Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Dobro pripremljena utakmica, odličan ulazak, borbenosti, sve perfektno. Čak je i frontmen The Charlatansa izdominirao sa 2 gola.:D

IMG_4928.jpeg

Just now, hrkljush boys_2 said:

Dobro pripremljena utakmica, odličan ulazak, borbenosti, sve perfektno. Čak je i frontmen The Charlatansa izdominirao sa 2 gola.:D

A tek će.

3 splava će da potopi večeras.

dali smo vise golova od prvoplasiranog intera 

Presudan momenat je Silasov gol, do sad je igrao u fazonu tu sam gde sam - igram, a ovo je bilo jebacu vam mamu iz inata sto se me odbacili, pa mozda mu ovo bude i motiv za dalje. 

10 minutes ago, kralj said:

Znao sam da dobijamo, ali ovo je obojilo celu sezonu.

Jasno. Dobiti desetkovanu ekipu iz 4og sesira nije neko cudo iako je budzet bio zabrinjavajuci. Ipak 5 komada je 5 komada

Bacio pogled na lajvskor, mislio greska

Zamislite trojka napred u Milanu, Silas, Milson i Radonjic 😁

Djilas kakav korak kao Adetokumbo 

3 minutes ago, Milosh76 said:

Zamislite trojka napred u Milanu, Silas, Milson i Radonjic 😁

Mićko je na San Siru odigrao utakmicu života.

Iza Elsnik, Ivanic i Krunic, iza ista ova cetvorka.

• Popular Post

Realno, ovo je bio Milojevicev masterklas u drugom poluvremenu. Branili smo sredinu piramidom i iz nje otvorili gomilu kontri, da smo imali vise koncentracije u zavrsnici Stutgart bi zapamtio kada je gostovao u Beogradu.

Ovo sto smo igrali ovih petnaestak minuta od ulaska Ivanica do izmena Krunica i Silasa drugog poluvremena je razlog zasto godinama tvrdim da je Ivanic najvazniji igrac Zvezde ali veceras hvalospevi idu na racun pre svega Krunica i Djige koji su odigrali savrsene utakmice i Silasa koji je veceras dokazao da je igrac za najjace lige. Djigu ne bih prodao za 50 miliona, sve je zivo stigao da pokrije pravovremenim izlascima, markiranjem, cuvanjem ledja saigracima i doslovno svojerucno ucinio da je Stutgart veceras imao samo dva udarca u okvir gola.

Nerealan rezultat, vise nas niko nece potceniti do kraja. Steta da smo toliko dugo igrali bez Ivanica, Mimovica i jos uvek bez Glazera (mada je Gutesa bio OK), ne verujem da bismo imali vise bodova jer smo igrali protiv mnogo jakih ekipa ali sigurno bismo se pokazali u boljem izdanju.

Po mom misljenju, igrac utakmice je Krunic. Veceras je konacno pokazao zasto je toliko dugo igrao u veoma dobrim ekipama.

Miloje se posrao po Zdravku Kuzmanovicu.:laugh:

Potpuno zasluzeno

Just now, harper lee said:

Miloje se posrao po Zdravku Kuzmanovicu.:laugh:

Posrao se manje vise po svima koji su kritikovali budjavu igru do ovog kola. 
Sujeta je prejaka. Bespotrebno mu je ovo