MiddleClass Posted October 22 Share Posted October 22 Ko je poslao loptu Serifu prije penala? Link to comment
assignment Posted October 22 Share Posted October 22 2 minutes ago, tsva said: Nikada se ne bi desilo jer u Studgartu nema diletanata koji napadaca metnu na beka sve u ligi sampiona Ali zna šta je ofsajd i kako se prati ostatak linije? Ipak je profi jbg... Link to comment
kralj Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, MiddleClass said: Ko je poslao loptu Serifu prije penala? Ovaj njihov što je penal rešio 1 Link to comment
MiddleClass Posted October 22 Share Posted October 22 Just now, kralj said: Ovaj njihov što je penal rešio Mislio sam na pas prije tog odbitka 1 Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, Dimitrije said: Sta duduk zna. Njemu je sve problem. Vazno je da seru. kao razumeju fudbalski sport pa njihovo misljenje ima znacaj da se cuje. Koliko je puta maksa pipnuo loptu nakon te izmene? Link to comment
tsva Posted October 22 Share Posted October 22 1 minute ago, assignment said: Ali zna šta je ofsajd i kako se prati ostatak linije? Ipak je profi jbg... Prati ofsajd gore. Dole nije nikad Link to comment
JohnnyD Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) 6 minutes ago, MiddleClass said: Ne moze penal i crveni osim ako nije krvnicki start. Odavno ukinuto Moguce, ali ubedjen sam da sam skoro gledao (moguce i na evropskom, mrzi me da trazim) obican faul i crveni karton samo zato sto je poslednji igrac i sprecava ociglednu gol sansu (sto je ovde i vise nego slucaj) Edited October 22 by JohnnyD Link to comment
John Coltrane Posted October 22 Share Posted October 22 3 minutes ago, assignment said: Ali zna šta je ofsajd i kako se prati ostatak linije? Ipak je profi jbg... Ofsajd uigrava zadnja linija, da bi pravila “zamke”, nikad krilni igrači. Singo zaslužio dva žuta do sad, ubi nam Šerifa. Link to comment
Dimitrije Posted October 22 Author Share Posted October 22 Prebise Serifa. Ako taj covek uspe da zavrsi utakmicu, svaka cast. Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 Sto ne brani Glazer, kiksevi ili povreda? Link to comment
MiddleClass Posted October 22 Share Posted October 22 Djeluje Timijeva asistencija za penal. Ili Krunic 1 Link to comment
Ratamahatta Posted October 22 Share Posted October 22 (edited) Gosn Rade Krunic opet klizi i pada na 25 metara od gola, srecom neko od nasih ga spasava Ovo sto Silas igra nije ni Van La Para, bizaran lik. Jedino ludje trenutno je da Radonja udje umesto njega Edited October 22 by Ratamahatta Link to comment
Recommended Posts