Dimitrije Posted December 11 Author Posted December 11 2 hours ago, Hroničar said: Po mojim saznanjima, sastav za veceras isti kao protiv Stugarta. Ocekivano, mada je bilo pitanje Milson ili Duarte.
Dimitrije Posted December 11 Author Posted December 11 8 minutes ago, FPLS said: Meni i nije bas ocekivano da Ivanic ostane na klupi. On nije spreman za 90 min, a ulazak u 2. poluvremenu se pokazao kao dobra odluka. 1
Dimitrije Posted December 11 Author Posted December 11 Ovako, Miloje ima prilicno jaku klupu: Ivanic, Duarte, Ilic, Radonjic, Drkusic, Kanga, Katai, Dalsio.
kralj Posted December 11 Posted December 11 Ispratio sam Milan u poslednje 3-4 utakmice, Tidžani im je trenutno pola tima. Nisam ga mnogo gledao ranije, ali ovo što je u ovim utakmicama igrao je u rangu najboljih veznjaka Evrope.
MiddleClass Posted December 11 Posted December 11 Serif i Maksa ako dobiju zuti ne igraju protiv PSV-a
Gutterball Posted December 11 Posted December 11 https://cdn.livetv817.me/webplayer2.php?t=alieztv&c=229814&lang=en&eid=250357147&lid=2580475&ci=7&si=1
hrkljush boys_2 Posted December 11 Posted December 11 Dobri smo za sada... Steta za precku. Milson im radi dosta problema po boku.
Recommended Posts