Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Ako nekog zanima...   Карте за утакмицу са Штутгартом су још увек у продаји путем интернета, али и у Сервису за чланство на стадиону “Рајко Митић”.

Posted
18 hours ago, Dimitrije said:

Drago mi je da je konacno zavrsen medicinski blok na stadionu.  Nekoliko puta su prekidali gradnju.  Onda delimicno otvorili samo teretanu pre par godina.  Konacno su zavrsili i podrum sa bazenima, saunom, medicinskim odeljenjem.  Deluje impresivno.  Nadam se i da je osoblje zaposle o u medicinskom bloku strucno kao i da ce zgrada i prostorije da budu odrzavane.

Cekala se narucena oprema za medicinski deo skoro pola godine, objekat je izgradjen odavno.

Posted

Opet bez Glazera.  Koga ce na gol, Gutesu ili Ilica?

Posted

To sa Glazerom se pretvara u ozbiljnu misteriju.

Posted

Ja sam razumeo da je u punom trenaznom procesu jos od pre 10-ak dana.  Ocekivao sam njega u timu pre svih ostalih povredjenih povratnika. 

• +1 1
Posted (edited)

Ma nek brani  Gutesa, mlad je neka se kali protiv najboljih.

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted
23 hours ago, sigurnost said:

Lol. SK ne vodi rat protivZvezde zato što je deo N1, a Zvezda "režimski" klub, već zbog bolesti nekoliko novinara i urednika.

kog urednika?

Posted

ako ne moze glazer, gutesa bi mi bio prvi izbor bez razmisljanja

Posted
4 hours ago, roux senyurt said:

ako ne moze glazer, gutesa bi mi bio prvi izbor bez razmisljanja

Gutesi bi to bila tek druga takmicarska utakmica s prvim timom.  Momak je mnogo mlad (22 godine).  Kada je 1964. za utakmicu protiv Glazgov Rendzersa u KES Zvezda bila primorana da na gol stavi talentovanog golmana iz omladinskog tima Dujkovica, jer su prvi golman i drugi golman bili povredjeni, Dujkovic je bas imao los dan i primio dva superska gola (4-2 za Zvezdu). I pored pobede, Zvezda nije prosla dalje.  Dujkovic je kasnije postao jedan od boljih golmana koji je branio u Zvezdi, ali golovi protiv Rendzersa su zauvek ostali u secanju navijaca i zbog toga Dujkovic nikada nije imao tako veliku podrsku navijaca kakvu je zasluzivao.

S druge strane, kada pomislim na Ilica, njegov strah da se odlepi od gol-linije, golmana koji nije pokazao nikakve znake do sada da moze da "poludi" u nekoj utakmici i brani nemoguce, onda mi Gutesa izgleda kao Bolji izbor. 

Posted (edited)

Sa druge strane ima primera najboljih golmana koji su debitovali jako mladi: Bufon, Kasiljas, Donaruma, Nojer... Bolje sa njim rizikovati ako je stvarno toliki potencijal nego stavljati mučenog Ilića.

Stojković je kod Zenge debitovao sa 22 godine protiv Brage u gostima.

Edited by Moća
  • +1 1
Posted

Ih, Miloje je branio sa 17 protiv Kelna. Sa 20 u Tokiju je već bio iskusan. Ako je talentovan, neka bude drugi golman. Zvezda bar ima taj luksuz da ulaže u igrače - kod kuće je nedodirljiva, napilju i tako i tako nas buše. 

Posted

Miloje se nije proslavio u Kelnu, koliko se sećam. I bio je nesiguran celu karijeru u velikim utakmicama. 

Posted

Miloje nije bio kriv ni za jedan gol protiv Kelna, a imao je i dobrih odbrana. 

Posted

Slabo se sećam, skinuo je jedan zicer u prvom poluvremenu u kom smo bili bolji. Sećam se da mu se spočitavao njihov gol kada je Hesler probio po strani i iscentrirao, pa je ovaj nešto jedva kačio, a lopta pala nekom Nemcu na zicer. Mislim da je inače dobro branio. 

Jeste bio linijaš, ali ne znam baš da je imao nekih značajnih kikseva. I u Mančesteru je skinuo penal sa 19 godina i generalno branio dobro.