Dimitrije Posted Sunday at 16:58 Author Share Posted Sunday at 16:58 Mi od prvog dolaska Milojevica nismo imali slabijeg golmana. Ilic je domaci prosek ali kad ga uporedim sa Borjanom, Glazerom i Popovicem, nije im do kolena. Link to comment
Dimitrije Posted Sunday at 17:00 Author Share Posted Sunday at 17:00 Spajic uredno odrzava statistiku - najmanje jedan kardinalni kiks po utakmici. Link to comment
Dimitrije Posted Sunday at 17:03 Author Share Posted Sunday at 17:03 Inace, Maksimovicev gol iz slobodnog udaraca (a da nije penal) je prvi posle mnogo meseci, a mozda ima i cela godina. Ako me secanje sluzi, poslednji takav gol dao je Katai. Link to comment
harper lee Posted Sunday at 17:10 Share Posted Sunday at 17:10 10 minutes ago, sigurnost said: Rade Krunić- nevidljivi čovek. Svaki Zvezdin veznjak je nevidiljivi covek kad igra Kanga, najveci carinik i najveca defanzivna rupa koja je ikada obukla Zvezdin dres. Naravno da ce svi da pljuju po Krunicu jer svi gledaju fudbal samo onde gde je lopta. Covek je imao jednu gresku u 46 minuta i to zato sto se ostatak ekipe pogubio po terenu pa je morao da dodaje kroz tri igraca Vojvodine ali je zato morao da pokrije pet hektara prostora koje Kanga uredno ignorise. 3 Link to comment
sigurnost Posted Sunday at 17:14 Share Posted Sunday at 17:14 3 minutes ago, harper lee said: Svaki Zvezdin veznjak je nevidiljivi covek kad igra Kanga, najveci carinik i najveca defanzivna rupa koja je ikada obukla Zvezdin dres. Naravno da ce svi da pljuju po Krunicu jer svi gledaju fudbal samo onde gde je lopta. Covek je imao jednu gresku u 46 minuta i to zato sto se ostatak ekipe pogubio po terenu pa je morao da dodaje kroz tri igraca Vojvodine ali je zato morao da pokrije pet hektara prostora koje Kanga uredno ignorise. Jedna greška. Koristan 0. Link to comment
harper lee Posted Sunday at 17:28 Share Posted Sunday at 17:28 Kakav penal nije sviran na Ndiajeu. Hoce li neko konacno da izbaci ovog Kangu iz tima? 1 Link to comment
Dimitrije Posted Sunday at 17:30 Author Share Posted Sunday at 17:30 I ja se pitam. Ima Elsnika na klupi. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted Sunday at 17:34 Share Posted Sunday at 17:34 Ljebtejebo ali duva pozadi. Rodić i Spajić ispunili kvotu kikseva, sreća pa ovi fulaju. Uveo je Luku Ilića, sad će sreina da eksplodira, izvadi Kangu jebote! Rekao je ovaj sa arene da je Elšnik bolestan. Link to comment
FPLS Posted Sunday at 17:35 Share Posted Sunday at 17:35 Kakav vasarski igrac je Radonjic... Link to comment
harper lee Posted Sunday at 17:36 Share Posted Sunday at 17:36 Opa, Milojevic je konacno pokazao muda Radonjicu. Link to comment
FPLS Posted Sunday at 17:43 Share Posted Sunday at 17:43 6 minutes ago, harper lee said: Opa, Milojevic je konacno pokazao muda Radonjicu. Bilo bi lepo, ali mislim da je povreda. Link to comment
Fanta Posted Sunday at 17:43 Share Posted Sunday at 17:43 6 minutes ago, harper lee said: Opa, Milojevic je konacno pokazao muda Radonjicu. Pre mislim da je povreda. No covek nije spreman jos za 20 minuta JSL tempa. A i opet povrede su tu kad se zabusava. Jbg. Nije mi jasno sto smo ga dovodili uopste. Sem Terze... Link to comment
harper lee Posted Sunday at 17:44 Share Posted Sunday at 17:44 Sudija spasava Vojvodinu petarde, prvo nedosudjen penal a onda ponisten cist gol Ndiajea. Link to comment
Recommended Posts