dragance Posted Friday at 14:58 Posted Friday at 14:58 (edited) Presrali smo svi ovde. Treba nam još jedna pobeda i nerešeno da makar časno napustimo takmičenje. Gde još osim YB možemo nešto očekivati? PSV? Edited Friday at 15:02 by dragance
MiddleClass Posted Friday at 15:04 Posted Friday at 15:04 Psv kuci, koliko god da mocno izgledaju u domacoj ligi. Milanu ako uzmemo bod ostajemo u igri za prolaz, ali to je bas tesko
Ratamahatta Posted Friday at 15:16 Posted Friday at 15:16 (edited) U ovom formatu nema mnogo smisla igrati s po gasa, zato mi se i svidja vise nego prethodni Mada mi je i dalje neprevazidjen onaj sistem kad se igrala druga grupna faza na prolece, pa tek onda 1/4 Edited Friday at 15:17 by Ratamahatta 1
VoodooDerina Posted Friday at 15:54 Posted Friday at 15:54 34 minutes ago, Ratamahatta said: U ovom formatu nema mnogo smisla igrati s po gasa, zato mi se i svidja vise nego prethodni Mada mi je i dalje neprevazidjen onaj sistem kad se igrala druga grupna faza na prolece, pa tek onda 1/4 Najbolje sezone grupnog formata LŠ. Kombinacija ovog trenutnog i tog bi bila nešto najbolje do sada, mada bi falila još 2 datuma za odigravanje.
Mil@n Posted Friday at 16:07 Posted Friday at 16:07 On 28. 11. 2024. at 12:12, Milosh76 said: Kada se podvuče crta o aktuelnoj sezoni crveno-beli su do sada zaradili čak 27.573.000. Do jaja, znači dug koji je 50 miliona već 50 godina će spasti za barem 15... Oh wait...
harper lee Posted Friday at 16:40 Posted Friday at 16:40 9 minutes ago, Mil@n said: Do jaja, znači dug koji je 50 miliona već 50 godina će spasti za barem 15... Oh wait... Veruj mi da nikog zivog u klubu ne boli kurac za taj dug. Strogo se vodi racuna da se ne duguje sportskom sektoru i drugim klubovima jer UEFA monitoring to ne tolerise, koliko ja znam i kako je potvrdjeno na poslednjoj Skupstini kluba pociscene su sve nasledjene hipoteke, racuni su odblokirani i funkcionisu normalno, porez se uredno placa jer... Vucic. Ja stvarno ne znam zasto se i taj preostali dug ne vraca, pretpostavljam da se radi o poveriocima koji nemaju moci da naplate svoja potrazivanja preko politickog uticaja, ili ne mogu da dodju na red od "poverioca" koji dobijaju lovu ispod zita, ili se neki dugovi vracaju na rate kako je i predvidjeno kad je nastalo zaduzivanje. Poslednji finansijski izvestaj od prosle godine kaze da dugujemo nesto manje od 38 miliona evra, za klub koji je u isto vreme prihodovao 92 miliona to nije nikakvo opterecenje. Cak mi ni struktura tog duga nije narocito jasna i moguce je da se debelo manipulise tim ciframa. Ako ne dugujemo sportskom sektoru, ne dugujemo drzavi i javnim preduzecima, ne dugujemo bankama, ne dugujemo po osnovu hipotekarnih kredita, ne dugujemo radnoj zajednici, kome mi zapravo dugujemo tolike pare? Pretpostavljam da dugujemo raznim firmama za razne usluge ali ne znam koje usluge bi bile tolikog obima da samo dug za njih bude 38 miliona. Ove gradjevinske radove oko Marakane su uglavnom dobile firme nekih vodja Delija. Takodje je moguce da se u izvestaju vode i dugovanja nekim menadzerima za procente a tu ko zna ko se sve ne ugradjuje pa se to ugradjivanje vodi kao dug. Evidentno je i prilicno indikativno da se struktura prihoda taksativno navodi do poslednjeg evra a kad se prica o dugovima samo se iznese okvirna cifra i to je to, u javnosti se vec godinama ne pojavljuju konkretne informacije o tome koliko tacno dugujemo i kome. To kako se peru pare preko sportskih klubova je nevidjeni cirkus, kada je radjen UPPR KK Crvena Zvezda pa su morala da budu navedena sva dugovanja zbog kategorizacije na sudskom postupku skoro 70% duga je bilo raznim privatnim licima od kojih su neki dugo godina sedeli u upravi Zvezde, na osnovu pozajmica za koje ne znamo ni kada su se desile, ni da li su se uopste desile.
Mil@n Posted Friday at 16:47 Posted Friday at 16:47 (edited) 6 minutes ago, harper lee said: Veruj mi da nikog zivog u klubu ne boli kurac za taj dug. Naravno da verujem... Što se tče razloga što ga ne vraćaju, kontam da je vrlo prosto: bolje da izvuku sebi pare nego da vrate dug koji ne moraju da vrate. Pa nije Terza postavljen sigurno zbog sportskih rezultata, prioritetno. Edited Friday at 16:47 by Mil@n 1
Eleniko Posted Friday at 17:10 Posted Friday at 17:10 samo da upišem svoje izdvojeno mišljenje o radonjiću koji se ispišao u usta svim svojim sveznalačkim kritičarima na forumu oba gola koje je dao su danas mislena imenica za većinu srbskih repstativaca sem možda vlahovića kada mu je dan jović bi trebalo jedno 50 puta da šprinta od centra da bi možda jednom plasirao kao radonjić preksinoć a to da je loš čovek, da gore splavovi, da ne vadi kad svršava, da je šutnuo sofiju to vređanje zadržite gospodo za svoja 4 zida, objektivna kritika da, nekultura ne. nadam se da će miloje znati foru kako da ga drži top spremnim i napaljenim za po 20 minuta vrhunskog hasla na preostalim EL tekmama i derbiju naravno. odužiće se, samo da dobije dobru loptu.
harper lee Posted Friday at 17:27 Posted Friday at 17:27 39 minutes ago, Mil@n said: Naravno da verujem... Što se tče razloga što ga ne vraćaju, kontam da je vrlo prosto: bolje da izvuku sebi pare nego da vrate dug koji ne moraju da vrate. Pa nije Terza postavljen sigurno zbog sportskih rezultata, prioritetno. Ne znam zbog cega je postavljen ali cinjenica je da Zvezda trenutno ima i sportske i poslovne rezultate koji su daleko iznad srpskog proseka, cak i iznad onoga sto smo ikada videli otkako se SFRJ raspala.
Mil@n Posted Friday at 17:33 Posted Friday at 17:33 (edited) 6 minutes ago, harper lee said: Ne znam zbog cega je postavljen ali cinjenica je da Zvezda trenutno ima i sportske i poslovne rezultate koji su daleko iznad srpskog proseka, cak i iznad onoga sto smo ikada videli otkako se SFRJ raspala. Malo bi bilo nerealno da nema tih rezultata sa totalnom dominacijom u domaćoj konkurenciji i posle koliko već odigranih LŠ, LE i dobijenih para od uefe po tom pitanju + transferi i dotiranja države, gasproma i ostalih donatora kojih sigurno ima. Tačnije, jedino nejasno je odakle i dalje ti dugovi, i kako to da su posle svih tih uspeha i cele te rapsodije i dalje na istom nivou kao i kada smo bili manje uspešni ili neuspešni. Edit: a reći ću ti ja zašto je postavljen, a znaš to i sam, jer je podoban. Mi tebe skinemo sa interpol poternice, a ti radiš šta ti se kaže. Ti samo majmuniši sud i ne pojavljuj se dok ne zastari i ne brini ništa. Edited Friday at 17:34 by Mil@n
dragance Posted Friday at 17:37 Posted Friday at 17:37 Dugovi se ne vraćaju (u normalnom svetu - što mi nismo, no to je druga priča) odjednom osim ako poverioci izgube poverenje. Zamisli, dobiješ neku grdnu sumu i umesto da programiraš otplatu na rate sa povoljnom kamatom, ti spiskaš sve i onda ti nestane likvidnosti sa dalja ulaganja, itd. To ni poverioci neće, jer dobiju kamatu svake godine. Svi zadovoljni. Naravno, sumnjam da to tako bas funkcioniše sa Terzom, ali nije neobično nigde nešto slično.
Mil@n Posted Friday at 17:54 Posted Friday at 17:54 Pa nisu morali odjednom pošto naša renesansa traje dovoljno dugo već, mogli su da smanje na pola npr. Ja koliko se sećam bio je dug oko 50 milki i onda je nedavno neko iz kluba spomenuo (tipa 3-6 meseci ne sećam se) da je dug tipa isti toliki.
dragance Posted Friday at 18:04 Posted Friday at 18:04 SNS grabi šakom i kapom pare iz kluba, a ne obratno. Tako da znaš odmah kako to ide. 3
Meduzalem Posted Friday at 18:08 Posted Friday at 18:08 2 hours ago, Ratamahatta said: U ovom formatu nema mnogo smisla igrati s po gasa, zato mi se i svidja vise nego prethodni Mada mi je i dalje neprevazidjen onaj sistem kad se igrala druga grupna faza na prolece, pa tek onda 1/4 A ja baš mislim suprotno. Od osam utakmica grize se ozbiljno u prvih 4-5, jer posle već krenu kalkulisanja. Pogotovo za timove koji imaju matematički plasman u 24.
MiddleClass Posted Friday at 18:22 Posted Friday at 18:22 Kako mozes kalkulisati? 14 minutes ago, Meduzalem said: A ja baš mislim suprotno. Od osam utakmica grize se ozbiljno u prvih 4-5, jer posle već krenu kalkulisanja. Pogotovo za timove koji imaju matematički plasman u 24.
Recommended Posts