November 6, 2024Nov 6 1 minute ago, Ted said: Leva ko Pančev i Pipo Inzagi......uvek tamo gde treba Fudbalska Marijana Mateus
November 6, 2024Nov 6 Author Da imamo samo malo boljeg golmana. Ranije su Borjan i Glazer umeli da vade lopte vec vidjene u golu. Ilic nije ta klasa. Kangi da mi oprosti sto sam lose napisao o njemu. On drzi nas srednji red.
November 6, 2024Nov 6 4 minutes ago, Ratamahatta said: Fudbalska Marijana Mateus Marijana ima i tehniku
November 6, 2024Nov 6 Nismo navikli na ovakvo sudjenje, mada je sudija morao da sudi bar 2-3 ocigledna faula. Pokazali smo zube, to je vise nego sto sam ocekivao.
November 6, 2024Nov 6 Maksimovic najgori danas za sad sto se veznih i napadaca tice. Kanga neocekivano stabilan i bez blackouta
November 6, 2024Nov 6 Author Just now, Miljenko said: Ocekivano sudjenje, posto ovi iz Norveske sude kao faul samo ono za zatvor. Ali kupuje Kangine piruete.
November 6, 2024Nov 6 A pre toga ubise Maksimovica/Seola/Serifa i nista. Zato i pusta Kangu da "iznudi" faul gde nije bitno Edited November 6, 2024Nov 6 by Milosh76