Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

gutesa meni deluje mnogo sigurnije od onog ilica.

luka ilic mi se uopste ne svidja, znam da to pisem posle svake utakmice, ali takav mi je utisak.

katai penzija, nema od njega vise nista.

kanga se ne predaje ni u svojoj pedesetoj godini.

sve skupa, bljutava sezona, salata od tima, dosadno kuci, uzas u evropi

• +1 4
  • Vojvodo,serdare 1
4 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

I ta 4 skratio, a jos izmjena bila u nadoknadi. Pajac , ne Segrt...

Uplasio se da ga slucajno ne primimo, skratio je prvo za bar 3 a drugo za jos 3-4 minuta preko ovih 4.

Danas smo jezivo izgledali ali necemo ni izgledati drugacije sve dok se tim ovako sumanuto rotira iz utakmice u utakmicu. Milojevicu za sada jedino povrede daju neki alibi za ovakve sastave ali kako god izrotira neke igrace (poput Elsnika i Milsona danas) dodatno optereti a neki ne mogu da se snadju u svim tim ludjenjima sa izmenama pozicija.

Milson je odlican igrac i velika je steta sto nije po ukusu trenera, svaki visak koji smo napravili iz igre je isao preko njega. Kanga i Katai su, kao sto svi vec odavno znamo, bivsi igraci. Kanga je danas trebalo da dobije bar tri zuta kartona.

• +1 2
  • Haha 1

Ovo sa Elsnikom na beku mora da prestane.  Upropasticemo dobrog igraca.

Prucev je solidno odigrao poluvreme.  Po meni, trebalo je da bude starter namestu desnog beka a Seol je trebalo da igra levog.  Elsnik je trebalo da igra ili na mestu Dalsija ili Luke Ilica. Katai se obrukao danas.  Bar jednu od sansi koje je imao morao je da iskoristi jer nista drugo znacajno u polju nije uradio.

• +1 2

Meni utakmica nije bila dosadna prevashodno jer se nije znalo ko ce da pobedi do kraja utakmice (trebalo je da se igra jedno 6-7 minuta nadoknade).  Miloje nema plan i igra nasumice, na instinkt, uzdajuci se da neko od igraca napravi podvig i donese pobedu.  Cujem ga kako se posle utakmice zali sto ostaje bez reprezentativaca.  Pa zasto oinda nije izveo najjacu postavu danas da se ti na koje racuna za utakmice LS uigravaju.  Nece valjda sa Elsnikom kao bekom u LS?

Zasto je izveo Drkusica na poluvremenu?

• +1 2
1 hour ago, Dimitrije said:

Ovo sa Elsnikom na beku mora da prestane.  Upropasticemo dobrog igraca.

Prucev je solidno odigrao poluvreme.  Po meni, trebalo je da bude starter namestu desnog beka a Seol je trebalo da igra levog.  Elsnik je trebalo da igra ili na mestu Dalsija ili Luke Ilica. Katai se obrukao danas.  Bar jednu od sansi koje je imao morao je da iskoristi jer nista drugo znacajno u polju nije uradio.

Poslednjih dvadesetak minuta smo na toj strani bili suplji kao svajcarski sir jer je dobri Slovenac crk'o od umora. Kao Kalina u kosarkaskoj sekciji, svi se rotiraju i odmaraju samo on radi kao crnac. No, bar se setio malo da odmori Seola, i on rilja za trojicu.

• +1 1

Meni se Drkusic dopao u prvom poluvremenu.  U vazduhu je bio superioran, mada OFKa nema neke skakace u napadu ni u srednjem redu a i vecina ih je niskor rasta.  Drkusic ume da igra loptom po zemlji (za razliku od recmo Lekovica), da doda loptu u prostor.  Prilicno je brz igrac.  Konacno, Drkusic je igrac sa radnim navikama i disciplinom.  Poput Elsnika, on ne sere nasim igracima kako treba da igraju, za razliku, recimo, od Luke Ilica i Kange.  Nadam se da Miloje konacno zameni Spajica Drkusicem i da Djiga-Drkusic bude stoperski par.  Inace, Luka Ilic postaje iritantan igrac.  Niti se trudi, niti mnogo pruza, a mnogo sere.  Za nekoga ko se bori za mesto u timu, to sto on igra je malo.

3 hours ago, Dimitrije said:

Meni se Drkusic dopao u prvom poluvremenu.  U vazduhu je bio superioran, mada OFKa nema neke skakace u napadu ni u srednjem redu a i vecina ih je niskor rasta.  Drkusic ume da igra loptom po zemlji (za razliku od recmo Lekovica), da doda loptu u prostor.  Prilicno je brz igrac.  Konacno, Drkusic je igrac sa radnim navikama i disciplinom.  Poput Elsnika, on ne sere nasim igracima kako treba da igraju, za razliku, recimo, od Luke Ilica i Kange.  Nadam se da Miloje konacno zameni Spajica Drkusicem i da Djiga-Drkusic bude stoperski par.  Inace, Luka Ilic postaje iritantan igrac.  Niti se trudi, niti mnogo pruza, a mnogo sere.  Za nekoga ko se bori za mesto u timu, to sto on igra je malo.

Drkusica i Krunica bas nikako nismo uspeli da uvrstimo u tim u konitnuitetu, prvog zbog niza sitnih povreda zbog kojih je propustio veci deo utakmica a drugog jer od dana kad je dosao nama otpada jedan po jedan igrac iz prvog tima a za igraca manevra poput Krunica koji zavisi od dobre organizacije i predvidivog kretanja saigraca to je bas losa vest.

Previse je povreda ove godine i vecina njih dolazi od stalnog saltanja iz prve u cetvrtu brzinu sto opterecuje igrace. Nama ne igra sedam igraca od kojih su cetvorica standardni clanovi prvih 11 a trojica prve zamene na svojim pozicijama, to je bas mnogo. Pri cemu je u toj cetvorici startera Ivanic koji je po meni godinama kljucni igrac Zvezde i ubedljivo najbolji golman kojeg imamo. Najavili su da ce obojica biti spremni za Stutgart a mozda i Mimovic, mada bi Mimovica bilo rizicno stavljati u tim na toliko jakoj i zahtevnoj utakmici posle tolike pauze tako da se bojim da ce Elsnik morati da zategne jos jednu utakmicu na beku. Protiv Barselone smo po ko zna koji put videli da je Rodic bivsi igrac i nadam se da cemo se te poslastice za protivnika odreci na vreme.

Sta ja znam, nije toliko losa utakmica bila, iako nas sastav jeste bio cudno smuckan. 

Dopao mi se Gutesa, mislim da je ozbiljan greh dovoljenje Ilica, i oduzimanje sanse ovom klincu. Ne bi nas on nuzno sacuvao u svim nasim posrnucima, ali klinac dolazi iz nase skole, ima samopouzdanje, navikao je da pobedjuje a ima  i kvalitet. Manje vise sve ono sot Ilicu nedostaje. 

S druge strane i ovaj Popovic me je bas dojmio. Moderan golman, nije linijas, odlicno pratri igru. On je trebalo da bude drugi golman, ali su navijaci stopirali transfer jer se culo da je navijac komsija... sta reci... 

Danas mi je pored golmana glavni utisak bio MIlson. Deluije da se oslobodio pocetnog pritisak i da dosta laganije igra. Probijao je danas bas lagano. Ono sto mi se nije dopalo je to sto ga je Kanga celu utakmicu nesto napusavao, a rekao bih da i nije jedini... 

Prucev nije bek, u LS ce morati da se improviyuje ali u domacoj ligi lagano moze da igra beka on a ne da se Elsnik tu trosi i rekao bih demotivise...

• +1 2
1 minute ago, adasevic said:

Sta ja znam, nije toliko losa utakmica bila, iako nas sastav jeste bio cudno smuckan. 

Dopao mi se Gutesa, mislim da je ozbiljan greh dovoljenje Ilica, i oduzimanje sanse ovom klincu. Ne bi nas on nuzno sacuvao u svim nasim posrnucima, ali klinac dolazi iz nase skole, ima samopouzdanje, navikao je da pobedjuje a ima  i kvalitet. Manje vise sve ono sot Ilicu nedostaje. 

S druge strane i ovaj Popovic me je bas dojmio. Moderan golman, nije linijas, odlicno pratri igru. On je trebalo da bude drugi golman, ali su navijaci stopirali transfer jer se culo da je navijac komsija... sta reci... 

Danas mi je pored golmana glavni utisak bio MIlson. Deluije da se oslobodio pocetnog pritisak i da dosta laganije igra. Probijao je danas bas lagano. Ono sto mi se nije dopalo je to sto ga je Kanga celu utakmicu nesto napusavao, a rekao bih da i nije jedini... 

Prucev nije bek, u LS ce morati da se improviyuje ali u domacoj ligi lagano moze da igra beka on a ne da se Elsnik tu trosi i rekao bih demotivise...

Da, napusavali su ga veliki igraci Kanga i Luka Ilic koji su danas odigrali kao Tupan i Glupan.

• +1 1

Sto se nadokande tice, u nasoj ligi se po pravilu skracuju iste. Mogao je da pusti minut, dva vise (ukazivanje pomoci Knezevicu i Popovicu, plus bakljada po minut i 2 minuta za izmene - mi smo 3 nase izvrsili u poluvremenu, a jos dve ui jednom terminu, plus 3 ofkina termina)...

Mnogo mi je veca greska bila kod komisja na utakmici, gde sam ocekivao minimum 10 minuta nadoknade a on opalio samo 7. Tamo je bas bilo prekida i ozbiljnih povreda, ali eto, domaci fudbal injegove cari...

1 minute ago, harper lee said:

Da, napusavali su ga veliki igraci Kanga i Luka Ilic koji su danas odigrali kao Tupan i Glupan.

Pa vise je problem to sto mi to govori da nije bas najboilje prihvacen unutar tog glavnog kruzoka... mozda i gresim...

Edited by adasevic
Just now, adasevic said:

Pa vise je problem to sto mi to govori da nije bas najboilje prihvacen unutar tog glavnog kruzoka... mozda i gresim...

Ako Milojevic dozvoli da mu "glavni kruzok" (citaj: gomila bivsih igraca i dunstera) sastavlja tim nece dugo ostati na klupi. Mada, Kangu sam video jednom da se raspravljao s Milsonom i bio je u pravu, trazio je od njega da utrcava iza ledja odbrane kad on ima loptu na njegovoj strani. Brzo posle toga je Milson tacno to uradio, dobio od Kange loptu kao na tacni i napravio mrtvu sansu povratnom loptom ali je neko (mislim Katai) lose odreagovao i sutnuo preko gola.

59 minutes ago, harper lee said:

Drkusica i Krunica bas nikako nismo uspeli da uvrstimo u tim u konitnuitetu, prvog zbog niza sitnih povreda zbog kojih je propustio veci deo utakmica a drugog jer od dana kad je dosao nama otpada jedan po jedan igrac iz prvog tima a za igraca manevra poput Krunica koji zavisi od dobre organizacije i predvidivog kretanja saigraca to je bas losa vest.

Previse je povreda ove godine i vecina njih dolazi od stalnog saltanja iz prve u cetvrtu brzinu sto opterecuje igrace. Nama ne igra sedam igraca od kojih su cetvorica standardni clanovi prvih 11 a trojica prve zamene na svojim pozicijama, to je bas mnogo. Pri cemu je u toj cetvorici startera Ivanic koji je po meni godinama kljucni igrac Zvezde i ubedljivo najbolji golman kojeg imamo. Najavili su da ce obojica biti spremni za Stutgart a mozda i Mimovic, mada bi Mimovica bilo rizicno stavljati u tim na toliko jakoj i zahtevnoj utakmici posle tolike pauze tako da se bojim da ce Elsnik morati da zategne jos jednu utakmicu na beku. Protiv Barselone smo po ko zna koji put videli da je Rodic bivsi igrac i nadam se da cemo se te poslastice za protivnika odreci na vreme.

Mimovic bi trebalo da odigra takmicarsku utakmicu u Ubu pre utakmice sa Stutgartom da se vidi da li moze da igra bez bojazni da ce da se povredi.  Ako Mimovic nije spreman, onda se nadam da se igra sa trojcom stopera a ne sa Rodicem na levom beku.  Nikako Elsnika na beku.  Elsnik je igrac manevra i tu njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja.  Na beku ne igra dobro niti to voli da igra.

Gutesa je dobro odigrao danas ali ocigledno je da nije uigran sa igracima uze odbrane.

On 7. 11. 2024. at 12:49, Ratamahatta said:

Nemanja Matic je vikao GOOOOOL dok jos ni gosa nije izleteo, i kod ponistenog i kod prvog

Ono kad je Krivokapić onomad izurlao Radonjićevu stativu kao gol, mora da uđe u sve almanahe rtsa.