tsva Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, hrkljush boys_2 said: Jebote guraj tog Lekovica i to je bolje nego da se ceka kiks ove kretencine. A i ivo sa Olayinkom na lijevom beku, silasom na desnom jenpredebilno, pa onda umjesto spica Duartea uvodu Dalcia pored zivog Milsona koji je u odlicnoj formi. 'nolka glava a izgubljen u vremenu i prostoru 1 Link to comment
samo_opusteno Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, tsva said: pecat kvazi trenera To je otprilike poslednje na listi objasnjenja. 2 Link to comment
levi Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, tsva said: Spajic nije ni fudbaler a kamoli stoper užasno si dosadan 3 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, tsva said: pecat kvazi trenera Kakav trener takav i kapiten i zamjenik mu. Nikakvi svi skupa. 1 Link to comment
sigurnost Posted October 22 Share Posted October 22 Da li je Miloje odgledao neku utakmicu Monaka? Video analizu? Dao instrukcije igračima? Čini mi se kako se u svakoj situaciji nađu iznenađeni, kako sad ovo? Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, Ratamahatta said: Kapitenski Nismo ga primili jos jedino kurcom ili glavom s gol linije sa zemlje Ova ekipa je psihicki nestabilna, na 1-1 smo bili bolji 20 minuta. Na 0-0 i 1-0 su nas satrali. A sad ce nam u drugom spakovati jos 3 komada ako budu hteli Nije Miloe kriv, ne moze bolje s ovima, trudimo se da igramo ali su svi brzi, jaci, skocniji, koncentrisaniji i pametniji Jok. Bahar je kriv 1 Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 Bolji su tim, imaju bolje igrace, ali se nosimo sa njima. Za sada. Dali su nam dva gola iz dva nasa kiksa, mi njima iz jednog njihovog kiksa. Napravili smo jos jednu dobru sansu. Izvodimo kornere. Nismo inferiorni. Ali daleko da smo bolji od njih. 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Silas hitno mora napolje, ovako se ni Savicevic nije kurcio Obicno dajem strancima strpljenje i benefit of the doubt jer je zajebano igrati i uklopiti se ovde, ali ovaj je bas... diskutabilan. Edited October 22 by Ratamahatta Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 2 minutes ago, sigurnost said: Da li je Miloje odgledao neku utakmicu Monaka? Video analizu? Dao instrukcije igračima? Čini mi se kako se u svakoj situaciji nađu iznenađeni, kako sad ovo? Naravno da nije. To je zadatak PPP. Miloje ne zna nista. Niti znaju Milosevic i ostali is staba. Oni ne znaju ni da koriste internet, jer da znaju pogledali bi sta pisu eksperti sa PPP-a i naucili nesto iz svoje struke. 1 Link to comment
John Coltrane Posted October 22 Share Posted October 22 Po meni je Spajić odigrao sasvim dobro, ali je sve to palo u vodu ovim pokušajem da doda loptu Djigi umesto da je ispuca ili vrati golmanu. Naša realnost je da gubimo od ekipa koje "ne igraju ništa posebno", ali to je ta razlika koja je užasno realna u LŠ. 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Mi ne bismo dali golove iz ta 2 poklona, pogodili bi jednu stativu i jedan vinograd Link to comment
JohnnyD Posted October 22 Share Posted October 22 Treba uvesti var za var, ne moze vise ovako Link to comment
assignment Posted October 22 Share Posted October 22 5 minutes ago, samo_opusteno said: Mogao si da stavis kucu da necemo izdrzati do poluvremena. Toliko neki neobjasnjiv luzeraj. Luzeraj nije neobjašnjiv, ide obično sa manjkom kvaliteta. Npr ovaj Spajić, kapiten... Pojma nemam gde je igrao pre i kako, ali ovo malo utakmica što sam odpratio, on je stalno loš i minimum 2-3 kiksa.... Link to comment
Fanta Posted October 22 Share Posted October 22 Nekako ove greske Spajica jesu nasa KARMA.... Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Imamo jednog desnog kome je to sekundarna pozicija i microwaved lesinu od levog beka u sred prve polusezone, mozda je neciji bivsi muz krivlji nego Miloe Edited October 22 by Ratamahatta Link to comment
Recommended Posts