tsva Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Na senilne i oni koji to nisu Edited October 22 by tsva 2 Link to comment
bejzbolka Posted October 22 Share Posted October 22 28 minutes ago, Ratamahatta said: Rade Krunic igra kao kad se Piksi Kovacevic vratio da zategne redove, pa je promasio penal protiv Ventspilsa tako sto ni gol nije pogodio, a dali mu iz zajebancije da puca jer smo vodili tipa 5-0. Fudbalsko ponizenje Posle nam je Ren isto ovako kao veceras sipao do cepa, nas ubedljivo najopasniji igrac u dvomecu je bio Karleusin bivsi suprug Evo da me pitaš ja nemam pojma jel Krunić igrao večeras. Nisam ga primetio uopšte. Link to comment
MeanM@ Posted October 22 Share Posted October 22 2 minutes ago, Dimitrije said: Ne ovde je podela na puvandere i oni koji to nisu. Nek je i tako, al i dalje se vi bavite tim podelama. Niko drugi, ni blizu Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, bejzbolka said: Evo da me pitaš ja nemam pojma jel Krunić igrao večeras. Nisam ga primetio uopšte. To je najbolje sto je i odigrao do sada Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 5 minutes ago, bejzbolka said: Evo da me pitaš ja nemam pojma jel Krunić igrao večeras. Nisam ga primetio uopšte. Ni ja, nije imao nijednu asistenciju protivniku. Mada jednom je opet skliznuo u nasoj opasnoj zoni, ali je neko pocistio, da li Djiga ili ko vec, mogao se opet proslaviti 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 10 minutes ago, MeanM@ said: Ima l sanse da se zaustavi ova, sve ociglednija, podela na pravoverne i jeretike? Samo ako si bio da gledas rapsodiju protiv Cajetine Link to comment
samo_opusteno Posted October 22 Share Posted October 22 Poenta je da treba biti tu samo kad se deli dobra energija (npr. protiv Bodoa) a kad je tesko treba se distancirati uz podsmeh i zgrazavanje. Neka neko drugi preuzme losu energiju, mi zvezdasi necemo. Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 (edited) Podsmesi, zgrazavanje, posprda, pridikovanje i psovke kada kola krenu nizbrdo je nesto vrlo ruzno u ljudskom karakteru. Neki se prosto nadmecu u tome ko ce vise da prednjaci. Dok drugi, manje vicni tim burleskama, su tu da se valjaju od smeha i aplaudiraju. Edited October 22 by Dimitrije 1 Link to comment
pantelia Posted October 22 Share Posted October 22 Kako Stutgart masakrira Juventus u gostima, pravo cudo da je jos 0-0, useravaju ih Samo da ne zavrsimo sa 0 bodova 1 Link to comment
MiddleClass Posted October 22 Share Posted October 22 1 hour ago, samo_opusteno said: Da, Rodic je ruzno fudbalski ostario. Klub je kriv sto dopusta da zasluzan igrac bude na meti podsmeha sumnjivih zvezdasa. +1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) 1 hour ago, tsva said: Na senilne i oni koji to nisu Ali ne gasi majstor, sve sa persiranjem, valjda misli da napise nesto pametno ako persira druge dok ih vrijedja. Podsjeca na.one igrace kola sa Kalisa u devedesetim. Edited October 22 by hrkljush boys_2 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 3 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Ali ne gasi majstor, sve sa persiranjem, valjda misli da napise nesto pametno ako persira druge dok ih vrijedja. Podsjeca na.one igrace kola sa Kalisa u devedesetim. Njemu je dozvoljeno da vredja Link to comment
bejzbolka Posted October 22 Share Posted October 22 35 minutes ago, sigurnost said: Eno Bahara Lazetić uči fudbalu u Izraelu. Možda bi Lazetić bio još bolji. 1 Link to comment
Hroničar Posted October 22 Share Posted October 22 1 hour ago, Dimitrije said: Rekoste da 3 godina niste gledali domaci fudbal a na evropski samo nagvirite. li jeste? Ili to samo ovde da impresionirate ostatak PPP elitista? Nemam potrebu da bilo koga impresioniram, niti se podsmevam, ne gledam domaci fudbal jer nemam volje, niti zelje da gledam ligu u kojoj se prvak zna unapred, samo sam prokomentarisao nasu fizicku spremu na osnovu ove utakmice koju sam gledao veceras. 2 Link to comment
Recommended Posts