 minutes ago, Dimitrije said: A pre Kange, cime nas je ubijao? Mimovicem Nisi gledao utakmicu?
December 11, 2024Dec 11 Steta,nismo zasluzili poraz. Ako nista, pokazali smo u drugom ( kao i protiv Stutgarta ) da nismo zalutali u ovo takmicenje. Zao mi Mirka,bas se smorio
December 11, 2024Dec 11 Author Kod drugog gola je bilo cimanja i guranja, narocito kod Djige. Da li Djiga teatralno pao ili je cimanje bilo snazno, sudija je odlucio ono prvo. Dobra igra. Ocekivao sam da ce Miloje da krene na pobedu u drugom poluvremenu. Scenario je bio dobro napisan ali gol koji smo primili pred kraj prvog poluvremena primorao nas je da sve vreme u drugom jurimo rezultata umesto da to budu oni, a da ih mi razbijamo iz kontri kao protiv Stutgarta. Gol u prvom poluvremenu nam je zapecatio sudbinu. Bolje da je ranije pao da smo mogli da izjednacimo pre kraja poluvremena. To nam je, sto nam je.