Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Jedna lagana pobeda u laganom ritmu

Edited by elementary

• Replies 6.8k
  • Views 347.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Kakvu je facu slozio  terza kada ga je novinar pitao koliko ce novca zvezda zaraditi, ja sam tako bio srecan samo kada mi je pre 25 godina cale kupio sega mega drive 2 i pun kofer slatkisa da bi prihv

• James Marshall
    James Marshall

Kakva gomila bijednika.

Posted Images

Glupi ofsajd.:D OK mec za gledanje.

Ofsajda, jedno 15

2 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Šta je sa Krunićem i Milsonom, nema ih u kombinaciji od Štutgarta? Radonjić nikako nije za startnih 11, zadnjih pola sata idealno.

Povredjeni

Veliki posao uradila je Crvena zvezda i pre početka zimskog prelaznog roka. Jedan od najboljih igrača ove ere Mirko Ivanić produžiće ugovor sa crveno-belima do leta 2027. godine, uz opciju da saradnja bude produžena na još 12 meseci, saznaje Mozzart Sport.

1733414714262_469087563_1117397769757054

Milanov verovatno najbolji igrac ove godine, Pulisic, je veceras izasao zbog povrede u prvom poluvremenu. Bilo bi dobro da ne igra protiv nas

Nacela ih je Atalanta. Nasi su :)

Zar utakmica sa Tekstilcem nije bila najavljena za 15:45?

U 17h je utakmica.

Na stadionu Rajko Mitić u toku je otvaranje spomenika Dragoslavu Šekularcu, a potom će biti obeležena i godišnjica od osvajanja svetske titule, 8. decembra 1991. u Tokiju, kada je savladan čileanski Kolo-Kolo sa 3:0

Crvena zvezda (4-3-1-2): Guteša - Prucev, Leković, Drkušić, Rodić - Dalsio, Kanga, L. Ilić - Katai - Šerif, Duarte

Na klupi su: M. Ilić, Ivanić, Krunić, Šljivić, Elšnik, Điga, Milson, Milosavljević, Radonjić, Maksimović i Mimović.

Edited by Milosh76

1-0 Luka Ilic

2-0 Luka Ilic

Pre toga gosa odbranio 2 gola Kataiu

16 minut

3-0 Serif

Edited by Milosh76

Ne vidim poentu ekipa poput Tekstilca u ligi....

Dobro je da konačno smanjuju ligu

• Author

Bar ne igraju bunker.  Pokusavaju da napadnu, vrse visok presing, 2 suta u okvir gola, jedan korner.  Skroman su tim ali malo respekta.

4-0 Katai

5-0 Luka Ilic, treci gol