Milosh76 Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Ova pobeda ce imati tezinu, samo ako uzmemo bar bod u Milanu. 1
JohnnyD Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Milojevic samo jos da izvadi kitu direktno u intervjuu i pokaze je Kuzmanovicu 3
sigurnost Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 1 minute ago, JohnnyD said: Milojevic samo jos da izvadi kitu direktno u intervjuu i pokaze je Kuzmanovicu Da se nadovežem na Miloja. Nemačka država da uradi nešto. Da li kancelaru i ministrima odgovara ovakav Študgart? 2
Tsai Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Ako zvezda dobije psv i jang bojse ide dalje? Igra li x sa mladim decacima?
harper lee Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 5 minutes ago, MeanM@ said: Posrao se manje vise po svima koji su kritikovali budjavu igru do ovog kola. Sujeta je prejaka. Bespotrebno mu je ovo 21 minutes ago, tsva said: Jasno. Dobiti desetkovanu ekipu iz 4og sesira nije neko cudo iako je budzet bio zabrinjavajuci. Ipak 5 komada je 5 komada O ovakvim stvarima govori Milojevic i u pravu je. Mi smo igrali dve konkurentne utakmice, gle cuda, jedine dve na kojima smo bili kompletni. Protivnik je uvek desetkovan, ili nema pojma, ili je iz cetvrtog sesira, ili vise ne znam koja se sve sranja nece napisati o ovom timu. Kao da igramo ligu Mozambika a ne takmicenje koje okuplja najjace klubove u Evropi. Mi uopste nemamo mere u sopstvenim iluzijama i to od autora postova kao sto je ovaj koji sam citirao.. hajde da ne napisem cime ih pravi. Stvar je jednostavna, mi imamo desetak igraca koji mogu da igraju LS a bili su i jos uvek su povredjeni Glazer, Olajinka, Ivanic, Mimovic, Radonjic i Duarte. Za velike ekipe nekoliko povreda ne menja previse na stvari, nama dve ili tri povrede otvaraju zjapece rupe na nekim pozicijama. Iako jos uvek nismo kompletni, veceras smo po prvi put posle Benfike stali u formaciju koju Milojevic zeli da igra i tako priprema igrace i to se odmah odrazilo i na igru i na rezultat. Nije stvar samo u tome sto smo dali pet golova, mi smo dali Stutgartu dva suta u okvir gola i nula mrtvih sansi za gol. I ovaj jedan ne bi dali da je Seol pametnije izbacio glavom onu loptu. 6
MeanM@ Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Meni je ovo velika pobeda, nema spora. Moje poimanje trenera je samo da nema potrebe kao profesionalac da ispoljava nikakav jed i emociju prema posmatracima, pogotovo ne prema navijacima laicima. Rezultati govore da l je dobar ili los. Veceras je pokidao i on i ekipa mu. Kuzmanovic moze samo da pozdravi to kao i mi ostali kriticari 2
Hamlet Strašni Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 1 minute ago, MeanM@ said: Meni je ovo velika pobeda, nema spora. Moje poimanje trenera je samo da nema potrebe kao profesionalac da ispoljava nikakav jed i emociju prema posmatracima, pogotovo ne prema navijacima laicima. Rezultati govore da l je dobar ili los. Veceras je pokidao i on i ekipa mu. Kuzmanovic moze samo da pozdravi to kao i mi ostali kriticari Па Кузмановић није навијач - лаик. 1
MeanM@ Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 (edited) 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Па Кузмановић није навијач - лаик. Rekoh pogotovo prema laicima. Kuzmanovic je posmatrac/komentator. Rekoh, objasnio mu je rezultatom, ovo je nekako mozda suvisno Ma nebitno, usput. Pobeda je tu Edited November 27, 2024 by MeanM@
Milošica Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Па Кузмановић није навијач - лаик. Svi jedan laik za gosn Hamleta 1
harper lee Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 1 minute ago, MeanM@ said: Meni je ovo velika pobeda, nema spora. Moje poimanje trenera je samo da nema potrebe kao profesionalac da ispoljava nikakav jed i emociju prema posmatracima, pogotovo ne prema navijacima laicima. Rezultati govore da l je dobar ili los. Veceras je pokidao i on i ekipa mu. Kuzmanovic moze samo da pozdravi to kao i mi ostali kriticari Realno je dosta dugo i cutao. Ja nisam veliki fan Milojevica, zna to svako ko cita Zvezdine topike, ali ovo uskogrudo, cinicno, bezobrazno ponizavanje njega kao trenera i njegove ekipe i stalno trazenje dlake u jajetu zasluzuje reakciju. On je veceras svim tim dunsterima i strucnjacima iz fotelje pokazao kurac i neka ga, neka uziva u tome. 4 1 1
MiddleClass Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 39 minutes ago, MeanM@ said: Posrao se manje vise po svima koji su kritikovali budjavu igru do ovog kola. Sujeta je prejaka. Bespotrebno mu je ovo Nije toliko sujeta koliko je pritisak ogroman. Izdusio je, jbg 3
Ratamahatta Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Ne mozemo da se nadznjevamo bez pola tima, jedino ovako Ko ga jebe, nema veze. Zao mi sto nismo uzeli bod protiv Benfike, moglo se. Ovo ostalo bi ispusili i na svoj najbolji dan 1
Recommended Posts