tsva Posted November 27 Posted November 27 (edited) Dugo smo izderzali. Predugo. Metnuse nam budzetlije nama kukavnoj sirotinji Edited November 27 by tsva 1
Bogotac Posted November 27 Posted November 27 Najgori tim u LS,čim sam čuo onu prevaru na klupi da kaze na kzs da je uspeh uci u LS Inace ,reakcija Seula kao u zoni da igra
tsva Posted November 27 Posted November 27 16 minutes ago, elementary said: Nije problem dati gol, sigurno dajemo bar jedan ,problem je sačuvati mrežu pored ocajne odbrane. Naravno da neće biti pun stadion ,ljudima dosadilo ovo udaranje u vreću u Lš .Protiv Barse su dosli ljudi da vide Barsu . Sacuvali smo je preko 4 minuta.
Dimitrije Posted November 27 Author Posted November 27 Ne gledam, na brodu sam, ali cim vidim dve uzastopne poruke tsva, znam da gubimo. 2 3
sigurnost Posted November 27 Posted November 27 (edited) Silaaas! Kakav udarac. Edited November 27 by sigurnost
tsva Posted November 27 Posted November 27 (edited) Metnu ga prevara lepo. Sam sve odradio. Al dzaba kad je prevara Edited November 27 by tsva 1 1
pbg12345 Posted November 27 Posted November 27 iznenadjujuce mnogo grese nemci u pasovima ne gledam fudbal inace, ne znam kakav je ovaj stutgart, ali meni deluje da nemaju bas automatizovane napade kroz posed
hrkljush boys_2 Posted November 27 Posted November 27 Milson je sve samo ne "mrtvi".Kako bi se mogao ocijenitu stepen zivosti ostatka tima, ako je on "mrtvi"? Spaja brtstandardno pliva po 16, nasih 6 samih protiv njihove trojice i to je gol naravno. Silas majstor. Zna li neko neki drugi kanal osim arene koji prenosi, ova dvojica se ne mogu slusati?
hrkljush boys_2 Posted November 27 Posted November 27 1 minute ago, pbg12345 said: pa ima na rtsu Same shit. Kontam na neke strane kanale.
Recommended Posts