Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

Za odgovor na pitanje zasto je Djiga najvece blago Zvezde treba samo videti njegovu reakciju nakon gola Maksimovica i uporediti je sa reakcijom vecine domacih igraca.

Djiga kapiten.

Uzgred, dobro je da smo ovoliko jaki da mozemo i peske ove domace utakmice. Ova nova Partizanova atomska navala u sastavu Mijatovic, Lazovic i Rasim Ljajic razbija kako igra.:s_d:

• +1 2
  • Haha 1

Djigu će prodati već na zimu, a svakako do leta. Dovešće Terza “domaću drvenogradnju” da popuni rupe, a i dalje će se tu muvati Spajić i Rodić. Utepaće svakog ko vredi iznad 7-8 miliona bez pardona.

Edit: i Maskimović će otići na leto 100%.

Edited by dragance
35 minutes ago, harper lee said:

Uzgred, dobro je da smo ovoliko jaki da mozemo i peske ove domace utakmice. Ova nova Partizanova atomska navala u sastavu Mijatovic, Lazovic i Rasim Ljajic razbija kako igra.:s_d:

imaš neke primedbe glede naših nekoliko pobeda? dođi lepo kod nas na topik pa da prodiskutujemo ko ljudi. ako može Mijat kod Terze, možeš i ti kod nas u kafanu :)

Edited by Ted
1 minute ago, Ted said:

imaš neke primedbe glede naših nekoliko pobeda? dođi lepo kod nas na topik pa da prodiskutujemo ko ljudi. ako može MIjat kod Terze, možeš i ti kod nas u kafanu :)

Kakve crne primedbe? Samo primecujem nagli uzlet forme.:D

Edited by harper lee
Just now, harper lee said:

Kakve crne primedbe? Samo primecujem nagli uzlet forme.:D

pogledaj moj avatar i dobiješ odgovor odmah 

sledeće pitanje/dilema? :D

4 minutes ago, Ted said:

imaš neke primedbe glede naših nekoliko pobeda? dođi lepo kod nas na topik pa da prodiskutujemo ko ljudi. ako može Mijat kod Terze, možeš i ti kod nas u kafanu :)

Možda je ovde odgovor :D

Samo mi se "Terzin" Gale Matijašević slabo tu uklapa onda.

1 hour ago, sigurnost said:

Država je reagovala na apel onog golmana.

Jos tada sam napisao da je trebalo da stanemo na 1:0 i tako osiguramo titulu, onih 4:0 je pokrenulo pravu lavinu. Mislim, to kazu ovi iz Cukarickog, da ne bude da ja sad nesto vilenim.:rolleyes:

• +1 1
41 minutes ago, harper lee said:

Jos tada sam napisao da je trebalo da stanemo na 1:0 i tako osiguramo titulu, onih 4:0 je pokrenulo pravu lavinu. Mislim, to kazu ovi iz Cukarickog, da ne bude da ja sad nesto vilenim.:rolleyes:

Rodić iskusno prodao prošle godine.

• Haha 1
5 hours ago, dragance said:

Djigu će prodati već na zimu, a svakako do leta. Dovešće Terza “domaću drvenogradnju” da popuni rupe, a i dalje će se tu muvati Spajić i Rodić. Utepaće svakog ko vredi iznad 7-8 miliona bez pardona.

Edit: i Maskimović će otići na leto 100%.

Nece.  Vec neko vreme, otkako je Marin preuzeo skautiranje, mi ne dovodimo domace panjeve.  Prodace Djigu, ali imamo Milosavljevica koji moze da bude novi Erakovic.  Od Lekovicaa ne ocekujem mnogo i mislim da ce da ode cim se ukaze prilika.  Spajic ce da padne u drugi plan, kao Degenek.

FC Barcelona are about to cross paths again with one of the most iconic teams from Eastern Europe, Crvena Zvezda, also known as Red Star Belgrade. The Catalans and Serbs they played nine times in UEFA competitions over the years, but never in the Champions League, or European Cup as it was before. And it is 28 years since they met at all, although they have played a couple of friendlies since their last meeting on 31 October 1996, when despite the breakaways of four new republics, their country was still known as Yugoslavia.

https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/4159017/28-years-since-last-competitive-meeting-with-crvena-zvezda

• +1 1