roux senyurt Posted October 22 Share Posted October 22 bili smo blizu pobede pri rezultatu 1:1 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Prosto me dusa bole sto ne mogu da pomerim obaveze da bih gledao Tekstilac Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, hrkljush boys_2 said: Zato si ti moralna gromada tu da zastitis Zvezdu od zlih forumasa. Cuvar vatre aka jagnjeca brigada aka senvdic sa majonezom i parizerom 1 Link to comment
sigurnost Posted October 22 Share Posted October 22 3 minutes ago, roux senyurt said: dresovi su nam lepi Trener vredan, uprava agilna😂 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Kao da tekma nije bila dovoljna, sad i Bobijev sin standardno poliva Najbolji Rade je Bogdanovic. Najbolji Krunic je Simo 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Ceka se Albijanic, putuje po metropolama o nasim racunima za struju i postavlja nezgodna i nepredvidiva pitanja Gospodine Piter, je l' vas bole? 1 Link to comment
Milošica Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Ratamahatta said: Kao da tekma nije bila dovoljna, sad i Bobijev sin standardno poliva Najbolji Rade je Bogdanovic. Najbolji Krunic je Simo Ko? Link to comment
sigurnost Posted October 22 Share Posted October 22 3 minutes ago, roux senyurt said: bili smo blizu pobede pri rezultatu 1:1 Ako kanimo pobjediti, ne smjemo izgubiti! Link to comment
pbg12345 Posted October 22 Share Posted October 22 jel zna neko sta je sa degenekom? znam da se oporavio, ali vidim nikad ga nema u protokolu Link to comment
pbg12345 Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Milošica said: Ko? pretpostavljam murinjo jankovic 1 Link to comment
elementary Posted October 22 Share Posted October 22 Spajić sam priznaje da nije pametan . 1 Link to comment
Eleniko Posted October 22 Share Posted October 22 5 minutes ago, Ratamahatta said: Najbolji Krunic je Simo Wrong - Spasoje Link to comment
nautilus Posted October 22 Share Posted October 22 Otkad znam za sebe postoje testovi kojima se poprilično precizno može izmeriti koliko su igrači fizički i kondiciono spremni. Trener i klub to, naravno znaju. To što im igrači nisu spremni, što ne mogu trčati kršteno poluvreme i što se povređuju i valjaju po terenu je apsoltno krivica neozbiljnosti trenera i kluba. Ako su mislili da će magija terena Lige Šampiona i Vučićeva podrška sami od sebe učiniti da igrači bez pucanja mišića trče 3 kilometra više po utakmici malko su se zajebali. Elem, mi smo neozbiljan klub za ovo takmičenje i samo brukamo nekada veliko ime. 6 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 Nasa fizicka nesprema je na vrhunskom nivou Link to comment
Recommended Posts