harper lee Posted November 27 Posted November 27 Odjebite s tim glupostima na topik o drustvu. Kakvu golcinu je zabio Kostov omladincima Stutgarta. Odavno se kod nas nije pojavila ovakva prangija u levici. 2 1
Dimitrije Posted November 27 Author Posted November 27 Kostovljev gol je izuzetan. Po izvestajima medija, nasi su imali sanse da pobede. S obzirom da su Stutgartovi omladinci pri vrhu tablel, a nasi pri dnu, 1-1 je dobar rezultat. Da se ponovi i kod nasih seniora ali da budu malo efikasniji.
harper lee Posted November 27 Posted November 27 16 minutes ago, Dimitrije said: Kostovljev gol je izuzetan. Po izvestajima medija, nasi su imali sanse da pobede. S obzirom da su Stutgartovi omladinci pri vrhu tablel, a nasi pri dnu, 1-1 je dobar rezultat. Da se ponovi i kod nasih seniora ali da budu malo efikasniji. Jos izuzetniji je kad pomislis da je decko zapravo desnjak a da je ovu lepoticu poslao levom nogom.
Dimitrije Posted November 27 Author Posted November 27 Raduje sto iz omladinske skole pocinjemo da dobijamo dobre igrace (Mijatovic, Nedeljkovic, Mimovic, Maksimovic, Gutesa). Ako se Sljivic ovaploti i uz njega Milosavljevic, i Avdic i Kostov, bila bi prilicno uspesna berba. 1
Dimitrije Posted November 27 Author Posted November 27 Mislim da je bitno da se Gutesa etablira kao prvi golman. Imam utisak da se Glazerova povreda nece moci da sanira mirovanjem i fizikalnim terapijama i da ce morati da se resi hiruskim putem koji ce da ga duze vreme odvoji od terena. Posle toga, pitanje je koliko ce dugo da ostane u Zvezdi. 2
kralj Posted November 27 Posted November 27 4 minutes ago, Dimitrije said: Raduje sto iz omladinske skole pocinjemo da dobijamo dobre igrace (Mijatovic, Nedeljkovic, Mimovic, Maksimovic, Gutesa). Ako se Sljivic ovaploti i uz njega Milosavljevic, i Avdic i Kostov, bila bi prilicno uspesna berba. Koliko sam shvatio, Zvezda uzima sve domaće što pokaže kakav-tqkav potencijal. Znam da je ta praksa rasprostranjena širom Evrope, ali više bih voleo da se stvara nego da se dovlači u šleperima. Btw, dobijamo danas, nakrivite kapu.
dragance Posted November 27 Posted November 27 Just now, kralj said: Btw, dobijamo danas, nakrivite kapu Htedoh da dodjem na tekmu, ali sam sprečen logističkim problemima (ženske prirode). Pa idem u birtiju da galamim na tv - ima deo samo za mene kada igramo, da ne smaram ostale. 1
Milosh76 Posted November 27 Posted November 27 (edited) 1 minute ago, dragance said: Htedoh da dodjem na tekmu, ali sam sprečen logističkim problemima (ženske prirode). Pa idem u birtiju da galamim na tv - ima deo samo za mene kada igramo, da ne smaram ostale. Imas zenske probleme? Edited November 27 by Milosh76 1
dragance Posted November 27 Posted November 27 1 minute ago, Milosh76 said: Imas zenske probleme? Ne da žensko da idem za BG ove nedelje da ne bih najebao na nekom protestu. 1
hrkljush boys_2 Posted November 27 Posted November 27 Zna li se kakva je povreda u pitanju kod Avdica kad ovako dugo nema u kombinaciji za tim, prije svega juniora?
Sokrat Posted November 27 Posted November 27 Guteša - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić - Silas, Maksimović, Milson - Šerif Najjači tim od igrača koji su na raspolaganju (možda Drkušić pre Spajića). 1
dragance Posted November 27 Posted November 27 I ja bih pre Drkušića, samo nema Miće. Valjda je na klupi i možda usje u drugom ako/kad zatreba.
Recommended Posts