Dimitrije Posted December 8 Author Posted December 8 4 hours ago, Eleniko said: katai nije srbin Upuceno je autoru komentara. Katai je momak i po.
sigurnost Posted December 8 Posted December 8 12 hours ago, Dimitrije said: Od 5 Zvezdinih Zvezda, trojca su bili Beogradjani (mada ne rodjenjem), Rajko je bio predratni beogradski momak, uljudan i istancanog osecaja za fer plej. Seki je bio gamen iz centra grada, a Pizon gamen sa beogradske periferije (Zvezdara). Ostala dvojca su bili i ostali kulovi. I to nikako nisu uspevali da sakriju, mada su su mozda po fudbalskim kvalitetima bili isperd prve trojce. i Šeki je ružno ostario.
Meduzalem Posted December 11 Posted December 11 Gde nam je euforija pred meč, sestre & bratijo? Nego, banovalo onogtm pa nema koj da piše...
Lo Zingaro Posted December 11 Posted December 11 Zabarski novinari su nas vec otpisali i uknjizili 3 boda Milanu.
Jesper23 Posted December 11 Posted December 11 Gledao sam Milan protiv Slovana i mislim da bi se sa njima moglo igrati, ako izostanu one naše klasične bubice i gluposti. Najveća briga mi je naš desni bok, Leao ide na Mimovića, vjerujem da će Silas dosta pomagati, ali tu je Ernandez, jako zajebano. Sa druge strane Krunić poznaje veliki broj ovih momaka, bio je integralni dio slagalice.
Milosh76 Posted December 11 Posted December 11 Povela je Crvena zvezda u Milanu. Mladi Vasilije Kostov pogodio je posle izuzetne solo-akcije Lazara Jovanovića po levoj strani. Kakav finiš prvog poluvremena za Zvezdu! 1 1
Meduzalem Posted December 11 Posted December 11 (edited) Kakav je zdravstveni karton Milana? Negde sam pročitao da će igrati bez par povređenih a bitnih igrača. Baš me zanima šta će reći drugi, hoću da podelim jedno razmišljanje. Trebalo bi da ovakav format odgovara Zvezdi, s obzirom da se uvek dovode pojačanja u potonji čas te im treba vremena da se uigraju. Ispada da su nam najvažnije utakmice baš ove koje slede a daleko su od početka sezone. Primetna je i napredak u igri, svi zdravi uglavnom. Sećam se da smo pisali, dal ovde il na onom drugom mestu, kad smo tukli FKP 3:1, sezona 16/17, po fazonu Što sad i ovakvi ne igramo sa Ludogorecom. Derbi se igrao baš u decembru. Ima primera još, ovog sam se setio prvog. Suma summarum, može sve i na dobro da izađe. Iskreno se nisam nadao bogzna čemu osim da se ne brukamo i da u decembru i januaru probaju momci da naprave nešto, makar i ne otišli dalje. Zato sledeće godine... Aj da vidimo večeras prvo, bio bi red već jednom da ih puknemo, što da ne. Edited December 11 by Meduzalem
sigurnost Posted December 11 Posted December 11 45 minutes ago, Meduzalem said: Kakav je zdravstveni karton Milana? Negde sam pročitao da će igrati bez par povređenih a bitnih igrača. Baš me zanima šta će reći drugi, hoću da podelim jedno razmišljanje. Trebalo bi da ovakav format odgovara Zvezdi, s obzirom da se uvek dovode pojačanja u potonji čas te im treba vremena da se uigraju. Ispada da su nam najvažnije utakmice baš ove koje slede a daleko su od početka sezone. Primetna je i napredak u igri, svi zdravi uglavnom. Sećam se da smo pisali, dal ovde il na onom drugom mestu, kad smo tukli FKP 3:1, sezona 16/17, po fazonu Što sad i ovakvi ne igramo sa Ludogorecom. Derbi se igrao baš u decembru. Ima primera još, ovog sam se setio prvog. Suma summarum, može sve i na dobro da izađe. Iskreno se nisam nadao bogzna čemu osim da se ne brukamo i da u decembru i januaru probaju momci da naprave nešto, makar i ne otišli dalje. Zato sledeće godine... Aj da vidimo večeras prvo, bio bi red već jednom da ih puknemo, što da ne. Nismo tukli fkp 3:1 16/17. Zapravo, imamo jedan nerešen i 2 poraza u prvenstvu i poraz u finalu kupa. 1
hrkljush boys_2 Posted December 11 Posted December 11 1 hour ago, Milosh76 said: Povela je Crvena zvezda u Milanu. Mladi Vasilije Kostov pogodio je posle izuzetne solo-akcije Lazara Jovanovića po levoj strani. Kakav finiš prvog poluvremena za Zvezdu! Ima li igdje golova juniora od danas? 1
Meduzalem Posted December 11 Posted December 11 (edited) 54 minutes ago, sigurnost said: Zapravo, imamo jedan nerešen i 2 poraza u prvenstvu i poraz u finalu kupa. Vieira golčina, 3:1 već na poluvremenu, onda je 2015. i ono sa Kairatom istog leta. Davno je bilo. Edited December 11 by Meduzalem 1
Nikola77 Posted December 11 Posted December 11 ako je verovati mocartu, maksimović počinje, što znači da ga terza po svaku cenu gura u izlog kako bi ga što pre prodao. nema nikakve logike da na osnovu forme i povratka ivanića bude u startnih 11 ispred milisia i ilića, ali terzu svrbe evri, žuri mu se po svaku cenu.
Hroničar Posted December 11 Posted December 11 Po mojim saznanjima, sastav za veceras isti kao protiv Stugarta. 2
Ratamahatta Posted December 11 Posted December 11 Prosli put smo se odlicno sibali s njima, to mi je omiljeni neprolazak u ovom veku, 2 francuska su scar tissue San Siro 2021... Mirko Ivanic kao Ivica Lausevic kao Milos Obilic
dragance Posted December 11 Posted December 11 Ček, klinci su vodili 0:3 protiv Milana??? Ima (valjda) budućnosti - za tim; za Terzu ne brinem.
Recommended Posts