dragance Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 Mogli bi samo da se povrede pred važan meč u LŠ.
Dimitrije Posted November 23, 2024 Author Posted November 23, 2024 Ako nisu dovoljno oporavljeni, onda im povrede ne. ginu protiv Stutgarta. Na isto mu izadje. 1
dragance Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 Pa ne baš. Pričam o našim mesarima iz domaće lige.
Dimitrije Posted November 23, 2024 Author Posted November 23, 2024 Osim Mimovica, koji je povredu zaradio u duelu sa igracem Benfike, i Olajinke protiv Monaka, svi ostali su se povredili bez “pomoci” protivnickih igraca. Uglavnom su u pitanju hronicne povrede i samopovrede (Ivanic, Duarte, Glazer, Radonjic). Lakse se nasi povredjuju u medjunarodnim utakmicama jer se igra brze i ostrije. Domaci mesari su male mace u poredjenju sa inostranim.
Ratamahatta Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 (edited) Je l' se bese Jovancic sav dezintegrisao posle Liverpula i imao upale i rupture apsolutno svega jer nikad u zivotu nije trcao i kidao kao te veceri? Mozda je i neki drugi igrac, a cini mi se da ih je bilo i vise od jednog, citao sam to ovde pre par godina Edited November 23, 2024 by Ratamahatta
Dimitrije Posted November 23, 2024 Author Posted November 23, 2024 Ono sto prenose Mediji, svi su u trenaznom procesu. Nama je bitno da Glazer i Ivanic zaigraju jer su medju najboljim igracima u timu. Problem je u kakvoj su formi. Ivanicu treba duze vreme da udje u formu. Glazer i van forme je bolji od Ilica, pa tu nema dileme. Nadam se da ce i Duarte da bude spreman da udje sa klupe. Za Mimovica sumnjam da ce da igra. On je imao tezu povredu, trebace mu vreme da se oslobodi straha od obnove povrede i da se vrati u formu. 1
harper lee Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 7 hours ago, Ratamahatta said: Je l' se bese Jovancic sav dezintegrisao posle Liverpula i imao upale i rupture apsolutno svega jer nikad u zivotu nije trcao i kidao kao te veceri? Mozda je i neki drugi igrac, a cini mi se da ih je bilo i vise od jednog, citao sam to ovde pre par godina Jovancic je najgore prosao ali vise od pola tima nije moglo da hoda posle utakmice i danima su se mucili sa upalama. 1
MiddleClass Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/ni-smesno-ni-kulturno-objava-zvezde-ispod-nivoa-ozbiljnog-kluba/ Pomozi bratu gradjaninu™
harper lee Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 7 hours ago, MiddleClass said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/ni-smesno-ni-kulturno-objava-zvezde-ispod-nivoa-ozbiljnog-kluba/ Pomozi bratu gradjaninu™ Najbolji je ovaj deo "sta ce Dragan Dzajic da kaze". Njemu da kazes "drustvena mreza" mislio bi da je ekipa koja igra sah na Kalemegdanu. 1
Dimitrije Posted November 24, 2024 Author Posted November 24, 2024 7 hours ago, MiddleClass said: https://sportklub.n1info.rs/fudbal/champions-league/ni-smesno-ni-kulturno-objava-zvezde-ispod-nivoa-ozbiljnog-kluba/ Pomozi bratu gradjaninu™ Bedno, pakosno, neduhovito, pogano,… Jednom recju - vucicevski. A sta drugo ocekivati od vucicevskog kluba. Drago mi je sto necu da ih gledam protiv Stutgarta. Bicu na putu.
harper lee Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 1 minute ago, Dimitrije said: Bedno, pakosno, neduhovito, pogano,… Jednom recju - vucicevski. A sta drugo ocekivati od vucicevskog kluba. Drago mi je sto necu da ih gledam protiv Stutgarta. Bicu na putu. Profo, vi ste jednostavno previse matori, kao i vecina nas drugih. Ove profile vode klinci koji imaju drugaciji smisao za humor, vidjao sam sto puta ludje stvari od ove na profilima drugih klubova, vecih od Zvezde. A ovo govance sa Sportkluba koje iz nekog neobjasnjivog razloga odavno vodi neki svoj privatni rat protiv Zvezde, kako fudbalskog tako i kosarkaskog kluba, moglo bi da napise i neki tekst o otvaranju modernog medicinskog bloka na Marakani koji ce bitno da unapredi oporavak igraca. Bolomboj je vec usao u proces i uveliko radi na oporavku i jacanju povredjenog kolena. To mu nije vest za portal a sprdanje par klinaca na drustvenim mrezama jeste. Svi znamo kakav je Zvezda klub od osnivanja ali se obilato preteruje i trazi dlaka u jajetu za svaku sitnicu dok se sa druge strane ignorise verovatno najvaznije ulaganje u infrastrukturu kluba jos otkad je stadion napravljen, ako ne racunamo terene. 2
Dimitrije Posted November 24, 2024 Author Posted November 24, 2024 Ja bih mogao da razumem da je ovu bljuvotinu neko napisao rugajuci se, recimo Partizanu. Ili Dinamu. Rivali smo (bili) i rivalska prepucavanja su uvek zacinjena neukusom, pakoscu i zlobom. Ali kakve veze imaju Siti i Zvezda da bi bilo ko iz kluba seirio zbog poraza Sitija i to u engleskoj premijernoj ligi? To odrazava duh vremena i rezimski mentalitet koji se zapatio u Zvezdi. SK je deo N1 koji je anti-rezimski medij. Oni u Zvezdi vide olicenje rezima (ne bez osnova) i zato uvek pisu tendenciozno protiv Zvezde.
Dimitrije Posted November 24, 2024 Author Posted November 24, 2024 Drago mi je da je konacno zavrsen medicinski blok na stadionu. Nekoliko puta su prekidali gradnju. Onda delimicno otvorili samo teretanu pre par godina. Konacno su zavrsili i podrum sa bazenima, saunom, medicinskim odeljenjem. Deluje impresivno. Nadam se i da je osoblje zaposle o u medicinskom bloku strucno kao i da ce zgrada i prostorije da budu odrzavane.
sigurnost Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 2 hours ago, Dimitrije said: Ja bih mogao da razumem da je ovu bljuvotinu neko napisao rugajuci se, recimo Partizanu. Ili Dinamu. Rivali smo (bili) i rivalska prepucavanja su uvek zacinjena neukusom, pakoscu i zlobom. Ali kakve veze imaju Siti i Zvezda da bi bilo ko iz kluba seirio zbog poraza Sitija i to u engleskoj premijernoj ligi? To odrazava duh vremena i rezimski mentalitet koji se zapatio u Zvezdi. SK je deo N1 koji je anti-rezimski medij. Oni u Zvezdi vide olicenje rezima (ne bez osnova) i zato uvek pisu tendenciozno protiv Zvezde. Lol. SK ne vodi rat protivZvezde zato što je deo N1, a Zvezda "režimski" klub, već zbog bolesti nekoliko novinara i urednika. 1
Recommended Posts