MeanM@ Posted October 22 Share Posted October 22 Druga utakmica, 6. diletantski gol. I to nema nikakve veze sa zluradoscu/idolopoklonstvom forumasa… 2 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Aj Spajicu sam izadji, nosi ae u picku materinu glupu. Edited October 22 by hrkljush boys_2 2 1 Link to comment
Milosh76 Posted October 22 Share Posted October 22 Nezasluzeno vodjstvo...na nasu glupost, naravno. Link to comment
levi Posted October 22 Share Posted October 22 sam čovek protiv dva naša najbolja štopera i daje gol to je naša realnost™ Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 Kapitenska asistencija ponovo. Spajic vodi LS u asistencijama 3 Link to comment
Fanta Posted October 22 Share Posted October 22 Kapitenu Spajicu Embiolo ti klice na dodavanju. Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 1 minute ago, Fanta said: Kapitenu Spajicu Embiolo ti klice na dodavanju. I sa njime i PPP u horu. 2 Link to comment
samo_opusteno Posted October 22 Share Posted October 22 Mogao si da stavis kucu da necemo izdrzati do poluvremena. Toliko neki neobjasnjiv luzeraj. Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 2 minutes ago, levi said: sam čovek protiv dva naša najbolja štopera i daje gol to je naša realnost™ Spajic nije ni fudbaler a kamoli stoper Link to comment
hrkljush boys_2 Posted October 22 Share Posted October 22 Jebote guraj tog Lekovica i to je bolje nego da se ceka kiks ove kretencine. A i ivo sa Olayinkom na lijevom beku, silasom na desnom jenpredebilno, pa onda umjesto spica Duartea uvodu Dalcia pored zivog Milsona koji je u odlicnoj formi. Link to comment
elementary Posted October 22 Share Posted October 22 Meni ovo izgleda odlično . Protivnici ne moraju da brinu ,sami se pobrinemo za golove . Samo ne znam dokle će se furati neka priča o neiskustvu u Lš.Ovakve golove ne smeš nigde da primas a ti primiš u tri utakmice 6 golova svojim greškama .Sta uopšte ti igraš koji moj . Ovo nema nikakve veze sa kvalitetom protivnika ,ništa nisu ladno odigrali . Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, samo_opusteno said: Mogao si da stavis kucu da necemo izdrzati do poluvremena. Toliko neki neobjasnjiv luzeraj. pecat kvazi trenera Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Kapitenski Nismo ga primili jos jedino kurcom ili glavom s gol linije sa zemlje Ova ekipa je psihicki nestabilna, na 1-1 smo bili bolji 20 minuta. Na 0-0 i 1-0 su nas satrali. A sad ce nam u drugom spakovati jos 3 komada ako budu hteli Nije Miloe kriv, ne moze bolje s ovima, trudimo se da igramo ali su svi brzi, jaci, skocniji, koncentrisaniji i pametniji Link to comment
Recommended Posts