Dimitrije Posted October 24 Author Share Posted October 24 1 hour ago, Jesper23 said: Trebalo bi da se Mimović vraća krajem oktobra, ako se dobro sjećam. Ne znam na šta bi nam odbrana ličila ako bi se Điga povrjedio, zaista ne znam. Prema nedavnoj reportazi na Zvezda TV, Mimovic jos uvek ima gips na stopalu i jos nije poceo ni rehabilitaciju. Trbace vremena da se vrati u trenazni proces a da ne pricamo o povratku forme. Ja bih rekao da ga necemo gledati do pocetka prolecne sezone. Link to comment
Dimitrije Posted October 24 Author Share Posted October 24 Problem je sto Milojevicu treba duze vreme da etablira sistem igre u timu. Zbog toga je za njega bitno da ima sve igrace na okupu pre pocetka sezone i da ih uigra. U njegovom prvom mandatu su igraci bili postedjeni povreda pa je zato tim delovo kao stabilna celina i uspevao da ima dobre rezultate cak i protiv jacih timova, iako je kvalitet igraca bio slabiji nego sada. Povrede, odlazak kljucnog igraca (Hvanga) i kasni dolazak Silasa, Krunica i Duartea su primorale Miloja da improvizuje, a on tome nije vican i zato na evropskoj sceni imamo to sto imamo. 1 Link to comment
Dimitrije Posted October 24 Author Share Posted October 24 Preminuo bivsi fudbaler i jedan vodecih trenera Zvezdine omladinske skole, Toma Milicevic. Bio je odbrambeni igrac, bek, poznat po britkosti (da ne upotrebim grublju rec) u duelima. Zato su ga Zvezdini navijaci prozvali Combe (Chombe), po kongoanskom diktatoru Moisu Combeu poznatom po brutalnoj vladavini. (Otcepio Katangu od Konga i ubio direktnog politickog rivala Patrisa Lumumbu.) Medjutim, Milicevic je vise bio poznat kao dobar pronalazac talenata i kao trener u Zvezdinoj omladinskoj skoli. Igraci koje je "stvorio" i trenirao u omladinskoj skoli su izmedju ostalih i Dejan Stankovic, Marko Grujic, Marko Pantelic, Dusan Basta, Luka Jovic i drugi. Neka pociva u miru. 4 Link to comment
Ratamahatta Posted October 24 Share Posted October 24 (edited) Kakva steta za coveka, bas mi je zao. Nije mi bas nesto po ukusu kao igrac, ali gotivim te fudbalere koji igraju za tim gde god treba i sta god treba. Osim #55 i #77 Edited October 24 by Ratamahatta Link to comment
April Posted October 24 Share Posted October 24 26 minutes ago, Dimitrije said: Igraci koje je "stvorio" i trenirao u omladinskoj skoli su izmedju ostalih i Dejan Stankovic, Marko Grujic, Marko Pantelic, Dusan Basta, Luka Jovic i drugi. Najvažnijeg niste pomenuli - Vlada Jugović. Duleta Savića nije otkrio, ali ga je trenirao kad je stigao sa Uba, kao i Koromana, Lazetića itd. Zanat je pekao kod Milovana Ćirića i praktično premostio gep između Miljana i Staneta. Da je neke pravde, dobio bi spomenik ispred Marakane umesto onog debilnog tenka, ali to već ne treba očekivati jer ni ova Zvezda više nije Tomina Zvezda. 7 Link to comment
ZeeGerman Posted October 24 Share Posted October 24 A tek koliko je stvarno talenatovanih propustio koji dodju na organizovanu probu da ih pogleda,a sve čitajući Sportski Žurnal tokom iste i onda mu iz njega ispadne već napisan “spisak” od talenata koji su “zadovoljili” na tim probama… 1 Link to comment
Dimitrije Posted October 24 Author Share Posted October 24 Ja sam mislio da je u vreme kada je D. Savic dosao u Zvezdu na celu omladinske sekcije bio Mihic. Ali verujem da je Combe u to vreme bio trener u omladinskoj skoli. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted October 26 Share Posted October 26 Zna li se stepen povreda Duartea, N' Diayea i Dalcia? Duze, karce pauze, nema pauze? Link to comment
hrkljush boys_2 Posted October 26 Share Posted October 26 Konacno Milson u sastavu. Nagrada za dobru foemu u zadnje vrijeme je kod Glave - klupa. M.Ilic - Seol, Djiga, Lekovic, Smece - Krunic, Kanga - Silas L.Ilic, Milson - Ndiaye. Link to comment
sigurnost Posted October 26 Share Posted October 26 Mrtva Arena, ugasila se dabogda! 1 Link to comment
Milosh76 Posted October 26 Share Posted October 26 2 minutes ago, Miljenko said: Zasto ovo nije crveni karton. Koje? Link to comment
sigurnost Posted October 26 Share Posted October 26 Just now, Milosh76 said: Koje? Vitorovićevo krljanje Seola. Link to comment
Recommended Posts