Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Jozef Marko, seme mu se zatrlo.

Nadjoh video - gledam prvi put od tada. Sećam se da se Piksi štedio jer je potpisao za Marsej, a ispromašivali smo se boga oca.

Onaj njihov gol na kraju je veća kradja nego Južna Koreja protiv Italije na SP.

• +1 2
Posted

Kiksirao je Miloje uglavnom u derbijima, onaj Saveljicev sut, verovatno najveci kiks, pa jos dva gola cini mi se iz centarsuta gde je jednom lose boksovao a kod drugog mu je cini mi se Mijat skinuo s ruke u gol. 

Odbranio je penal i Barseloni a i tamo pravio cuda, Junajtedu, u Tokiu bez greske

Meni omiljen Zvezdin golman a posle njega Dika. Od novije generacije mnogo sam voleo onog nepomenika, sad sam zaboravio i da postoji.

Posted

Milojevic bi me prijatno iznenadio ako bi reskirao sa Gutesom na golu, ali verujem da ce na golu biti Ilic.  Mi smo u proteklih 7+ godina bili navikli na golmanske bravure Borjana, Glazera pa i Popovica (mada smo svakom od njih pronalazili mane), a Ilic je za klasu ispod ove trojce.  To nam je sto nam je.

Posted

Ilic je level Smucija, Bajka, Stamenog i Kahrimana, setite se gde smo bili! 

Posted

Cekaj, Glazer jos uvek povredjen? O kakvoj se povredi radi?

Posted
8 hours ago, dragance said:

Jozef Marko, seme mu se zatrlo.

Nadjoh video - gledam prvi put od tada. Sećam se da se Piksi štedio jer je potpisao za Marsej, a ispromašivali smo se boga oca.

Onaj njihov gol na kraju je veća kradja nego Južna Koreja protiv Italije na SP.

To da se Piksi štedeo te je neko slagao.

• +1 1
Posted
9 hours ago, darkonet said:

Kiksirao je Miloje uglavnom u derbijima, onaj Saveljicev sut, verovatno najveci kiks, pa jos dva gola cini mi se iz centarsuta gde je jednom lose boksovao a kod drugog mu je cini mi se Mijat skinuo s ruke u gol. 

Odbranio je penal i Barseloni a i tamo pravio cuda, Junajtedu, u Tokiu bez greske

Meni omiljen Zvezdin golman a posle njega Dika. Od novije generacije mnogo sam voleo onog nepomenika, sad sam zaboravio i da postoji.

Mislim da je to bio Brnović, ne Mijat. Poslednji derbi koji sam gledao na pašnjaku.

• +1 1
Posted

Igra Mimovic sutra i Gutesa na golu.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Hroničar said:

Igra Mimovic sutra i Gutesa na golu.

Da li je ovo zelja ili insajderska informacija?  Ako je ovo drugo, Miloje ima kohones da stavi trojcu klinaca u startnu postavu: Gutesu (22), Mimovica (20), i Maksimovica (17). 

Ako igra Mimovic, Seol ce verovatno na levu stranu.  Uz Djigu drugi stoper je Spajic ili Drkusic? 

Posted
5 hours ago, sigurnost said:

To da se Piksi štedeo te je neko slagao.

Tada smo tako razmišljali, sećam se dobro. A imao je i užasnu utakmicu tog dana. Nije se skoro video. Robi i Dejo pak jesu.

Posted

Imao je Robi onu mrtvu sansu na kraju, valjda pre treceg gola 

@kralj

u pravu si, Brnovic je dao taj gol a Miloje ispratio loptu u stilu Piplice

Besirevic mu je dao taj gol iskosa iz centarsuta, 102.derbi je u pitanju bio

• +1 1
Posted
9 hours ago, dragance said:

Tada smo tako razmišljali, sećam se dobro. A imao je i užasnu utakmicu tog dana. Nije se skoro video. Robi i Dejo pak jesu.

Dobio je i parni žuti, čini mi se na postavljanju živog zida, tako da ne bi igrao sledeću. Koliko smo voleli Piksija, sećam se da nam je bilo posle maltene svejedno kada smo primili treći, jer bez njega kao ne bismo ni imali šanse. 

Keln je imao strašan tim.

Posted
9 hours ago, Dimitrije said:

Da li je ovo zelja ili insajderska informacija?  Ako je ovo drugo, Miloje ima kohones da stavi trojcu klinaca u startnu postavu: Gutesu (22), Mimovica (20), i Maksimovica (17). 

Ako igra Mimovic, Seol ce verovatno na levu stranu.  Uz Djigu drugi stoper je Spajic ili Drkusic? 

Insajderska informacija, do sada je, manje-više, bio tačan sastav. Da, igraju Guteša, Mimović i Maksimović, drugi štoper je Spajić.

• +1 1
Posted
9 minutes ago, kralj said:

Dobio je i parni žuti, čini mi se na postavljanju živog zida, tako da ne bi igrao sledeću. Koliko smo voleli Piksija, sećam se da nam je bilo posle maltene svejedno kada smo primili treći, jer bez njega kao ne bismo ni imali šanse. 

Keln je imao strašan tim.

dobio je zuti jer je pokupio igraca kelna u kontri, vidi se na ovom snimku

ne gledam maltene fudbal uopste godinama, ali mi je nestvarna razlika izmedju ovog sa snimka, sto je tad top evropski, odnosno svetski fudbal i ovog poslednjih godina

doduse i lopta je drugacija, ima nesto i do toga