hrkljush boys_2 Posted December 7 Posted December 7 Laganih 6 u 2. brzini. Dobro je što se nije stajalo nego išlo po još golova. . Otkud ovi u 1. ligi. mati mila?
elementary Posted December 7 Posted December 7 (edited) Ovo se nije skoro desilo u našoj ligi ,Ilić pre dao tri komada pa danas 4 .Ne secam se uopšte da je neki igrač pre njega dao 4 gola . Vidim sada Bamidele dao 4 komada proslo kolo haha. Kakva liga ,bio sam ubedjen da se retko i 3 gola postignu . Edited December 7 by elementary
Ratamahatta Posted December 7 Posted December 7 Sta je ovo zaboga, Luka Ilic u LS izgleda potpuno zalutalo
Dimitrije Posted December 7 Author Posted December 7 (edited) 14 minutes ago, elementary said: Ovo se nije skoro desilo u našoj ligi ,Ilić pre dao tri komada pa danas 4 .Ne secam se uopšte da je neki igrač pre njega dao 4 gola . Vidim sada Bamidele dao 4 komada proslo kolo haha. Kakva liga ,bio sam ubedjen da se retko i 3 gola postignu . Nekada davno, Santrac je dao 5 komada u utakmici OFKe protiv, cini mi se, sarajevskog Zeljeznicara. Nije bitno protiv koga, ali 5 Sanijevih lakih komada i cini mi se svih 5 is peterca. Edited December 7 by Dimitrije
Sokrat Posted December 7 Posted December 7 Dao je i Borovnica 5 komada Slobodi iz Tuzle u pobedi 9-1 početkom osamdesetih. 2 1
Dimitrije Posted December 7 Author Posted December 7 Otkriven spomenik Sekiju. Srce mi je na mestu. Zbog njega sam poceo da pratim fudbal i da navijam za Zvezdu. Uocljivo je da na svecanosti povodom otkrivanja spomenika nije bilo dvojce od trojce zivih Zvezdinih zvezda. Pizonu kapa dole, a ostalu dvojcu necu udostojiti ni pomena. Jedan od njih je bio i Sekijev saigrac. 2 1 1
James Marshall Posted December 7 Posted December 7 Imaju preča posla, ne može se izlaziti iz tople guzice za baš svaku sitnicu tipa zbog nekog tamo Šekija. No za botovanje i propagandu po onim potemkinovim stadionima imaju vremena. 2 1
Dimitrije Posted December 7 Author Posted December 7 Odgledao sam snimak svecanosti povodom otkrivanja spomenika. Pocela je pesmom "Seki tvist" iz filma "Seki snima - pazi se", u izvodjenju zagrebackog kvarteta 4M. Seki je bio obozavan u celoj zemlji. Cak i medju onima koji nisu navijali za Zvezdu. U Zagrebu, u satiricnom kabareu "Jazavac", ciji je direktor bio cuveni Fadil Hadzic, bio je Sekijev murijal u kraljevskom odelu. Ispod slike pisalo je na latinskom "Dragoslavus Shekularus, Rex Primus Fudbalicus" (Dragoslav Sekularac, prvi kralj fudbala). 3
Dimitrije Posted December 7 Author Posted December 7 Od 5 Zvezdinih Zvezda, trojca su bili Beogradjani (mada ne rodjenjem), Rajko je bio predratni beogradski momak, uljudan i istancanog osecaja za fer plej. Seki je bio gamen iz centra grada, a Pizon gamen sa beogradske periferije (Zvezdara). Ostala dvojca su bili i ostali kulovi. I to nikako nisu uspevali da sakriju, mada su su mozda po fudbalskim kvalitetima bili isperd prve trojce.
JohnnyD Posted December 8 Posted December 8 Kakav je kurton Katai, da sam Milojevic ne bi mi vise video terena - prvo gramziv i samoziv celu tekmu, sebicnost do bola samo da da koji gol vise, Luku Ilica nije mogao ni da gleda kada je ovaj dao 4. gol, ni aplauz ni osmeh, nego se pokunjio sto ga on nije dao. Uzas.
Dimitrije Posted December 8 Author Posted December 8 3 minutes ago, JohnnyD said: Kakav je kurton Katai, da sam Milojevic ne bi mi vise video terena - prvo gramziv i samoziv celu tekmu, sebicnost do bola samo da da koji gol vise, Luku Ilica nije mogao ni da gleda kada je ovaj dao 4. gol, ni aplauz ni osmeh, nego se pokunjio sto ga on nije dao. Uzas. Srpski mentalitet je jeziv.
Ratamahatta Posted December 8 Posted December 8 Je l' istina ili mit da je sutirao lubenice po Srbobranu kad ga je Olimpijakos pazario iz Vose? Davno sam negde cuo
Recommended Posts