Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Just now, tsva said:

Sisoje je absolutni rekorder. Od 10 evropskih petardi u nasoj istoriji, on ima 5. Cetvorke se vise ne broje. Bahar nije primio vise od 3. 

Da je neki trener u proslost bio ovako guzen u evropi ovoliko puta, ne bi mu dali prici Marakani.

Nedo bog da stranac prima ovakve petarde ili šestarde, i još pravi ovoliko taktičkih failova, buregdžije bi ga razapinjale danima.

6 minutes ago, harper lee said:

Jebi ga, Jamal i Olmo se nisu javili na telefon kad smo ih zvali.

Kao ni Pedri, Gavi, Kubarsi, Lopez, Balde ...

Ima i malo bližih, dovoljno je otići do bratskog Zagreba. Od svih ekipa u lš zvezda ima najmanje domaćih igrača, verovatno je Terza vizionar. Da su ostali La para, Tomane i Zander zgazili bismo ih.

9 minutes ago, lazni said:

Kao ni Pedri, Gavi, Kubarsi, Lopez, Balde ...

Ima i malo bližih, dovoljno je otići do bratskog Zagreba. Od svih ekipa u lš zvezda ima najmanje domaćih igrača, verovatno je Terza vizionar. Da su ostali La para, Tomane i Zander zgazili bismo ih.

Ubedljivo najgori igraci Zvezde veceras su svi redom bili domaci igraci a boljih domacih igraca od onih koji igraju u Zvezdi a mozemo da ih dovedemo nema jer ne postoje. Golman Ilic, Spajic, Rodic i u dobroj meri Krunic su bili slabiji od ostatka tima, ovo malo sto su igrali Ilic i Katai nisu se ni videli. Ocajan je bio i Maksimovic ali OK, on je klinac i njegove greske i slabe igre se mogu tolerisati. Danas smo nesto ranije videli i nase mlade igrace koji su debitovali za prvi tim protiv ostatka klinaca Barselone koji ne igraju za prvi tim, Sljivic i Jovanovic su bili medju najgorima na terenu.

Danas, kao uostalom i od pocetka sezone, najvise su pokazali upravo stranci, Ndiaje, Djiga, Elsnik, Milson i Seol su danas bili bolji od ostatka tima a cak i Prucev je stigao da pokaze malo. Tako je bilo i prosle godine kad su kvalitetom odskakali Hvang i Glazer. Domaci igraci su kurac na biciklu, isto kao i domaci treneri, s izuzetkom Ivanica koji je jos uvek klasa.

Edited by harper lee
7 minutes ago, JohnnyD said:

Jamal je kurac od igraca, taj hajp oko njega ce tako brzo da pukne, kao izduvan balon

Jamal je strasan igrac i napravice veliku karijeru.

• Vojvodo,serdare 1
28 minutes ago, harper lee said:

Nije uopste bitan ishod, ne igramo mi LS da bismo je osvojili, problem je sto smo se vratili korak nazad kad je organizacija igre u pitanju jer smo isli na sigurno sa trenerom koji ce omoguciti da osvojimo titulu u nasoj dekadentnoj ligi dekadentnom igrom ali ne shvata da tom dekadentnom igrom moze samo slucajno da napravi neki rezultat u bilo kojoj utakmici protiv iole ozbiljnijeg tima.

Tvoja teza da je bolje da igramo Ligu Evrope je besmislena, da je Zvezda klub sa strategijom ove dve sezone u LS bi iskoristila da se malo priblizi visem nivou fudbala. Tim od 70 miliona nije jeftin tim, nije nivo najboljih i nikada nece ni biti, ali igramo previse lose i za taj nivo na kojem smo. Nismo mi najjeftiniji klub u ovogodisnjoj LS da bismo se vadili, slegali ramenima i pricali bajke o tome kako nam je LE prava mera. Ne postoji prava mera u sportu, uvek je bolje igrati protiv najboljih jer od njih najvise mozes da naucis.

jasno je da ne igrate da bi osvojili, a po meni je probelm u tome što igrate ligu kojoj ne pripadate kvalitetom. ovo bez uvrede, niti mi je namera da unižavam Zvezdu. to nije vaš probelm, nego je problem sistem takmičenja. meni se čini da će ova liga, nameravano ili ne, možda pogurati stvari ka nekoj varijati zatvorene lige, jer će u nekom trenutku da se postavi pitanje koji će nam kurac ovih pet-šest ekipa kad nemaju taj nivo i koji će nam kurac svake godine razna epska nakantavanje i gol razlike minus 30. bolje da tu ubacimo Čelzi, Romu, Marselj, Mutd, Porto itsl, jebo Zvezdu, Slovan, Šturm, Dinamo, oni nikada ne mogu na ovaj nivo.

recimo da je košarkaška EL primer lige koja je konkurentna i gde nema baš klubova koji iskaču iz slike drastično. Zvezda je favorit protiv Albe ali nije nezamislivo i nemoguće da izgubi, a ako dobije neće dobiti 124-51.

naravno da je sa sportskog i takmičarskog aspekta bolje da igrate LE, iz prostog razloga što bi mogli da je igrate konkurentno i zato što odgovara nekom nivou koji ste dostigli. uvek je dobro kada je neko tamo gde pripada. kao što bi se ti i ja na nekom forumaškom druženju uklopili sa društvom jednakih, a ako bi nas pozvali na dvor Engleskog kralja, moguće da bi izgledali ko Mister Bin itsl :D

Edited by Ted
  • +1 3
2 minutes ago, Ted said:

jasno je da ne igrate da bi osvojili, a po meni je probelm u tome što igrate ligu kojoj ne pripadate kvalitetom. ovo bez uvrede, niti mi je namera da unižavam Zvezdu. to nije vaš probelm, nego je problem sistem takmičenja. meni se čini da će ova liga, nameravano ili ne, možda pogurati stvari ka nekoj varijati zatvorene lige, jer će u nekom trenutku da se postavi pitanje koji će nam kurac ovih pet-šest ekipa kad nemaju taj nivo i koji će nam kurac svake godine razna epska nakantavanje i gol razlike minus 30. bolje da tu ubacimo Čelzi, Romu, Marselj, Mutd, Porto itsl, jebo Zvezdu, Slovan, Šturm, Dinamo, oni nikada ne mogu na ovaj nivo.

recimo da je košarkaška EL primer lige koja je konkurentna i gde nema baš klubova koji iskaču iz slike drastično. Zvezda je favorit protiv Albe ali nije nezamislivo i nemoguće da izgubi, a ako dobije neće dobiti 124-51.

naravno da je sa sportskog i takmičarskog aspekta bolje da igrate LE, iz prostog razloga što bi mogli da je igrate konkurentno i zato što odgovara nekom nivou koji ste dostigli. uvek je dobro kada je neko tamo gde pripada. kao što bi se ti i ja na nekom forumaškom druženju uklopili sa društvom jednakih, a ako bi nas pozvali na dvor Engleskog kralja, moguće da bi izgledali ko Mister Bin itsl :D

Mi igramo dve lige kojima ne pripadamo kvalitetom i to je veliki problem ali nije problem koji mi mozemo da resimo, bar ne sami. Drugo, da ne igramo LS ne bismo imali ni ovoliko dobar tim jer ne bismo imali para da platimo pojedine igrace a i oni tesko da bi dosli ako nemaju incentive da igraju najjace evropsko takmicenje. Dakle, ideja da igramo slabije i manje placeno takmicenje sa losijim timom je besmislena ideja. Zasto bismo to radili ako vec mozemo da igramo LS? Zbog poraza od Barselone? Nece ni Real istupiti iz Primere zato sto je od istog tima izgubio 4:0 pa necemo ni mi zbog toga gadjati LE.

18 minutes ago, harper lee said:

Mi igramo dve lige kojima ne pripadamo kvalitetom i to je veliki problem ali nije problem koji mi mozemo da resimo, bar ne sami. Drugo, da ne igramo LS ne bismo imali ni ovoliko dobar tim jer ne bismo imali para da platimo pojedine igrace a i oni tesko da bi dosli ako nemaju incentive da igraju najjace evropsko takmicenje. Dakle, ideja da igramo slabije i manje placeno takmicenje sa losijim timom je besmislena ideja. Zasto bismo to radili ako vec mozemo da igramo LS? Zbog poraza od Barselone? Nece ni Real istupiti iz Primere zato sto je od istog tima izgubio 4:0 pa necemo ni mi zbog toga gadjati LE.

slažem se, zato sam i napisao da to nije vaš problem

vi realno niste doveli ni jednog igrača koji je nivo LŠ. izuzetak je Hvang. sve ovo što je došlo jesu igrači za neki nivo LE (a neki ni toliko) i ne verujem da bi odbili da je igraju. razumem ja da Dalsio i Krunić vole ideju da igraju LŠ, ali verujem da su obojica realni u smislu samoocene svojega kvaliteta i da bi bez problema igrali i LE. kao što sam rekao, vi i ne možete da dovodite igrače LŠ nivoa taman da imate tri puta veći budžet, jer takvi igrači neće da igraju JLS, a i da hoće opet bi i hteško platili i sa tri puta većim budžetom. jedina varijanta bi bila ovo što rade u Saudijskoj Arabiji, kad bi imali para da ponudite, šta ja znam, Dimarku i Damfrisu da dođu i da ih platitie po 150 miliona evra.

što se trećeg tiče, razlika je u tome što Real može u  narednoj utakmici da dobije Barsu 4-0, dok je u pogledu Zvezde pomisao na tako nešto isključena

Edited by Ted
Just now, Ted said:

slažem se, zato sam i napisao da to nije vaš problem

vi realno niste doveli ni jednog igrača koji je nivo EL. izuzetak je Hvang. sve ovo što je došlo jesu igrači za neki nivo LE (a neki ni toliko) i ne verujem da bi odbili da je igraju. razumem ja da Dalsio i Krunić vole ideju da igraju LŠ, ali verujem da su obijica realni u smislu samoocene svojega kvaliteta i da bi bez problema igrali i LE. kao što sam rekao, vi i ne moćete da dovodote igrače EL nivoa taman da imate tri puta veći budžet, jer takvi i grači neće da igraju JLS. jedina varijanta bi bila ovo što rade u Saudijskoj Arabiji, kad bi imali para da ponudite, šta ja znam, Dimarku i Damfrisu da dođu i da ih platitie po 150 miliona evra.

što se trećeg tiče, razlika je u tome što Real može u  narednoj utakmici da dobije Barsu 4-0, dok je u pogledu Zvezde pomisao na tako nešto isključena

Krunic je prosle godine igrao polufinale ovog istog takmicenja. Dalsio je Milojeviceva fiks ideja, trenirao ga je na Kipru i doveo ga sa sobom, on je svejedno nebitan igrac jer nije starter i ne bi ni video tim da nemamo nekoliko povreda igraca iz prve postave. U Ligi Sampiona ima slabijih igraca od Glazera, Djige, Silasa, Elsnika, Ndiajea, Milsona, Olajinke, Seola ili Ivanica, samo ih nema u klubovima protiv kojih smo do sada igrali jer su to klubovi sa visestruko vecim budzetima. To je vec skoro ceo jedan tim. Nisu svi klubovi ni u LS iz kategorije Barselone, ima tu dosta klubova koji su po budzetima blizi nama nego Barseloni ili Interu ali zreb je ispao takav kakav je ispao i nema ljutnje, svima je isto.

Zvezda je po svemu donji dom LS, u LE ne bi bila i sa rezultatskog aspekta jeste logicnije i konkurentnije da se igra to takmicenje ali, kao sto sam vec napisao, igranje u LE podvlaci i jeftiniji i slabiji tim tako da ne vidim ama bas nijedan razlog zasto bismo igrali protiv nekog Lugana a ne protiv Barselone i maskirali da smo nekakav klub zato sto takve timove pobedjujemo. Mi smo tu gde smo i treba da igramo ono sto zasluzujemo rezultatom i koeficijentom, kome je tesko da gleda kako nas nabijaju neuporedivo jace ekipe jednostavno nece gledati utakmice i to je to. Za mene je vecerasnja utakmica bila praznik fudbala i ubedljivo najveci drustveni dogadjaj dana u Beogradu, Zvezda je na terenu zasluzila da bude ucesnik tog dogadjaja i tu se sva prica zavrsava.

1 hour ago, JohnnyD said:

Jamal je kurac od igraca, taj hajp oko njega ce tako brzo da pukne, kao izduvan balon

Ne brukaj se