gone fishing Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 24 minutes ago, Dimitrije said: Kada vec prave nove stadione treceligasima iz provincije, neka prave terene sa vestackom travom jer nemaju ljude koji umeju da odrzavaju travnate i hibridne terene. bilo bi dovoljno da se izbegavaju razni skupovi sa desetinama tisuća ljudi na terenu, za početak, pa posle kriviti nesposobne zapadosrbijance
hrkljush boys_2 Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 (edited) Kad se smece dzibersko posere na trud cijele ekipe i sad jos Glava vadi Milsona i ubacuje ovo sarlatana.. Kangin svaku centarsut ni blizu Zvezdinih igraca. Edited October 6, 2024 by hrkljush boys_2
MiddleClass Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 6 minutes ago, MiddleClass said: Rodic stetocina Maestro Rodic 3
Dimitrije Posted October 6, 2024 Author Posted October 6, 2024 Taman sam pomislio da kazem da zameni Duartea kad ono….
sasha Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Uvek mi je bio simpatičan taj majstor fudbala Rodić 1
kralj Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Šteta ako se ne prizna. Prvo mi se učinilo da je krenuo prerano, da Katai u trenutku kad je krenuo, imao for i nije mogao odmah da pusti pas, ali nije, sve je bilo školski, samo nije imao sreće. Dobar posao i zadnje linije IMTa.
kralj Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Duarte se izmašio za celu polusezonu. Maksim danas skroz neprimetan. Prucev najbolji.
Recommended Posts