nautilus Posted October 22 Share Posted October 22 4 minutes ago, pbg12345 said: @nautilus jel znas ti mozda sta se desava sa zemarom? ne znam, nemam nikakav insajd info 1 Link to comment
Hroničar Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Svaka vama cast kad imate zivce i mozete da gledate i pratite ovu lakrdiju, ima jedno 3 godine kako sam prestao da pratim fudbalski klub, bacim pogled na evropsku utakmicu, lagano je pratim, kao Slagalicu. Malo se ismejem bravuroznim potezima nase odbrane, dodje kao vecernja terapija. Edited October 22 by Hroničar 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) 2 minutes ago, Hroničar said: Brale, alal ti na komentarima, placem od smeha, bas imas inspiraciju posle ovako inspirativne partije crveno-belih momaka. Pa secam se kad su dosli Barijevci sa stomacinama i Pancev od 36 godina i petogodisnje penzije bio bolji od Drulica koji je otisao u Saragosu par dana kasnije za osam cifara marona Edited October 22 by Ratamahatta 2 Link to comment
Hroničar Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, Ratamahatta said: Pa secam se kad su dosli Barijevci sa stomacinama i Pancev od 36 godina i petogodisnje penzije bio bolji od Drulica koji je otisao u Saragosu par dana kasnije za osam cifara marona Dragisa Binic sad da se skine, bio bi bolji od ove prevare Silasa. 1 Link to comment
MeanM@ Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Ratamahatta said: Pa secam se kad su dosli Barijevci sa stomacinama i Pancev od 36 godina i petogodisnje penzije bio bolji od Drulica koji je otisao u Saragosu par dana kasnije za osam cifara marona Nemoj Drulu, bio je odlican i otisao prerano iz Zvezde. 1 Link to comment
sigurnost Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, MeanM@ said: Nemoj Drulu, bio je odlican i otisao prerano iz Zvezde. Ubile su ga povrede. 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Hroničar said: Dragisa Binic sad da se skine, bio bi bolji od ove prevare Silasa. Silas je prevara samo kod ovog tzv trenera. Prvi put igrao beka. Sto nije metni Kataija na beka pa da vidis kako to izgleda 1 Link to comment
*edited by mod Posted October 22 Share Posted October 22 Naravno da je ovaj tim Zvezde planiran za nešto više od dominacije u domaćem prvenstvu i petardiranja u Evropi. Sumnjam da je Sparta puno skuplja od Zvezde a eto već ima 4 boda. Doduše ima tu i malo uticaja novog sistema, u teoriji je lakše jer više timova ide u neku vrstu nokaut faze, ali je zapravo teže jer kada su svi u istoj ligi, nema povlačenja ručne, nema kalkulisanja jer se ne zna koliko neki drugi tim može da napuni Dinamo ili Young Boys. Posebno to važi za tu srednju LŠ klasu kao što je Monako. Oni moraju da grizu svaku do kraja i da se nadaju da će preko gol razlike da izbore što bolji plasman. 4 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Pa sta, Olajinka igra Kujta pa se ne zali Igrao je Silas i krilo i desetku i svugde bio kurton do sada. Ni ne cima se Ne bih ga ni stavljao vise, dete da bude cementirano u 11 Drkusic je verovatno najbolje prezime ikada, Varjacic i Boranijasevic honorable mentions Edited October 22 by Ratamahatta 3 Link to comment
pbg12345 Posted October 22 Share Posted October 22 i to sa bekovima ponesto govori o klubu 10 godina ne mogu resiti problem bekova Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Bio je Rodic ok do prosle sezone, sad je to vec tragicno Link to comment
Hroničar Posted October 22 Share Posted October 22 8 minutes ago, tsva said: Silas je prevara samo kod ovog tzv trenera. Prvi put igrao beka. Sto nije metni Kataija na beka pa da vidis kako to izgleda Ma ne govorim o ovoj utakmici, nego generalno. Ja ne videh da je on bilo sta pokazao od kada je dosao, bar u ovim evropskim utakmicama. Link to comment
samo_opusteno Posted October 22 Share Posted October 22 Postoje platni razredi do kojih klubovi dobacuju kad trose pare, kod Monaka je to 15 miliona po pojacanju neki prosek. Mi smo dosta ispod ali ne bi trebalo da smo ovoliko inferiorni vs 15 miliona razreda, ovako bi trebalo da bude protiv Reala i slicnih. Dakle nije ovo puka realnost, mislim da mi mozemo bolje. 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 2 minutes ago, Hroničar said: Ma ne govorim o ovoj utakmici, nego generalno. Ja ne videh da je on bilo sta pokazao od kada je dosao, bar u ovim evropskim utakmicama. A vidis li fizicku spremu nase ekipe? Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Rade Krunic igra kao kad se Piksi Kovacevic vratio da zategne redove, pa je promasio penal protiv Ventspilsa tako sto ni gol nije pogodio, a dali mu iz zajebancije da puca jer smo vodili tipa 5-0. Fudbalsko ponizenje Posle nam je Ren isto ovako kao veceras sipao do cepa, nas ubedljivo najopasniji igrac u dvomecu je bio Karleusin bivsi suprug Link to comment
Recommended Posts