beeva Posted October 23 Posted October 23 I fudbalska aba bi bila krs. Ko tu ima od timova par Hrvatskih, ostalo nivo Vojvodine
assignment Posted October 23 Posted October 23 16 minutes ago, beeva said: I fudbalska aba bi bila krs. Ko tu ima od timova par Hrvatskih, ostalo nivo Vojvodine Bila bi krs naspram vodecih 5-6 liga, ali bi imali vise tezih utakmica nego sada.... 1
Nikodije Posted October 23 Posted October 23 36 minutes ago, beeva said: I fudbalska aba bi bila krs. Ko tu ima od timova par Hrvatskih, ostalo nivo Vojvodine Nivo Vojvodine je ok, liga sa npr. 16 klubova nivoa Vojvodine gde svi grizu i niko se ne sklanja, bi bila za tri klase iznad ovog čemera sa Tekstilcem i sličnima. 6 1
*edited by mod Posted October 23 Posted October 23 38 minutes ago, beeva said: I fudbalska aba bi bila krs. Ko tu ima od timova par Hrvatskih, ostalo nivo Vojvodine Ne mora da ima 20 timova. 4 srpska 4 hrvatska po dva iz Bosne i Slovenije i teraj. 1
Dimitrije Posted October 23 Author Posted October 23 Javljaju da je Olejinki pokidana tetiva. Znaci bez njega do kraja cele sezone. 1
Dimitrije Posted October 23 Author Posted October 23 Broj povredjenih je zabrinjavajuce veliki. Glazer, Mimovic, Ivanic, Drkusic, Olajinka, Prucev. Od ovih su bar cetvorica standardni u startnoj postavi. 1
Cash Posted October 23 Posted October 23 1 hour ago, beeva said: I fudbalska aba bi bila krs. Ko tu ima od timova par Hrvatskih, ostalo nivo Vojvodine Nisam uopšte siguran da bi večiti na svom stadionu pobedili 1 Celje ili Maribor. Fudbalska Aba liga bila bi vrh.
Ted Posted October 23 Posted October 23 (edited) od regionalne lige nema ništa, pričali smo više puta na temu, pa ne bih dalje. osim ako uefa ne bi pogurala tako nešto, a ne vidim zašto bi što se tiče utakmice sinoć, odgledao sam najveći deo i prilično sam bio iznenađen. jasno je da je Monako, u smislu fudbalskog kvaliteta, daleko ispred Zvezde, ali je ovo bila jedna od onih utakmica kad nemoć naprosto isijava. imam utisak da su se igrači predali u nekom trenutku, oko 60. minuta i da je na dalje bila agonija, u stilu bešte noge da vas na userem očekivao sam jači i kvalitetniji otpor. poraz nije nikakvo iznenađenje, ali mi se čini da imate tim koji može protiv Monaka da završi sa znatno manje golova u mreži. ako bi odigrao negde blizu maksimuma palo mi je na pamet gostovanje Sitiju, gde je razlika u kvalitetu još više bila na strani protivnika, ali gde je i rezultat, a i utisak, bio neuporedivo bolji od ovoga sinoć osim u budžetu, iako vaš nije zanemarljiv, osnovna razlika je i u tome što vi faktički nemate ozbiljnije utakmice van Evrope. to više nije ni derbi, pošto ste nas odradili kao i Radnički iz Niša ili koga već, još smo i dobro prošli. izloženost ozbiljnijoj konkurenciji značajno bi otežala skupljanje trofeja, ali bi značajno doprinela i konkurentnosti na širem planu kako od regionalne lige nema ništa, jedina mogućnost jeste da se od domaće lige napravi ozbiljnije takmičenje, sa manjim brojem učesnika i da se podigne kvalitet koliko je moguće i stvori nekakva konkurencija. ovako, imate abnormalno jak tim za po kući i nedovoljno dobar za LŠ, tako da će vam realno biti živa dosada u oba takmičenja, u jednom nemate nikakvu konkurenciju, u drugom nemate nikakvu šansu. a o nekakvom napredovanju ekipe u fudbalskom simslu teško da može da bude reči Edited October 23 by Ted 4
Cash Posted October 23 Posted October 23 Sad mi je u glavi harperov predlog od pre nekoliko godina kad je predložio da Zvezda igra Slovenačku ligu . Slovenačku ligu igro bi i Partizan naravno.
nahbar Posted October 23 Posted October 23 20 hours ago, Hroničar said: Svaka vama cast kad imate zivce i mozete da gledate i pratite ovu lakrdiju, ima jedno 3 godine kako sam prestao da pratim fudbalski klub, bacim pogled na evropsku utakmicu, lagano je pratim, kao Slagalicu. Malo se ismejem bravuroznim potezima nase odbrane, dodje kao vecernja terapija. Prekoputas si? 1
Nikodije Posted October 23 Posted October 23 14 minutes ago, Ted said: kako od regionalne lige nema ništa, jedina mogućnost jeste da se od domaće lige napravi ozbiljnije takmičenje, sa manjim brojem učesnika i da se podigne kvalitet koliko je moguće i stvori nekakva konkurencija. ovako, imate abnormalno jak tim za po kući i nedovoljno dobar za LŠ, tako da će vam realno biti živa dosada u oba takmičenja, u jednom nemate nikakvu konkurenciju, u drugom nemate nikakvu šansu. a o nekakvom napredovanju ekipe u fudbalskom simslu teško da može da bude reči od pocetka sezone samo mecevi protiv boda bili su takmicarski, ovo ostalo u domacoj ligi i ligi sampiona je bilo negledljivo sve. neodrzivo, nesto mora da se menja. najbolje bi bilo kada bi domaca liga ucinila konkurentnijom, ali to nazalost nikome nije cilj.
Ted Posted October 23 Posted October 23 (edited) 9 minutes ago, Nikodije said: od pocetka sezone samo mecevi protiv boda bili su takmicarski, ovo ostalo u domacoj ligi i ligi sampiona je bilo negledljivo sve. neodrzivo, nesto mora da se menja. najbolje bi bilo kada bi domaca liga ucinila konkurentnijom, ali to nazalost nikome nije cilj. pa morao bi da bude. Zvezdi prvoj, a odmah za njom i Partizanu kada/ako izađe iz gliba. mi (Partizan) i sada imamo vrlo konkurentno domaće takmičenje, pošto smo se spustili na nivo malo boljeg njivaligaša i svaka tekma je neizvesnost. jasno, to je posledica pada našeg kvaliteta, a ne podizanja nivoa lige. Edited October 23 by Ted
Milosh76 Posted October 23 Posted October 23 Regionalna liga sa Madjarima, Rumunima i Bugarima... sto da ne. Po 4 ekipe i udri... BIla bi mnogo jaca od bilo kakve exYU lige i bez bilo kakvih cimanja, incidenata i sl. 2
Nikodije Posted October 23 Posted October 23 23 minutes ago, Ted said: pa morao bi da bude. Zvezdi prvoj, a odmah za njom i Partizanu kada/ako izađe iz gliba. mi (Partizan) i sada imamo vrlo konkurentno domaće takmičenje, pošto smo se spustili na nivo malo boljeg njivaligaša i svaka tekma je neizvesnost. jasno, to je posledica pada našeg kvaliteta, a ne podizanja nivoa lige. pa nije cilj. eto, cak je i doneta odluka da se liga smanjuje na 14, pa na 12, a onda je vucic to stopirao. dakle, nije cilj da se igra bolji fudbal, cilj je nesto drugo, mozemo da nagadjamo sta. valjda su svi ostali oko nas glupi sto su smanjili lige, cak i rumunska liga je manja od nase iako imaju tri puta vise stanovnika
Recommended Posts