Ratamahatta Posted November 27 Posted November 27 Slazem se, bio sam bar duplo srecniji protiv Tbilisija kad je G.V. bio glavni
JohnnyD Posted November 27 Posted November 27 (edited) 7 minutes ago, Eleniko said: kako samo jedna ovakva zvezdina pobeda nepogrešivo privuče takozvane oponente diktature aleksandra vučića da zaborave na celo okruženje ovog kluba i tima i ko su njegovi navijači. tj gde su ovi bili do pre 15 minuta pred utakmicu. na dupe bi zapevali u pravom trenutku, bravo Promasena tema, ako si mislio na moju opasku sa ucinkom ex-yu igraca. To je bilo samo to, opaska na ucinak ex-yu igraca, i lep osmeh koji su mi izmamili cinjenicom da je Zvezda i 1991. igrala sa Srbima, Crnogorcem, i tada Makedoncima/Hrvatom umesto Slovenca veceras. Sve je okej, ne mora svaki post da se odnosi na politiku, postoji u zivotu i nesto drugo, kao npr. secanje, nostalgija, i uzivanje u trenutku. Ali suvise je kasno da bih nastavljao ovu prepisku i dalje se objasnjavao, sumnjam i da bismo dosli bilo gde. Edited November 27 by JohnnyD 1
Eleniko Posted November 27 Posted November 27 4 minutes ago, Ratamahatta said: Slazem se, bio sam bar duplo srecniji protiv Tbilisija kad je G.V. bio glavni goran vasilijević maza je bio velika faca, slažem se 1
harper lee Posted November 28 Posted November 28 Posle odgledane reprize promenicu misljenje da je Krunic bio najbolji igrac utakmice. Bio je ubedljivo najbolji igrac utakmice. 1
Dimitrije Posted November 28 Author Posted November 28 2 hours ago, harper lee said: Posle odgledane reprize promenicu misljenje da je Krunic bio najbolji igrac utakmice. Bio je ubedljivo najbolji igrac utakmice. Imate li link za reprizu?
harper lee Posted November 28 Posted November 28 4 minutes ago, Dimitrije said: Imate li link za reprizu? Na zalost ne, imam ArenaSport kanale vec par godina da ne bih jurio linkove. Videce valjda ovaj vas post @renne ili neko od ovih majstora koji imaju sve linkove pa ce da postavi.
harper lee Posted November 28 Posted November 28 Vidim da su svi odusevljeni Gutesom na golu, ja se iskreno nadam da ce Glazer biti spreman za Milan. Nije klinac nista pogresno uradio ali bolji golman bi se bolje postavio na onu loptu Demirovica i bolje bi pokrio ugao kod onog gola koji je ponisten zbog ofsajda. Prakticno jedino sto je momak uradio veceras je skidanje onog suta iz mrtvog ugla dobrim postavljanjem i izboksovao je jednu loptu iz prekida koju je mogao i da uhvati. Kod jednog suta sa 25 metara koji je srecom otisao iznad precke bio je bar dva metra daleko od tog ugla i pored lepe parade za fotoreportere. Nije on veceras ni bio nesto posebno testiran ali u Milanu ce biti sasvim drugacija situacija i osecao bih se sigurnije sa Glazerom na golu. 3 3
harper lee Posted November 28 Posted November 28 6 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ono što me nakon rezultata najviše obradovalo su izmene, centarfor za centarfora, krilo za krilo, itd, a ne centarfor za zadnjeg veznog i slično. Zato smo i nastavili da igramo fudbal do kraja. To su bile logicne izmene jer smo dobro pokriveni na tim pozicijama pa je imao ko da udje, pitao bih te kakve bismo izmene gledali da se, ne daj boze, povredio neko iz manevra ili, jos gore, od bekova. Mnogo je vazno sto je Milson dosta dobro odigrao jer ce to valjda naterati Milojevica da odustane od fiksacije krilnim igracima koji su jaki u oba pravca a Radonjic nije i mislim da nikada nece biti dobro resenje da startuje utakmice. Cak i da se Radonjic maksimalno fizicki spremi i da u nekom neverovatnom scenariju moze da istrci 90 minuta on je izuzetno labilan igrac kad su koncentracija i disciplina u pitanju i prava mera mu je tih 30-45 minuta da udje na umorne odbrane i uradi ovo sto je uradio sinoc. Milson i Silas treba da budu starteri na krilima a Radonjic i Olajinka, kad se oporavi, alternative. I mislim da bi neko trebalo da Mimovicu pusti snimke svih utakmica koje je odigrao i da ga pita sta se desava s njim u prvih 15-20 minuta svake utakmice. Ovo mu nije prvi put da izgleda kao amater na pocetku utakmice a onda odigra kao zmaj do kraja. Nekako bas sporo ulazi u utakmice. 1
sasha Posted November 28 Posted November 28 4 hours ago, Dimitrije said: Imate li link za reprizu? Ima ovde cela utakmica sa ruskim komentatorom https://livetv817.me/showvideo/1380340_crvena_zvezda_shtutgart/ 1
JohnnyD Posted November 28 Posted November 28 (edited) 5 hours ago, harper lee said: Prakticno jedino sto je momak uradio veceras je skidanje onog suta iz mrtvog ugla dobrim postavljanjem i izboksovao je jednu loptu iz prekida koju je mogao i da uhvati. Kod jednog suta sa 25 metara koji je srecom otisao iznad precke bio je bar dva metra daleko od tog ugla i pored lepe parade za fotoreportere. Nije on veceras ni bio nesto posebno testiran ali u Milanu ce biti sasvim drugacija situacija i osecao bih se sigurnije sa Glazerom na golu. Mislim da nije za zapostavljanje svako, ili bar skoro svako odlicno ispucavanje koje je bilo itekako upotrebljivo, kao i sigurnost koju je ulivao kada bi lopta dosla do njega u noge. Cak je radio i namazane, korisne stvari za mladog golmana, tipa kad smo vodili i lopta dodje do njega a on je na ivici sesnaest, krece sa loptom u nogama ka gol aut liniji kako bi izmorio protivnickog napadaca da dodje skroz do njega dok ne uhvati loptu ili je ispuca. Glazer mi je tu dosta kriticniji i trapaviji, meni se ovaj bas svideo zbog ovih stvari. Edited November 28 by JohnnyD 1
kralj Posted November 28 Posted November 28 Ne slažem se da je Milson bio dobar. U drugom poluvremenu se doduše malo popravio, ali u prvom osim voljnog momenta, upropastio je sve što je bilo do njega. Za divno čudo, dosadašnje utakmice su pre dovodile u pitanje baš voljni momenat i work rate, ne sumnjam da može bolje, ali svakako na njegovom mestu očekujem Mirka čim vrati staminu. 1
fandorin Posted November 28 Posted November 28 Suludo je trošiti Miću na krilu, treba da igra tačno ono što je igrao juče, kao i one sezone kod Stankovića koja mu je najbolja u karijeri. Jedan od jačih utisaka od sinoć je dramatična razlika u uticaju na igru kad je on ušao umesto malog Maksa. Biće dečko vrv ozbiljan igrač, ali je još daleko od toga. Ima potez, može da vidi i odigra teške pasove, ali ga raznose u duelima. To je i Milsonova mana, slabašan je, a nije preterano brz. Milson je odličan za ulogu drugog špica u sistemima koji su se igrali pre 20 godina. 4
beeva Posted November 28 Posted November 28 Meni je Milson ok, djeluje da upropastava napade ali lik je non stop okrenut ka golu, i napada stalno, ne vraca loptu nazad 5
Recommended Posts