Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

5 minutes ago, Ratamahatta said:

Bio je Rodic ok do prosle sezone, sad je to vec tragicno 

Da, Rodic je ruzno fudbalski ostario. Klub je kriv sto dopusta da zasluzan igrac bude na meti podsmeha sumnjivih zvezdasa. 

• +1 1
1 minute ago, samo_opusteno said:

Postoje platni razredi do kojih klubovi dobacuju kad trose pare, kod Monaka je to 15 miliona po pojacanju neki prosek. 

Mi smo dosta ispod ali ne bi trebalo da smo ovoliko inferiorni vs 15 miliona razreda, ovako bi trebalo da bude protiv Reala i slicnih. 

Dakle nije ovo puka realnost, mislim da mi mozemo bolje. 

Dinamo Zagreb je ove u proslom kolu imao dobijene al mali sudija mali nadoknada i Monako ni kriv ni duzan uzeo bod.  

Mi smo u prosloj sezoni LS imali 6 utakmica u kojima se ni jednom nismo obrukali a najbolju utakmicu u LS u gostima ikada smo izgubili u Bernu. Ni jednom nismo primili 4 a samo u Bernu pored 10 zicera nismo dali gol. 

SParta iz Praga ima manji budzet al bolju struku. 

Najlakse je traziti opravdanja i reci da se ne moze. 

• +1 4
1 minute ago, tsva said:

A vidis li fizicku spremu nase ekipe?

Da, fizicki smo na nivou rekreativaca, to je sve posledica amaterske lige koju igramo, u kojoj se znao prvak prethodnih 7 godina i u kojoj se zna prvak u narednim godinama. Poslednjih pola sata protiv Monaka smo mogli da primimo jedno 6 komada, oni na kraju utakmice maltene se nisi ni oznojili, nasi popadali od umora.

• +1 2
Just now, Hroničar said:

Da, fizicki smo na nivou rekreativaca, to je sve posledica amaterske lige koju igramo, u kojoj se znao prvak prethodnih 7 godina i u kojoj se zna prvak u narednim godinama. Poslednjih pola sata protiv Monaka smo mogli da primimo jedno 6 komada, oni na kraju utakmice maltene se nisi ni oznojili, nasi popadali od umora.

A nije posledica strucnog rada?

A dobro, jbg, nismo se aklimatizovali na peti sprat, mi igramo u katakombi, presekao nas je redak vazduh 

Njihovi igraci imaju duplo sire nozdrve, a Rodic je posle 4 minuta vec bio zreo za izmenu i zelen u faci. 

Kataiu je bio potreban elektricni trotinet da izvrsi presing na njihovu odbranu, debeli Mitrovic se bolje krece od njega

Kanga od 42 godine je bolje drzao sredinu nego Rade Krunic, Luka Ilic je osvojio mesto u autobusu na plati racun i pobediju

Edited by Ratamahatta

Ima da otkinemo Tekstilca sad, pocepacemo ih ko siroma gibanicu, sve ce para na usi da im ide

Zdrao smo besni i jaki

13 minutes ago, *edited by mod said:

Naravno da je ovaj tim Zvezde planiran za nešto više od dominacije u domaćem prvenstvu i petardiranja u Evropi. Sumnjam da je Sparta puno skuplja od Zvezde a eto već ima 4 boda.

Doduše ima tu i malo uticaja novog sistema, u teoriji je lakše jer više timova ide u neku vrstu nokaut faze, ali je zapravo teže jer kada su svi u istoj ligi, nema povlačenja ručne, nema kalkulisanja jer se ne zna koliko neki drugi tim može da napuni Dinamo ili Young Boys. Posebno to važi za tu srednju LŠ klasu kao što je Monako. Oni moraju da grizu svaku do kraja i da se nadaju da će preko gol razlike da izbore što bolji plasman.

Sa klubovima kao sto je Sparta, Zvezda moze da se nosi, kao sto je pokazal pre par godina kada ih je pobedila u obe utakmice.  Zvezda ne moze da se nosi sa klubovima sa kojima je ove i prosle i svih prethodnih godina igrala u LS.  Oni su najmanje jednu klasu iznad Zvezde.  Zvezda je tim za LC i LE.  U LE je uspevala da sakupi i po 11 bodova, da bude prva u grupi i igra prolecne utakmice.  U LC verujem da bi mogla da dogura i do cetvrtfinala i polufinala.  U LS je Zvezda topovsko meso, tim na kome se popravlja gol razlika.  Cak i kada igra dobro.  Neko misli da je to potrebno da se steknu iskustvo izgradi kvalitet.  Ja nisam siguran da je to tako.

Pa kad se steknu iskustvo i kvalitet onda se odlazi iz Zvezde 

Najcesce i pre toga

Edited by Ratamahatta
1 minute ago, Ratamahatta said:

Pa kad se steknu iskustvo i kvalitet onda se odlazi iz Zvezde 

Valda kad neko Terzi ponudi kofer para sa strane. 

Mi iz pelena decu prodajemo. Child trafficking. 

Edited by tsva
18 minutes ago, Hroničar said:

Rekoste da 3 godina niste gledali domaci fudbal a na evropski samo nagvirite.  li jeste?  Ili to samo ovde da impresionirate ostatak PPP elitista?