Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

18 minutes ago, Papovac said:

gledam reprizu. vas su zapravo, unistili kunde i jamal. fenomenalno igraju na toj strani. ni jaci timovi ne bi prosli bolje. uz to nenormalna forma rafinje i iskustvo levandovskog, koji se pritom ispromasivao.

Mi smo tu junacki odgovorili sa Rodicem i Maksimovicem kojima je ledja cuvao Spajic.:laugh:

• Haha 1
4 minutes ago, harper lee said:

Mi smo tu junacki odgovorili sa Rodicem i Maksimovicem kojima je ledja cuvao Spajic.:laugh:

jbg, karma je cudo. maksimovicu ono kurcenje nije trebalo.

2 minutes ago, Papovac said:

jbg, karma je cudo. maksimovicu ono kurcenje nije trebalo.

Poleteo klinac nakon sto su ga srpski mediji proglasili za next big thing u svetskom fudbalu zbog jednog gola i par dobrih poteza na nivou fudbala kojem jos ne pripada. Istini za volju, da su on i Jamal sinoc zamenili mesta utisak bi bio potpuno drugaciji jer Jamal igra u dobro organizovanom timu koji vodi vrhunski trener a Maksa igra u Zvezdi. Mali je zaista top talenat ali u fudbalu je to samo startni blok i nista vise od toga.

• +1 1

A i mi smo kurčeve ekipa pa na istoj strani odbrane moramo gledati Rodića i Spajića. Ti momci su jako kreativni, svojeručno su kreirali veći broj prilika za protivnike nego svi naši protivnici, zbirno.

Spajić je opasna kiksara, sva sreća (ili nesreća što su ostali loši) pa smo u domaćici za tri klase jači i njegovi kiksevi ne dolaze toliko do izražaja kao u Jevropi. Igrao je solidno drugi dio prošlog prvenstva, ali izgleda da je to bio samo momenat. Agresivan je on, sve to izgleda top, ali dečku je pozicioniranje očajno, koncentracija još slabija.

Edited by Jesper23
7 minutes ago, Jesper23 said:

A i mi smo kurčeve ekipa pa na istoj strani odbrane moramo gledati Rodića i Spajića. Ti momci su jako kreativni, svojeručno su kreirali veći broj prilika za protivnike nego svi naši protivnici, zbirno.

Spajić je opasna kiksara, sva sreća (ili nesreća što su ostali loši) pa smo u domaćici za tri klase jači i njegovi kiksevi ne dolaze toliko do izražaja kao u Jevropi. Igrao je solidno drugi dio prošlog prvenstva, ali izgleda da je to bio samo momenat. Agresivan je on, sve to izgleda top, ali dečku je pozicioniranje očajno, koncentracija još slabija.

Ja sam pre utakmice napisao da kombinacija Rodic - Spajic obecava sest golova po toj strani i malo sam se zajebao ali samo zato sto se Levandovski ispromasivao kao konj. Sve golove smo primili iz akcija po toj strani osim prvog koji je bio iz prekida ali takodje je Rodic bio taj koji je zajebao. Na tu mocnu osovinu dva igraca od kojih je jedan jednom a drugi sa obe noge u penziji Milojevic je dodao tinejdzera koji ne moze da izdrzi obicno remplovanje. Stvarno ne znam sta je Milojevic ocekivao da se desi ali moze da bude srecan sto su Silas i Milson golovima malo popravili utisak koji bi bio sramotan bez ta dva gola.

Mucili su se (ocekivano) dosta i Seol, Silas i Djiga po suprotnoj strani ali to smo nekako uspevali da zatvorimo makar toliko da ne primamo golove odatle.

3 minutes ago, harper lee said:

Ja sam pre utakmice napisao da kombinacija Rodic - Spajic obecava sest golova po toj strani i malo sam se zajebao ali samo zato sto se Levandovski ispromasivao kao konj. Sve golove smo primili iz akcija po toj strani osim prvog koji je bio iz prekida ali takodje je Rodic bio taj koji je zajebao. Na tu mocnu osovinu dva igraca od kojih je jedan jednom a drugi sa obe noge u penziji Milojevic je dodao tinejdzera koji ne moze da izdrzi obicno remplovanje. Stvarno ne znam sta je Milojevic ocekivao da se desi ali moze da bude srecan sto su Silas i Milson golovima malo popravili utisak koji bi bio sramotan bez ta dva gola.

Mucili su se (ocekivano) dosta i Seol, Silas i Djiga po suprotnoj strani ali to smo nekako uspevali da zatvorimo makar toliko da ne primamo golove odatle.

Priča o Miloju je ispričana, trener ograničenog dometa. Mene je iznenadio protiv Boda, vrhunska prestava naše ekipe, ali prodajom Hvanga smo opet došli u situaciju da smo ostali bez srca ekipe. Krnuić je izgleda došao da nas časti prisustvom, u domaćici se vidi da je momak nekada bio igrač na top nivou, u LŠ je još jedan mediokritetet sa upitnom motivacijom. Da smo zadržali Dragovića bila bi mnogo bolja opcija, još ne daj bože da smo doveli krštenog beka, pa da se nečemu i nadamo.

3 minutes ago, Jesper23 said:

Priča o Miloju je ispričana, trener ograničenog dometa. Mene je iznenadio protiv Boda, vrhunska prestava naše ekipe, ali prodajom Hvanga smo opet došli u situaciju da smo ostali bez srca ekipe. Krnuić je izgleda došao da nas časti prisustvom, u domaćici se vidi da je momak nekada bio igrač na top nivou, u LŠ je još jedan mediokritetet sa upitnom motivacijom. Da smo zadržali Dragovića bila bi mnogo bolja opcija, još ne daj bože da smo doveli krštenog beka, pa da se nečemu i nadamo.

Krunic je odlican igrac sistema, nikada nije bio igrac koji pravi razliku. Takav je bio i kad je bio u zenitu karijere u Milanu. Zvezda generalno moze da sastavi sasvim dobar i upotrebljiv tim ali malo povrede a malo Milojeviceve fantazije su ucinile da taj tim nikada nije odigrao nijednu a kamoli vise utakmica zaredom. Glazer - Mimovic, Djiga, Drkusic, Seol - Elsnik, Krunic - Milson, Ivanic, Silas - Ndiaje je sastav koji bez problema moze da igra protiv vecine evropskih ekipa. To uopste nije ni losa ni jeftina ekipa.

Hvang je jednostavno bio fluke koji nas je zadesio sticajem okolnosti. Svi su u klubu bili svesni toga i dobijao je za nase prilike neverovatne uslove da ostane ali covek (zasluzeno) ima vece ambicije i jasno je stavio do znanja od prvog dana da mu je Zvezda usputna stanica do Premijer lige.