Popular Post MiddleClass Posted October 22 Popular Post Share Posted October 22 Polako... Posle Barse ide laksi raspored i zetva bodova! 3 6 1 1 Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 Danas smo posle duzeg vremena zaista odigrali totalno inferiorno u Evropi. Cini mi se upravo od utakmice u Monaku pre par godina kada su nas pomeli 4-1. Nisam ocekivao da ovu utakmicu mozemo da dobijemo ili bar da iscupamo nereseno. Jednostavno, nismo u istoj kategoriji. Oni imaju sve bolje; i igrace, i tim, i strucni stab, i infrastrukturu,i budzet, i ligu, i izvore talenata, i zemlju iz koje dolaze. Mi nemamo nista gde smo im bar priblizni. Usli smo u drugo poluvtreme razbijeni i kako je utakmica odmicala, bili smo sve gori. Klupa tanka; u startnoj postavi od onih od kojih ocekujemo kvalitet i da prave razliku (Silas, Krunic) totalno podbacili. Prisilne izmene jos slabije. Odsustvo Glazera ocigledno. Da ne pominjem otsustvo Hvanga. Sastav startne postave je improvizovan i odbrana sacinjena od igraca koji ne igraju na svojim prirodnim pozicijama. To sto smo se letos pojacali nije se zapatilo i verovatno vecina nece, vec ce se razici na kraju polusezone. Upirati prstom u krivce nema svrhe jer u sustini krivca nema. Mi smo tim sa dna ove lige koji je naleteo na timovi bar za klasu-dve iznad nasih mogucnosti. Ako krivci postoje, to su slaba liga, nedostatak domacih talenata, slaba reprezentacija, mrsav budzet, niska popularnost fudbala u zemlji. 3 Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 5 minutes ago, nautilus said: Otkad znam za sebe postoje testovi kojima se poprilično precizno može izmeriti koliko su igrači fizički i kondiciono spremni. Trener i klub to, naravno znaju. To što im igrači nisu spremni, što ne mogu trčati kršteno poluvreme i što se povređuju i valjaju po terenu je apsoltno krivica neozbiljnosti trenera i kluba. Ako su mislili da će magija terena Lige Šampiona i Vučićeva podrška sami od sebe učiniti da igrači bez pucanja mišića trče 3 kilometra više po utakmici malko su se zajebali. Elem, mi smo neozbiljan klub za ovo takmičenje i samo brukamo nekada veliko ime. Da li vi odista mislite to sto pisete? Ili pisete da zadivite prostotu? Link to comment
Milošica Posted October 22 Share Posted October 22 6 minutes ago, nautilus said: Elem, mi smo neozbiljan klub za ovo takmičenje i samo brukamo nekada veliko ime. Zvezda je i dalje veliko ime. 1 2 Link to comment
sigurnost Posted October 22 Share Posted October 22 7 minutes ago, Eleniko said: Wrong - Spasoje Wrong- Boško 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 Sad na ostaje da sav bes iskalimo na Barseloni u iducem kolu. Link to comment
pbg12345 Posted October 22 Share Posted October 22 @nautilus jel znas ti mozda sta se desava sa zemarom? Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Barselona u sastavu Tata Buskec, Oleger, Pujol, Abelardo , Serdji, Gvardiola, Bakero, Sin Buskec, Cavi, Iniesta, Djordi Krojf bi tuko ovu Zvezdu za dve nedelje 1 Link to comment
MeanM@ Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, tsva said: Sad na ostaje da sav bes iskalimo na Barseloni u iducem kolu. Opustili smo ih. Veruju da smo kanta, a osetice gnev ranjenog tigra. Orice se Keba Marakanom 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 I tako kaze nam Sisoje, do igraca je, spori su A koli je degenerik uveo Dalsia da mu igra poluspica u 3oj minuti? Link to comment
sigurnost Posted October 22 Share Posted October 22 3 minutes ago, Milošica said: Zvezda je i dalje veliko ime. Jedno od najvećih. Ime. Nešto kao Avala film, JAT, Genex... 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 2 minutes ago, Ratamahatta said: Barselona u sastavu Tata Buskec, Oleger, Pujol, Abelardo , Serdji, Gvardiola, Bakero, Sin Buskec, Cavi, Iniesta, Djordi Krojf bi tuko ovu Zvezdu za dve nedelje I onaj Ciric Link to comment
Hroničar Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Ratamahatta said: Barselona u sastavu Tata Buskec, Oleger, Pujol, Abelardo , Serdji, Gvardiola, Bakero, Sin Buskec, Cavi, Iniesta, Djordi Krojf bi tuko ovu Zvezdu za dve nedelje Brale, alal ti na komentarima, placem od smeha, bas imas inspiraciju posle ovako inspirativne partije crveno-belih momaka. 1 1 Link to comment
Bogotac Posted October 22 Share Posted October 22 Pa lepo,rece Miloje da su mu dali kurac od ekipe,prelazni rok odrađen vrhunski. Link to comment
Recommended Posts