Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Teren ce kako utakmica tece da bude sve gori.  Mi da damo jos bar jedan u prvom poluvremenu jer cemo u drugom da napadamo na strani gde se stvara ogromna lokva.  A to da smo dobili dobar teren (vestak) u Lucanima je puj pike ne vazi.

Nece, ovo je hibrid i izgledace isto do kraja ali ne mogu da verujem da kad su vec menjali podlogu nisu uradili bolju drenazu.

Posted (edited)

Guteša > Glazer, a trenutno i >>

Jako podseća na "ružnu prošlost".

Edited by VoodooDerina
Posted

Ja sam vam rek’o, pa ako me se sete 4. marta - sete se.

• +1 1
Posted

Kanga je neverovatan, da dovedemo deset igraca Reala pored Kange igrali bismo isto.:D

Dobro je sto nismo primili gol jer izgleda da su dve najvece bare ispred sesnaesterca koji smo branili u prvom poluvremenu a koliko je cesto i dugo lopta kod nasih stopera to nam je bas pravilo problem.

Ovo treba izgurati bez povreda i ne baviti se previse rezultatom, ljudi su pripremili teren kao da je u pustinji Nevade a ne usred Sumadije.

Posted
12 minutes ago, harper lee said:

Nece, ovo je hibrid i izgledace isto do kraja ali ne mogu da verujem da kad su vec menjali podlogu nisu uradili bolju drenazu.

Kisa ne prestaje.  Posto drenaze zapravo nema, bice sve vise vode na terenu.

Mi u sredini ne smemo da gubimo lopte u remplovanju kao sto to cini Dalsio i ponekad Kanga.  Drugo, Mimovic da se priseti da ima i odbrambene zadatke.  Mladost nam opasno preti iz kontri dugim loptama po bokovima.  Tu cesto nema Mimovica jer je zaostao u napadu.  Srecom Drkusic je izgleda trenirao i vaterpolo, po vadi ozbiljne fleke..  Gutesa je spasao zicer.  Djiga neka ne ide mnogo napred, nema koristi od toga, a ujedno ostavlja brisan prostor i Drkusica potpuno usamljenog.

Posted
1 minute ago, Dimitrije said:

Kisa ne prestaje.  Posto drenaze zapravo nema, bice sve vise vode na terenu.

Mi u sredini ne smemo da gubimo lopte u remplovanju kao sto to cini Dalsio i ponekad Kanga.  Drugo, Mimovic da se priseti da ima i odbrambene zadatke.  Mladost nam opasno preti iz kontri dugim loptama po bokovima.  Tu cesto nema Mimovica jer je zaostao u napadu.  Srecom Drkusic je izgleda trenirao i vaterpolo, po vadi ozbiljne fleke..  Gutesa je spasao zicer.  Djiga neka ne ide mnogo napred, nema koristi od toga, a ujedno ostavlja brisan prostor i Drkusica potpuno usamljenog.

Taj hibrid je obicno na pesku koji je izmedju podloge i zemlje i visak vode ce ici, samo sto ide nedovoljnom brzinom. Drugo, to je u najvecem procentu plastika sa nesto trave tako da se nece praviti buseni, rupe i krticnjaci koji bi vec prekrili pola terena da je klasicna trava. Trebalo bi da izdrzi teren do kraja u ovakvom stanju u kakvom je od pocetka utakmice, problem je sto nije bio u dobrom stanju ni pre nego sto su igraci istrcali na njega.

Posted (edited)

Losi majstori.  Valjda je svakom jasno da je drenaza najbitnija za teren.  Pogotovo sto je teren u Lucanima imao istoriju da bude poplavljen.  Sprcali su pare na podlogu a nisu napravili dobar teren.  Jedino sto su uspeli je da naprave ravnu povrsinu.

Edited by Dimitrije
  • +1 1
Posted

Miloje u poluvremenu menja Radonjica kojeg zabole za utakmicu a komentator se pita da nije neka povreda.:D

• Haha 1
Posted

I vaterpolo zabica za 2-0.  Katai, ko bi drugi.

Posted

Bilo bi pametno zameniti Silasa, Serifa, Djigu... Po ovoj mocvari najbitnije je da se niko ne povredi.

Posted

Trenutno igramo bez krilnih napadaca.

Posted

Kakva je koska Drkusic, podseca na one jugoslovenske stopere iz Celika ili Slobode Tuzla protiv kojih niko nije voleo da igra jer te olese od batina.

Posted
9 minutes ago, harper lee said:

Kakva je koska Drkusic, podseca na one jugoslovenske stopere iz Celika ili Slobode Tuzla protiv kojih niko nije voleo da igra jer te olese od batina.

+1

Slovenački Mario Maslać :fantom: