Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2024/2025: Zvezdina tri kralja

Dimitrije

Recommended Posts

U sve 3 situacije kad su povrijedjeni nasi igraci ucestvuje Stojanovic, koji je jos pride napravio jedno 11 faulova, a zavrsice utakmicu bez kartona. Pa majku ti jebem retardiranu.

Zanimljiva utakmica.  Drago mi je zbog Ilica i Kataija.  Rodic konacno odigrao solidno.  Nista posebno ali bez katastrofalnih kikseva.  Olajinka je ucestvovao u nekoliko golova.  Jedini koji zasluzuje kritiku je Radonjic.  Momak ne da nije fizicki spreman, on nije ni psihicki spreman za ozbiljne utakmice.  Njemu treba zimska pauza da ode na pripreme u nadi da mogu da ga dovedu u red.  A mozda on odluci da ode na Bliski istok da zaradi.  Ako tamo ima klub koji bi ga hteo.

Nadam se da ce Ilic i Prucev da budu spremni za utakmicu u Monaku.

Velika prednost u prvom delu meca, bez previse stvorenih sansi. Katai je kao i obicno bio efikasan protiv Radnickog, dok se mali Ilic sjajno krece i jos bolje pozicionira. Par gresaka pozadi, no vidjao sam i gore. Bolje sto smo primili gol, kako se odbrana ne bi opustila previse. Sudija kao da je dosao iz nekadasnje Konferencije, nema kartona, plus onaj ocigledan penal koji nije sudjen.

1 hour ago, Dimitrije said:

Zanimljiva utakmica.  Drago mi je zbog Ilica i Kataija.  Rodic konacno odigrao solidno.  Nista posebno ali bez katastrofalnih kikseva.  Olajinka je ucestvovao u nekoliko golova.  Jedini koji zasluzuje kritiku je Radonjic.  Momak ne da nije fizicki spreman, on nije ni psihicki spreman za ozbiljne utakmice.  Njemu treba zimska pauza da ode na pripreme u nadi da mogu da ga dovedu u red.  A mozda on odluci da ode na Bliski istok da zaradi.  Ako tamo ima klub koji bi ga hteo.

Nadam se da ce Ilic i Prucev da budu spremni za utakmicu u Monaku.

Naprotiv, treba ga upregnuti kao marvu jer je za sve ove godine ispauzirao za trojicu. A posle na pripreme kao čovek, a ne kao poluinvalid koji će stići i da se povredi, makar zato a ne bi rekli posle Pa bio je nespreman.

Edited by Meduzalem

Mi bismo od uprezanja Radonjica u smislu da igra utakmice imali vise stete nego koristi.  Broj njegovih pogresnih pasova, izgubljenih lopti, losih driblinga, slabog kretanja i ucestvovanja u defanzivnim zadacima je prevelik za tih 20-30 minuta koje provodi na terenu.  Ja ne znam da li je Radonjic bivsi igrac ili se od njeg moze jos nesto izvuci, ali ne volim da ga gledam na terenu.  Za razliku od Kataija i Kange (i ranije Krasoa) koji svojim potezima i igrom jos uvek imaju pozitivan doprinos.

• +1 1

Radonjic je prosto bezobrazan igrac, bio je i ostao bezobrazan i to se nece promeniti. Najbolju stvar koju je Milojevic mogao juce da uradi je da ga posle prva dva zajebavanja vrati na klupu i odigra zavrsnicu sa deset igraca kako bi mu poslao poruku da neke stvari ne mogu da se rade na terenu. Da je Zvezdina publika kao sto je nekad bila dobio bi takvu porciju zvizduka sa tribina da bi je pamtio do kraja karijere.

• +1 2

Juce je Krunic odigrao dosta dobrih stvari ali i ne tako dobrih.  Pogresna dodavanja, gubljenje lopte i to na delovima terena gde su takve greske nedopustive zabrinjavaju.  Ali moj utisak je da se polako uklapa u igru, da mu se dize forma.  On je kvalitetan igrac i nadam da taj kvalitet postane sve vise vidljiv u Zvezdinoj igri.

Edited by Dimitrije
43 minutes ago, Dimitrije said:

Juce je Krunic odigrao dosta dobrih stvari ali i ne tako dobrih.  Pogresna dodavanja, gubljenje lopte i to na delovima terena gde su takve greske nedopustive zabrinjavaju.  Ali moj utisak je da se polako uklapa u igru, da mu se dize forma.  On je kvalitetan igrac i nadam da taj kvalitet postane sve vise vidljiv u Zvezdinoj igri.

Krunic i Elsnik su sistemski igraci koji su navikli da igraju do noge i u uigranim shemama i zato je za njih bas lose to sto ispred njih stalno rotiramo i menjamo i ovu trojicu igraca iza spica i bekove, plus nas je osakatila povreda Ivanica koji nam je mnogo vazan igrac. Izgubljene lopte njih dvojice uglavnom dolaze zbog toga sto oklevaju i cekaju pas a on ne dolazi ako se saigraci ne otvaraju i nude za pas. U nekim momentima izlazimo iz zadnje linije perfektno, vidi se da se to uigrava, ali ponekad bas zabagujemo i onda uglavnom Krunic ali i Elsnik gube lopte, jer za razliku od nasih igraca nemaju naviku da je nabijaju na palac napred jako i nikome.

Edited by harper lee