October 22, 2024Oct 22 Druga utakmica, 6. diletantski gol. I to nema nikakve veze sa zluradoscu/idolopoklonstvom forumasa…
October 22, 2024Oct 22 Aj Spajicu sam izadji, nosi ae u picku materinu glupu. Edited October 22, 2024Oct 22 by hrkljush boys_2
October 22, 2024Oct 22 Author 1 minute ago, Fanta said: Kapitenu Spajicu Embiolo ti klice na dodavanju. I sa njime i PPP u horu.
October 22, 2024Oct 22 Mogao si da stavis kucu da necemo izdrzati do poluvremena. Toliko neki neobjasnjiv luzeraj.
October 22, 2024Oct 22 2 minutes ago, levi said: sam čovek protiv dva naša najbolja štopera i daje gol to je naša realnost™ Spajic nije ni fudbaler a kamoli stoper
October 22, 2024Oct 22 Jebote guraj tog Lekovica i to je bolje nego da se ceka kiks ove kretencine. A i ivo sa Olayinkom na lijevom beku, silasom na desnom jenpredebilno, pa onda umjesto spica Duartea uvodu Dalcia pored zivog Milsona koji je u odlicnoj formi.
October 22, 2024Oct 22 Meni ovo izgleda odlično . Protivnici ne moraju da brinu ,sami se pobrinemo za golove . Samo ne znam dokle će se furati neka priča o neiskustvu u Lš.Ovakve golove ne smeš nigde da primas a ti primiš u tri utakmice 6 golova svojim greškama .Sta uopšte ti igraš koji moj . Ovo nema nikakve veze sa kvalitetom protivnika ,ništa nisu ladno odigrali .
October 22, 2024Oct 22 Just now, samo_opusteno said: Mogao si da stavis kucu da necemo izdrzati do poluvremena. Toliko neki neobjasnjiv luzeraj. pecat kvazi trenera
October 22, 2024Oct 22 Kapitenski Nismo ga primili jos jedino kurcom ili glavom s gol linije sa zemlje Ova ekipa je psihicki nestabilna, na 1-1 smo bili bolji 20 minuta. Na 0-0 i 1-0 su nas satrali. A sad ce nam u drugom spakovati jos 3 komada ako budu hteli Nije Miloe kriv, ne moze bolje s ovima, trudimo se da igramo ali su svi brzi, jaci, skocniji, koncentrisaniji i pametniji