hrkljush boys_2 Posted October 6 Share Posted October 6 Bravo Mwumpa, Kangica ipa do 2 asista danas. Link to comment
kralj Posted October 6 Share Posted October 6 Bravo Silas, videlo se da je motivisan. Biće on kako treba. Link to comment
kralj Posted October 6 Share Posted October 6 Duarteu da izbrišu iz sećanja prethodna 2h. 1 Link to comment
roux senyurt Posted October 6 Share Posted October 6 od penzionera samo kanga i dalje pokazuje zelju da igra profesionalni fudbal 3 Link to comment
Dimitrije Posted October 6 Author Share Posted October 6 Kanga je jos uvek tata-mata za domace pacere. Rodic i, na zalost, Katai vise nisu. Radonjic je jebivetar. Ima on lucidne poteze i dodavanja, ali celokupni ponuda je ispod nivoa. Em je neozbiljan, em je priglup, em je nespreman da igra profesionalno. On je, cini mi se, najgora akvizicija ove sezone. (Mada sam ja subjektivan jer nikada nisam podnosio Radonjica.) Dalsio je danas bio nenametljiv ali solidan. Milson, ne bih ga poredio sa Radonjicem, ali to je od prilike to. Ima poteze, talenat, ume da zabode gol, ali je neostvaren. To se vidi kada zaigra pipirevku posle gola. Pa nisi ga zabio Interu nego timu kome je ovo peti poraz u nizu i koji zauzima pretposlednje mesto na tabeli, balavce. 1 Link to comment
Dimitrije Posted October 6 Author Share Posted October 6 Nasi sutevi iz slobodnjaka u poslkednjih godinu dana (a i duze) su ocajni. Ne da ne dajemo golove, nego ne uspevamo da posaljemo loptu u okvir gola; uglavnom pogadjamo zivi zid ili saljemo loptu nebu pod oblake. Danas smo imali dve prilike, prvo Kanga pa Katai. Kada je Kanga uzeo loptu po drugi put da sutira, pomislio sam opet Jovo nanovo. Ali matori lisac je znao da ga sut ne sluzi (kao ni ostatak tima) pa je izveo malu minijaturu i posluzio Silasu loptu na tacni za treci gol. (Dobro da umesto Silasa loptu nije primio Duarte.) Link to comment
Dankan Ajdaho Posted October 6 Share Posted October 6 Kanga pre Krunića sličnih u svako doba dana i noći. 1 Link to comment
elementary Posted October 6 Share Posted October 6 Kanga bi u prvih 10 minuta u Lš pao 5 puta i tražio bi faul 😄 3 Link to comment
Dimitrije Posted October 6 Author Share Posted October 6 2 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kanga pre Krunića sličnih u svako doba dana i noći. Tesko. Protiv jacih igraca, Kanga cesto gubi loptu ili pogresno odigra. Na domacim utakmicama je zasticen jer sudije sviraju gotovo svaki kontakt sa Kangom kao faul posto Kanga to ume da proda. Ne i na medjunarodnim utakmicama gde sudije ne kupuju Kangine fazone. Link to comment
Recommended Posts