Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Odjebite s tim glupostima na topik o drustvu.

Kakvu golcinu je zabio Kostov omladincima Stutgarta. Odavno se kod nas nije pojavila ovakva prangija u levici.

• +1 2
  • -1 1
Posted

Kostovljev gol je izuzetan.  Po izvestajima medija, nasi su imali sanse da pobede.  S obzirom da su Stutgartovi omladinci pri vrhu tablel, a nasi pri dnu, 1-1 je dobar rezultat.  Da se ponovi i kod nasih seniora ali da budu malo efikasniji.

Posted
16 minutes ago, Dimitrije said:

Kostovljev gol je izuzetan.  Po izvestajima medija, nasi su imali sanse da pobede.  S obzirom da su Stutgartovi omladinci pri vrhu tablel, a nasi pri dnu, 1-1 je dobar rezultat.  Da se ponovi i kod nasih seniora ali da budu malo efikasniji.

Jos izuzetniji je kad pomislis da je decko zapravo desnjak a da je ovu lepoticu poslao levom nogom.

Posted

Raduje sto iz omladinske skole pocinjemo da dobijamo dobre igrace (Mijatovic, Nedeljkovic, Mimovic, Maksimovic, Gutesa).  Ako se Sljivic ovaploti i uz njega Milosavljevic, i Avdic i Kostov, bila bi prilicno uspesna berba.

• +1 1
Posted

Mislim da je bitno da se Gutesa etablira kao prvi golman.  Imam utisak da se Glazerova povreda nece moci da sanira mirovanjem i fizikalnim terapijama i da ce morati da se resi hiruskim putem koji ce da ga duze vreme odvoji od terena.  Posle toga, pitanje je koliko ce dugo da ostane u Zvezdi.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, Dimitrije said:

Raduje sto iz omladinske skole pocinjemo da dobijamo dobre igrace (Mijatovic, Nedeljkovic, Mimovic, Maksimovic, Gutesa).  Ako se Sljivic ovaploti i uz njega Milosavljevic, i Avdic i Kostov, bila bi prilicno uspesna berba.

Koliko sam shvatio, Zvezda uzima sve domaće što pokaže kakav-tqkav potencijal. Znam da je ta praksa rasprostranjena širom Evrope, ali više bih voleo da se stvara nego da se dovlači u šleperima.

Btw, dobijamo danas, nakrivite kapu.

Posted
Just now, kralj said:

Btw, dobijamo danas, nakrivite kapu

Htedoh da dodjem na tekmu, ali sam sprečen logističkim problemima (ženske prirode). Pa idem u birtiju da galamim na tv - ima deo samo za mene kada igramo, da ne smaram ostale.

• Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)
1 minute ago, dragance said:

Htedoh da dodjem na tekmu, ali sam sprečen logističkim problemima (ženske prirode). Pa idem u birtiju da galamim na tv - ima deo samo za mene kada igramo, da ne smaram ostale.

Imas zenske probleme? :D

Edited by Milosh76
  • Haha 1
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Imas zenske probleme? :D

Ne da žensko da idem za BG ove nedelje da ne bih najebao na nekom protestu.

• +1 1
Posted

Zna li se kakva je povreda u pitanju kod Avdica kad ovako dugo nema u kombinaciji za tim, prije svega juniora?

Posted

Guteša - Mimović, Điga, Spajić, Seol - Elšnik, Krunić - Silas, Maksimović, Milson - Šerif

Najjači tim od igrača koji su na raspolaganju (možda Drkušić pre Spajića). 

• +1 1
Posted

I ja bih pre Drkušića, samo nema Miće. Valjda je na klupi i možda usje u drugom ako/kad zatreba.

Posted

Mirkec je.na klupi, kao i Duarte.