Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

32 minutes ago, Dimitrije said:

Naravno da nije.  To je zadatak PPP.  Miloje ne zna nista.  Niti znaju Milosevic i ostali is staba.  Oni ne znaju ni da koriste internet, jer da znaju pogledali bi sta pisu eksperti sa PPP-a i naucili nesto iz svoje struke.

Vi sto vise pletete po PPP struci, ovi nasi kukavci vise golova primaju. Ja bih se zaustavio da ne ode ovo u neprijatno :)

• Haha 3
Just now, Ratamahatta said:

Steta sto je Miloe ispuco sve izmene, ovo je bila idealna tekma da Kokeza udje kao onomad sto je hteo 

Kokeza u Rodićevoj koži.

1 minute ago, MeanM@ said:

Vi sto vise pletete po PPP struci, ovi nasi kukavci vise golova primaju. Ja bih se zaustavio da ne ode ovo u neprijatno :)

Ne moras biti strucnjak da vidis ono sto bi Sasa Matic video. 

Bez zajebancije svaki ozbiljan tim bi odmah posle ovoga promenio trenere. Ne zbog poraza nego zbog sramote na terenu. 

Just now, tsva said:

Ne moras biti strucnjak da vidis ono sto bi Sasa Matic video. 

Bez zajebancije svaki ozbiljan tim bi odmah posle ovoga promenio trenere. Ne zbog poraza nego zbog sramote na terenu. 

I ja bih se, bez preterane drame, slozio da ovde nesto ne stima u strucnom vodjenju tima. Ima materijala bar za kvalitetno bunkerisanje, al ocigledno nesto tu ne valja

Kako je otisao Hvang, tako je kvalitet Zvezdine igre opao.  Hvang je drzao sredinu terena a ovi koji su dosli kao zamene igraju lose.

• +1 1

Ovaj forum, a iznenadjujuce (u stvari i nije) ova tema je dno. Šta vi očekujete od jednog ispodprosečnog evropskog tima protiv Monaka i ostalih aždaja sa budzetom od najmanje 10 puta većim od našeg?

U Europa League bi bili standardni i dobri, ali od ovoga se uči i napreduje eventualno. Imamo to što imamo. Za bolje nemamo platežnih mogućnosti.

Dosta više izdrkavanja i blamiranja, ili pratite komšije sad kada je “kraj okupacije”.

• +1 5
  • Haha 2
  • -1 1