Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Ako nekog zanima...   Карте за утакмицу са Штутгартом су још увек у продаји путем интернета, али и у Сервису за чланство на стадиону “Рајко Митић”.

18 hours ago, Dimitrije said:

Drago mi je da je konacno zavrsen medicinski blok na stadionu.  Nekoliko puta su prekidali gradnju.  Onda delimicno otvorili samo teretanu pre par godina.  Konacno su zavrsili i podrum sa bazenima, saunom, medicinskim odeljenjem.  Deluje impresivno.  Nadam se i da je osoblje zaposle o u medicinskom bloku strucno kao i da ce zgrada i prostorije da budu odrzavane.

Cekala se narucena oprema za medicinski deo skoro pola godine, objekat je izgradjen odavno.

• Author

Opet bez Glazera.  Koga ce na gol, Gutesu ili Ilica?

To sa Glazerom se pretvara u ozbiljnu misteriju.

• Author

Ja sam razumeo da je u punom trenaznom procesu jos od pre 10-ak dana.  Ocekivao sam njega u timu pre svih ostalih povredjenih povratnika. 

Ma nek brani  Gutesa, mlad je neka se kali protiv najboljih.

Edited by Milosh76

E do q... sta se vise desava sa njim.

23 hours ago, sigurnost said:

Lol. SK ne vodi rat protivZvezde zato što je deo N1, a Zvezda "režimski" klub, već zbog bolesti nekoliko novinara i urednika.

kog urednika?

ako ne moze glazer, gutesa bi mi bio prvi izbor bez razmisljanja

• Author
4 hours ago, roux senyurt said:

ako ne moze glazer, gutesa bi mi bio prvi izbor bez razmisljanja

Gutesi bi to bila tek druga takmicarska utakmica s prvim timom.  Momak je mnogo mlad (22 godine).  Kada je 1964. za utakmicu protiv Glazgov Rendzersa u KES Zvezda bila primorana da na gol stavi talentovanog golmana iz omladinskog tima Dujkovica, jer su prvi golman i drugi golman bili povredjeni, Dujkovic je bas imao los dan i primio dva superska gola (4-2 za Zvezdu). I pored pobede, Zvezda nije prosla dalje.  Dujkovic je kasnije postao jedan od boljih golmana koji je branio u Zvezdi, ali golovi protiv Rendzersa su zauvek ostali u secanju navijaca i zbog toga Dujkovic nikada nije imao tako veliku podrsku navijaca kakvu je zasluzivao.

S druge strane, kada pomislim na Ilica, njegov strah da se odlepi od gol-linije, golmana koji nije pokazao nikakve znake do sada da moze da "poludi" u nekoj utakmici i brani nemoguce, onda mi Gutesa izgleda kao Bolji izbor. 

Sa druge strane ima primera najboljih golmana koji su debitovali jako mladi: Bufon, Kasiljas, Donaruma, Nojer... Bolje sa njim rizikovati ako je stvarno toliki potencijal nego stavljati mučenog Ilića.

Stojković je kod Zenge debitovao sa 22 godine protiv Brage u gostima.

Edited by Moća

Ih, Miloje je branio sa 17 protiv Kelna. Sa 20 u Tokiju je već bio iskusan. Ako je talentovan, neka bude drugi golman. Zvezda bar ima taj luksuz da ulaže u igrače - kod kuće je nedodirljiva, napilju i tako i tako nas buše. 

Miloje se nije proslavio u Kelnu, koliko se sećam. I bio je nesiguran celu karijeru u velikim utakmicama. 

Miloje nije bio kriv ni za jedan gol protiv Kelna, a imao je i dobrih odbrana. 

Slabo se sećam, skinuo je jedan zicer u prvom poluvremenu u kom smo bili bolji. Sećam se da mu se spočitavao njihov gol kada je Hesler probio po strani i iscentrirao, pa je ovaj nešto jedva kačio, a lopta pala nekom Nemcu na zicer. Mislim da je inače dobro branio. 

Jeste bio linijaš, ali ne znam baš da je imao nekih značajnih kikseva. I u Mančesteru je skinuo penal sa 19 godina i generalno branio dobro.