Jump to content

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Featured Replies

Mogli bi samo da se povrede pred važan meč u LŠ.

• Author

Ako nisu dovoljno oporavljeni, onda im povrede ne. ginu protiv Stutgarta.  Na isto mu izadje.

Pa ne baš. Pričam o našim mesarima iz domaće lige.

• Author

Osim Mimovica, koji je povredu zaradio u duelu sa igracem Benfike, i Olajinke protiv Monaka, svi ostali su se povredili bez “pomoci” protivnickih igraca.  Uglavnom su u pitanju hronicne povrede i samopovrede (Ivanic, Duarte, Glazer, Radonjic).  Lakse se nasi povredjuju u medjunarodnim utakmicama jer se igra brze i ostrije.  Domaci mesari su male mace u poredjenju sa inostranim.

Je l' se bese Jovancic sav dezintegrisao posle Liverpula i imao upale i rupture apsolutno svega jer nikad u zivotu nije trcao i kidao kao te veceri? 

Mozda je i neki drugi igrac, a cini mi se da ih je bilo i vise od jednog, citao sam to ovde pre par godina

Edited by Ratamahatta

Kakav nam je zdravstveni bilten?

• Author

Ono sto prenose Mediji, svi su u trenaznom procesu.  Nama je bitno da Glazer i Ivanic zaigraju jer su medju najboljim igracima u timu.  Problem je u kakvoj su formi.  Ivanicu treba duze vreme da udje u formu.  Glazer i van forme je bolji od Ilica, pa tu nema dileme.  Nadam se da ce i Duarte da bude spreman da udje sa klupe.  Za Mimovica sumnjam da ce da igra.  On je imao tezu povredu, trebace mu vreme da se oslobodi straha od obnove povrede i da se vrati u formu.

7 hours ago, Ratamahatta said:

Je l' se bese Jovancic sav dezintegrisao posle Liverpula i imao upale i rupture apsolutno svega jer nikad u zivotu nije trcao i kidao kao te veceri? 

Mozda je i neki drugi igrac, a cini mi se da ih je bilo i vise od jednog, citao sam to ovde pre par godina

Jovancic je najgore prosao ali vise od pola tima nije moglo da hoda posle utakmice i danima su se mucili sa upalama.

1 minute ago, Dimitrije said:

Bedno, pakosno, neduhovito, pogano,…   Jednom recju - vucicevski.  A sta drugo ocekivati od vucicevskog kluba.  Drago mi je sto necu da ih gledam protiv Stutgarta.  Bicu na putu.

Profo, vi ste jednostavno previse matori, kao i vecina nas drugih. Ove profile vode klinci koji imaju drugaciji smisao za humor, vidjao sam sto puta ludje stvari od ove na profilima drugih klubova, vecih od Zvezde. A ovo govance sa Sportkluba koje iz nekog neobjasnjivog razloga odavno vodi neki svoj privatni rat protiv Zvezde, kako fudbalskog tako i kosarkaskog kluba, moglo bi da napise i neki tekst o otvaranju modernog medicinskog bloka na Marakani koji ce bitno da unapredi oporavak igraca. Bolomboj je vec usao u proces i uveliko radi na oporavku i jacanju povredjenog kolena. To mu nije vest za portal a sprdanje par klinaca na drustvenim mrezama jeste.

Svi znamo kakav je Zvezda klub od osnivanja ali se obilato preteruje i trazi dlaka u jajetu za svaku sitnicu dok se sa druge strane ignorise verovatno najvaznije ulaganje u infrastrukturu kluba jos otkad je stadion napravljen, ako ne racunamo terene.

• Author

Ja bih mogao da razumem da je ovu bljuvotinu neko napisao rugajuci se, recimo Partizanu.  Ili Dinamu.  Rivali smo (bili) i rivalska prepucavanja su uvek zacinjena neukusom, pakoscu i zlobom.  Ali kakve veze imaju Siti i Zvezda da bi bilo ko iz kluba seirio zbog poraza Sitija i to u engleskoj premijernoj ligi?  To odrazava duh vremena i rezimski mentalitet koji se zapatio u Zvezdi.

SK je deo N1 koji je anti-rezimski medij.  Oni u Zvezdi vide olicenje rezima (ne bez osnova) i zato uvek pisu tendenciozno protiv Zvezde.

• Author

Drago mi je da je konacno zavrsen medicinski blok na stadionu.  Nekoliko puta su prekidali gradnju.  Onda delimicno otvorili samo teretanu pre par godina.  Konacno su zavrsili i podrum sa bazenima, saunom, medicinskim odeljenjem.  Deluje impresivno.  Nadam se i da je osoblje zaposle o u medicinskom bloku strucno kao i da ce zgrada i prostorije da budu odrzavane.

2 hours ago, Dimitrije said:

Ja bih mogao da razumem da je ovu bljuvotinu neko napisao rugajuci se, recimo Partizanu.  Ili Dinamu.  Rivali smo (bili) i rivalska prepucavanja su uvek zacinjena neukusom, pakoscu i zlobom.  Ali kakve veze imaju Siti i Zvezda da bi bilo ko iz kluba seirio zbog poraza Sitija i to u engleskoj premijernoj ligi?  To odrazava duh vremena i rezimski mentalitet koji se zapatio u Zvezdi.

SK je deo N1 koji je anti-rezimski medij.  Oni u Zvezdi vide olicenje rezima (ne bez osnova) i zato uvek pisu tendenciozno protiv Zvezde.

Lol. SK ne vodi rat protivZvezde zato što je deo N1, a Zvezda "režimski" klub, već zbog bolesti nekoliko novinara i urednika.